Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 27 Oct 2008, 20:20   #821
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Cãþeluº cu pãrul creþ,
Nici eu nu-s prezentãreþ.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Oct 2008, 21:36   #822
vave
cu v mic

vave

E bine de ºtiut.
Old 29 Oct 2008, 01:52   #823
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Cei doi "GHEORGHE"

Sa vedem ce au Gheorghe (Gigi) Becali si George Bush in comun.
In afara initialelor, evident...

Amandoi au o relatie speciala cu Dumnezeu:
>Becali: Este vointa lui Dumnezeu ca eu sa pasc acest popor.
>Bush: Dar bineinteles ca am. Am umarul lui Dumnezeu pe care sa plang, si plang chiar mult. Plang foarte mult in slujba asta. Pun pariu ca am varsat, ca presedinte, mai multe lacrimi decat poti tu numara.

Amandoi sunt experti in calcule complicate:
>Becali: Meritul pentru titlul castigat de Steaua e 50% al lui Olaroiu si 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu.
> Bush: Am triplat cantitatea de bani - Am impresia ca din 50 de milioane de dolari avem disponibili 195 de milioane.

Recunosc cinstit:
>Becali: Am vorbit zilele trecute cu mai multi parteneri de afaceri. Oameni seriosi, din lumea interlopa.
>Bush: Inamicii nostri sunt inovatori si au numeroase resurse. Ca si noi, de altfel. Se gandesc in permanenta la noi modalitati de a face rau Americii si americanilor. Ca si noi, de altfel.

Iubesc cartile:
>Becali: Am citit "Manualul razboinicului luminii" cu doua markere. Cu galben am subliniat pasajele care mi-au placut si unde m-am identificat cu eroul cartii, iar cu verde pe cele care nu mi-au placut si nu le-am citit.
> Bush: Unul dintre cele mai grozave lucruri despre carti este ca uneori exista niste poze fantastice acolo.

Lasa loc tuturor posibiltatilor:
>Becali: Partidul Noua Generatie are o orientare de centru, cand la stanga, cand la dreapta, de la caz la caz.
>Bush: Suntem gata pentru orice eveniment neprevazut, care poate sau nu sa se produca.

O perceptie speciala asupra timpului:
>Becali: Nu mai e mult pana mai e foarte putin.
>Bush: Cred ca suntem cu totii de acord. Trecutul s-a terminat.

Sunt hotarati:
> Becali: Eu am ajuns aici pe labele mele de urs si pe sabia mea.
> Bush: Vreau justitie. Si este un vechi poster in Vest, imi amintesc, care spune: "Cautat. Mort sau in viata."

Au virtuti razboinice:
>Becali: Am promis ca pe tradatorul asta de Dan Voiculescu o sa-l distrug pana cand o sa-l nenorocesc.
>Bush: Vreau sa stiti ca atunci cand vorbim despre razboi, vorbim de fapt despre pace.

Au opinii:
>Becali: Oamenii de afaceri din Romania au cu totii interese de grup personale.
>Bush: Am si eu opinii - opinii foarte solide - dar nu sunt intotdeauna de acord cu ele.

Stiati ca...
>Becali: Stiti cat de mult scuip eu televizorul la mine acasa? Cum vad un nenorocit care vorbeste de binele public, cum ii trag un scuipat.
>Bush: Nu poluarea este cea care ne distruge mediul inconjurator. Impuritatile din aer si din apa il distrug.

Acorda importanta comuniunii cu natura:
>Becali: Atunci cand sunt suparat, ma retrag intre oile mele si ma linistesc.
>Bush: Stiu ca oamenii si pestii pot coexista pasnic.

Onoare:
>Becali: M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat.
>Bush: Sunt onorat sa dau mana cu un cetatean irakian curajos, a carui mana a fost taiata de Saddam Hussein.

> ...astfel, vor intra amandoi in istorie.
Cum a spus un clasic: Eu cu viata mea, in fiecare dimineata cand ma dau jos din pat fac istorie. (Becali)
Old 29 Oct 2008, 07:21   #824
hellsteed
Cavaler de Veste Buna

hellsteed

super tare
Old 29 Oct 2008, 14:43   #825
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Katie Holmes,"Fugit irreparabile tempus":

Anthony Hopkins:

Madonna:

Obama:

http://img407.imageshack.us/img407/6007/423518jprowtk9.jpg[/img][/url]

Magritte-Bouguereau:

Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Oct 2008, 15:04   #826
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by Pitbull:
Cei doi "GHEORGHE"

Creatie proprie sau copy/paste ?
Old 29 Oct 2008, 16:02   #827
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Copy paste (n-ai väzut >-urile? mi-a fost lene sä le sterg; indicä originea e-mail-istä).
Am primit-o de la o româncä din Los Angeles care-o are de la altä româncä din Los Angeles.
(De fapt, oricum nu putea fi decât copy-paste, citatele-s reale.)
Old 29 Oct 2008, 22:55   #828
vave
cu v mic

vave

http://www.blogthings.com/shouldyouv...inorobamaquiz/
Multe mai pot inventa americanii ãºtia. :shock:

Your Issue Profile: 68% Obama, 32% McCain
While it sounds like Obama is the choice for you, he's not a perfect match.
You and John McCain actually share some of the same views.

Whether this is news to your or not, you have some studying to do.
Obama seems like he's the right fit, but it's an important issue might sway you over to McCain. :?
Old 29 Oct 2008, 23:18   #829
redmen
Old School Hollywood

redmen

Your Issue Profile: 44% Obama, 56% McCain
Truth be told, you're not really satisfied with either of the candidates.
You could vote for either of them. You are the typical coveted swing voter.

You may want to narrow yourself down to a particular set of issues in order to pick your president.
Or start looking at third party candidates. One of them might suit you better.

Cut la topicul despre subiect si fiecare completarea :lol:
Old 04 Nov 2008, 01:03   #830
buticut
Guru

buticut

Your Issue Profile: 60% Obama, 40% McCain

You may want to narrow yourself down to a particular set of issues in order to pick your president.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Nov 2008, 01:38   #831
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

60% Obama, 40% McCain - also!
Old 04 Nov 2008, 09:36   #832
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by redmen:
Your Issue Profile: 44% Obama, 56% McCain

Cut la topicul despre subiect si fiecare completarea :lol:

Your Issue Profile: 56% Obama, 44% McCain

Old 04 Nov 2008, 14:12   #833
buticut
Guru

buticut

60% Obama, 40% McCain - also!

Great minds think alike .
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Nov 2008, 15:05   #834
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Let's get married!
Old 04 Nov 2008, 19:13   #835
silver_boy
Guru

silver_boy

aºa e, Mircea Dinescu semãna pe vremea aceea cu belmondo ºi cu un poet autentic...astãzi - din pãcate- nu mai semãnã cu nimic. Poate (doar) cu un clovn dezabuzat care-ºi rumegã nostalgic anii vii când muzele încã îl þineau strâns în braþe... Toatã "aventura lui liricã" e un exemplu ( negativ ºi trist) despre proba bunãstãrii care (pe unii) îi dezbinã ºi tâmpeºte...poetul Mircea Dinescu a murit la revoluþie exact în clipa în care - cu mina lui de lunatic - ne vestea tuturor (iluzoria) libertate...
Old 05 Nov 2008, 11:44   #836
silver_boy
Guru

silver_boy

lovely !!! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=2hyJIZ0tEGE
Old 05 Nov 2008, 11:48   #837
Proletar
Guru

Proletar

Originally Posted by silver_boy:

da, e misto
seamana cu scena cu chaplin din "timpuri moderne", cand e prins fara sa vrea intr-o demonstratie muncitoreasca.
Old 05 Nov 2008, 18:51   #838
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

O listã cu „lecþiile” oferite de filmele americane:

1. Apartamentele mari, etajate, din New York, au o chirie convenabilã pentru oricine, fie el ºomer sau director.
2. Cel puþin unul din doi gemeni identici este diabolic.
3. Dacã trebuie sã dezamorsezi o bombã nu ai de ce sã-þi faci griji, întotdeauna vei alege corect firul care trebuie tãiat.
4. Mai toate computerele laptop sunt suficient de puternice pentru a pãtrunde în sistemul de comunicaþii al oricãrei civilizaþii extraterestre invadatoare.
5. Nu conteazã dacã într-o luptã marþialã numãrul adversarilor este foarte mare: inamicii tãi vor aºtepta rãbdãtori sã te atace unul câte unul, dansând în jurul tãu într-o manierã ameninþãtoare, pânã când îi faci knock-out pe cei dinainte.
6. Când stingi lumina pentru a te duce la culcare, tot ce se aflã în dormitorul tãu se vede perfect, numai cã într-o uºoarã penumbrã.
7. Dacã eºti blondã ºi draguþã, este foarte probabil sã ajungi expert mondial în fisiune nuclearã la vârsta de 22 de ani.
8. Poliþiºtii cinstiþi ºi muncitori sunt în mod tradiþional împuºcaþi cu trei zile înainte de pensionare.
9. Decât sã risipeascã gloanþele, megalomaniacii preferã sã-ºi ucidã adversarii pe care-i prind folosind maºinãrii complicate, care cuprind rachete, sisteme electronice, gaze mortale, lasere sau rechini mâncãtori de oameni, ce le oferã prizonierilor cam 20 de minute pentru a evada.
10. Toate paturile au cearºafuri speciale, probabil în formã de L, care ajung pânã la subraþul femeii care doarme, dar depãºesc numai cu puþin coapsele bãrbatului de lângã ea.
11. Toate pungile cu cumpãrãturi conþin cel puþin o pâine-baghetã.
12. Este foarte uºor pentru oricine sã piloteze un avion, pânã la aterizare, urmând instrucþiunile cuiva din turnul de control.
13. O datã pus pe buze, rujul nu mai dispare de acolo, orice ai face, inclusiv scufundãri submarine.
14. Cel mai probabil vei supravieþui unei bãtãlii, dar numai dacã nu faci greºeala sã arãþi înainte cuiva fotografia iubitei care te aºteaptã acasã.
15. Dacã vrei sã te dai drept ofiþer german sau rus, nu-i nevoie sã ºtii limbi strãine, este suficient un accent potrivit.
16. Turnul Eiffel se vede pe orice fereastrã din Paris.
17. Un bãrbat nu va arãta nici un semn de durere în cursul celor mai feroce lupte, dar se va crispa cu totul când o femeie încearcã sã-i cureþe zgârieturile.
18. Dacã undeva se vede un panou de sticlã, mai devreme sau mai târziu cineva va trece prin el.
19. Dacã locuiesc într-o casã bântuitã, femeile vor ieºi - dar numai în cele mai transparente desuuri - sã vadã ce este cu sunetele ciudate pe care le aud.
20. Un computer pe care trebuie sã deschizi un fiºier text nu va avea cursor, dar va spune întotdeauna: "Introdu parola".
21. Când conduci pe un drum perfect drept este întotdeauna necesar sa roteºti voiniceºte de volan în stânga ºi în dreapta la fiecare câteva momente.
22. Toate bombele au un ceas electronic cu cifre mari ºi roºii, pentru a ºti exact cât mai este pânã la explozie.
23. Un detectiv poate rezolva un caz numai dupã ce a fost suspendat.
24. Dacã te hotãrãºti sã dansezi pe stradã, toþi cei pe care îi vei întâlni vor cunoaºte perfect paºii.
25. În timpul tuturor investigaþiilor poliþiei, detectivii viziteazã obligatoriu, cel puþin o datã, un club de striptease.
26. Toate numerele de telefon din America încep cu 555.
27. Majoritatea câinilor sunt nemuritori.
28. Dacã eºti urmãrit prin oraº, poþi sã te ascunzi într-o paradã de ziua Sfântului Patrick indiferent de anotimpul în care se petrece acþiunea.
29. Sistemul de ventilatie al unei clãdiri este locul perfect în care sã te ascunzi. Nimeni, nici o datã, nu se va gândi sã caute în locul în care poþi sã te deplasezi dintr-o parte a clãdirii în cealaltã fãrã nici o greutate.
30. Când plateºti un taxi, nu te uita la portofel. Apucã o bancnota la întâmplare ºi sigur va fi suma exactã ce trebuie achitatã.
31. Orice rasã extraterestrã poate sã lase însãrcinatã o pãmânteancã.
32. Bucãtãriile nu sunt echipate cu întrerupãtoare. Când foloseºti o bucãtãrie noaptea, trebuie sã laºi frigiderul deschis pentru a avea luminã în încãpere.
33. Un singur bãþ de chibrit aprins, este suficient pentru a ilumina o camerã de mãrimea unui stadion.
34. Toþi oamenii din vechime, indiferent de epocã, au dinþi perfecþi.
35. Cu toate cã în secolul XX este posibil sã tragi cu o armã într-un obiect aflat în afara razei vizuale, oamenii secolului XXIII vor pierde aceastã abilitate.
36. Nu este necesar sã saluþi atunci când începi sau termini o convorbire telefonicã.
37. Când sunt singuri, toþi strãinii preferã sã vorbeascã în englezã unul cu celãlalt.
38. Orice încuietoare poate fi deschisã cu o carte de credit sau o agrafã în câteva secunde. Excepþie fac cazurile când dincolo de uºã este un copil ameninþat de un incediu.
39. Toate buletinele de ºtiri conþin materiale care te afecteazã direct ºi sunt difuzate în momentul în care tu deschizi televizorul.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Nov 2008, 19:16   #839
vave
cu v mic

vave

Am fost ieri la emisiunea "La Uscat" a lui.... exact!.... Ovidiu Uscat. Eram pe acolo când a înregistrat urmãtorul mesaj ºi nu ºtiam care e ideea. Am alfat ieri în emisiune ºi am râs minute în ºir.... enjoy!!!

http://www.youtube.com/watch?v=xtnX6QeIn84
Old 13 Nov 2008, 17:59   #840
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

http://rezistenta.blogspot.com/2007/07/mari-romani-dj-boros.html
D.J. Boros
Mä mir cä pân-acum nu l-a încondeiat nimeni aici, la noi (sau n-oi fi fost eu pe fazä)...
L-am väzut la "Happy Hour"! :huh:
Incredibil!!! :w00t:
Fizionomia, mimica, frazarea, dictiunea - toate...
Sä juri cä-i clona lui Barna! :shock:
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules