Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 16 Mar 2004, 19:37   #81
Ionutz55
Guru

Ionutz55

Send a message via Yahoo to Ionutz55
super klumea DRACULA aseara pe hbo. dar am inteles ca a mai fost dat pe alte posturi din romania si aia scriau premiera. why??
oricum pt. mine a fost premiera :lol:
Ionutz55 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Mar 2004, 19:42   #82
TLD
Spirit of the System

TLD

Originally Posted by Ionutz55:
super klumea DRACULA aseara pe hbo. dar am inteles ca a mai fost dat pe alte posturi din romania si aia scriau premiera. why??
oricum pt. mine a fost premiera :lol:
De fapt a fost pe la cinemateca HBO... Filmele date la cinemateca nu prea mai pot if premiere! :roll: Dak ei au puis premiera... stupid mother fuckers!
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Mar 2004, 19:50   #83
BeNnY
Guru

BeNnY

Este premiera pe anul asta presupun... dar aia au scris acolo premiera chiar daca era in cadrul Cinematecii HBO ...
Old 16 Mar 2004, 19:53   #84
TLD
Spirit of the System

TLD

Originally Posted by BeNnY:
Este premiera pe anul asta presupun... dar aia au scris acolo premiera chiar daca era in cadrul Cinematecii HBO ...
Nu prea mai are cum sa fie premiera la tv din moment ce a mai fost dat la antena 1, dak nu ma insel! Uite ca nu m-a pasionat chiar asa ce scrie sub sigla hbo aseara dar nu cred ca au gresit ei asa flagrant!
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Mar 2004, 19:55   #85
Ionutz55
Guru

Ionutz55

filmul mi sa parut bun, voua?
Old 16 Mar 2004, 20:14   #86
Demona
your Worst Nightmare

Demona

filmul mi sa parut bun, voua?

Nu cine shtie ce. Trebuiau mai multzi vampiri, mai putzina drama shi sentimentalism...
Old 16 Mar 2004, 20:34   #87
Ionutz55
Guru

Ionutz55

mia palcut ca vorbeau si romana
bai da vedeti ce prosti sut romani. de ce nu cer ei bani pt. numele lui dracula ca doar vedeti ca se foloseste in toate filmele cu vampiri. asa mai facem si noi niste bani si io stiu sa renovam branul si sa facem publicitate in toata lumea
Old 16 Mar 2004, 21:04   #88
BeNnY
Guru

BeNnY

Si cine ai vrea tu sa puna © pe numele Dracula?
Old 16 Mar 2004, 21:44   #89
Ionutz55
Guru

Ionutz55

pai statu roman. daca te oferi tu asa castigi niste banii cinstiti
Old 17 Mar 2004, 16:32   #90
Demona
your Worst Nightmare

Demona

bai da vedeti ce prosti sut romani. de ce nu cer ei bani pt. numele lui dracula ca doar vedeti ca se foloseste in toate filmele cu vampiri. asa mai facem si noi niste bani si io stiu sa renovam branul si sa facem publicitate in toata lumea

Cica drepturile de autor pentru numele Dracula au fost cumparate de nishte americani...so...
Old 17 Mar 2004, 17:00   #91
Serghei
Guru

Serghei

Originally Posted by Demona:

Cica drepturile de autor pentru numele Dracula au fost cumparate de nishte americani...so...

Au fost cumparate???De la cine???

Numele Dracula nu e marca inregistrata,pe vremea lui Stoker pula Registru national al Marcilor!!!

In plus legea zice in felul urmator:

Art. 3. In intelesul prezentei legi, termenii si expresiile de mai jos se definesc dupa cum urmeaza:

a) marca este un semn susceptibil de reprezentare grafica servind la deosebirea produselor sau a serviciilor unei persoane fizice sau juridice de cele apartinând altor persoane; pot constitui marci semne disctinctive, cum ar fi: cuvinte, inclusiv nume de persoane, desene, litere, cifre, elemente figurative, forme tridimensionale si, in special, forma produsului sau a ambalajului sau, combinatii de culori, precum si orice combinatie a acestor semne;

b) marca anterioara este marca inregistrata, precum si marca depusa pentru a fi inregistrata in Registrul National al Marcilor, cu conditia ca ulterior sa fie inregistrata;

Art. 5. Sunt excluse de la protectie si nu pot fi inregistrate:

j) marcile care contin, fara consimtamântul titularului, imaginea sau numele patronimic al unei persoane care se bucura de renume in România;

Deci in Romania pula inregistrare Dracula!!!

De fapt drepturile pt dracula apartin lui Briam Stoker si urmasilor,astea s-ar putea sa fie cumparate de cineva(drepturile pt carti si nicidecum pt nume)!!!
Serghei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Mar 2004, 19:57   #92
notorious
NBK

notorious

Quote:
DA! Mi-a placut Monica Bellucci la nebunie shi m-am convins de film knd am vazut k al nostru Neo a zis k VARNA este in Romania knd de fapt este in Bulgaria - la granitza...
Faza cu tzaganii shi cu Dracula kre dormea in pamant ... wtf was that supposed 2 mean ?

monica bellucci parca e absloventa de drept. a zis la premiera lui matrix reloaded: 'se pare ca mi-e destinat sa-l sarut pe keanu reeves din 10 in 10 ani' (il mai 'sarutase' in 'dracula').

gaandalf, zi mersi ca nu vorbeau aia ruseste (ca in 'dracula - un mort iubaret' cam asta vorbeau), deci lasa erorile geografice & etnice...
Old 17 Mar 2004, 20:11   #93
BeNnY
Guru

BeNnY

Belluci a jucat in Bram Sroker`s Dracula? Ca eu nici n-am recunoscut-o... ce e drept, nici n-am cautat-o
Old 18 Mar 2004, 14:31   #94
snatchro
Guru

snatchro

Send a message via MSN to snatchro Send a message via Yahoo to snatchro
Cred ca Pro7-le shi VOX-ul sigur mai transmit "X-Files".
ProSieben a terminat de mult X Files. Dar episoadele cu Robert Patrick mi s-au parut a fi fost slabe rau de tot. Mulder rocks!
snatchro is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Mar 2004, 15:32   #95
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Originally Posted by Serghei:

Au fost cumparate???De la cine???

Numele Dracula nu e marca inregistrata,pe vremea lui Stoker p*** Registru national al Marcilor!!!

In plus legea zice in felul urmator:

Art. 3. In intelesul prezentei legi, termenii si expresiile de mai jos se definesc dupa cum urmeaza:

a) marca este un semn susceptibil de reprezentare grafica servind la deosebirea produselor sau a serviciilor unei persoane fizice sau juridice de cele apartinând altor persoane; pot constitui marci semne disctinctive, cum ar fi: cuvinte, inclusiv nume de persoane, desene, litere, cifre, elemente figurative, forme tridimensionale si, in special, forma produsului sau a ambalajului sau, combinatii de culori, precum si orice combinatie a acestor semne;

b) marca anterioara este marca inregistrata, precum si marca depusa pentru a fi inregistrata in Registrul National al Marcilor, cu conditia ca ulterior sa fie inregistrata;

Art. 5. Sunt excluse de la protectie si nu pot fi inregistrate:

j) marcile care contin, fara consimtamântul titularului, imaginea sau numele patronimic al unei persoane care se bucura de renume in România;

Deci in Romania p*** inregistrare Dracula!!!

De fapt drepturile pt dracula apartin lui Briam Stoker si urmasilor,astea s-ar putea sa fie cumparate de cineva(drepturile pt carti si nicidecum pt nume)!!!

Who cares anyway? Am auzit shi eu? What's the big deal? Geeeeeez...
Old 18 Mar 2004, 15:36   #96
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Originally Posted by snatchro:
Cred ca Pro7-le shi VOX-ul sigur mai transmit "X-Files".
ProSieben a terminat de mult X Files. Dar episoadele cu Robert Patrick mi s-au parut a fi fost slabe rau de tot. Mulder rocks!

Pai Mulder, Mulder ramane. Patrick nu manca semintze cand se enerva shi nu avea poster cu "I want to believe" in birou shi nu se potrivea asha de bine pe langa Scully...
Old 18 Mar 2004, 18:26   #97
notorious
NBK

notorious

are cineva idee (un site sau cunostinte, ceva...) cum sa fac rost de sezoanele 8 si 9 din 'x files'. ma gandesc ca daca au aparut sezoane din 'friends' si 'stargate SG1' pe cd, de ce nu ar aparea si 'dosarele x'?...
Old 20 Mar 2004, 19:21   #98
WraIth
WitchKing of Angmar

WraIth

Send a message via Yahoo to WraIth
Nu prind HBO(pun ashtia scump la cablu) shi va intreb :care DRACULA ?Doar nu ala vechi.Au facut ceva nou sau cum? Ceva de genu lui Dracula 2 Ascension,asa mai modern
Old 20 Mar 2004, 19:57   #99
BeNnY
Guru

BeNnY

Dracula din '92! Ala cu Keanu Reeves si Gary Oldman!

Bram Stoker's Dracula :roll:
Old 20 Mar 2004, 22:31   #100
notorious
NBK

notorious

eu prefer sa-l numesc 'francis ford coppola's dracula'... :wink:
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules