Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 15 Apr 2008, 05:52   #61
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

uau, femeia asta are raspunsuri la toate...
te-ai gindit vreodata sa-ti aduni perlele intr-un volum, sa-i fericesti si p altii cu intelepciunea ta buna la toate? vbesc serios: dk vrei, iti pun pila la humanitas - pt colectia 'gurei' tale aurelia marinescu!
orice proiect e bun, numa sa n lasi in pace...
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Apr 2008, 07:11   #62
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

tu vbesti d 'sufocat' fa, kre-ai ocupat tot forumu?!?
da stiu k ai tupeu...
hai, mai bine fa un joggind scurt p ulitele cernavodai, intre un reactor & altu - sint convins k ai nevoie
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Apr 2008, 10:59   #63
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by Dragomara:
Mãi Redmene ce bãrbat ai fi tu dacã ai avea ºi ceva în cutia craniana, nu numai în pantaloni, ce bãrbat!!

Ce te iei de pantalonii omului ? :lol:
Old 15 Apr 2008, 20:49   #64
Lino
Senior

Lino

Originally Posted by Dragomara:
Mãi Redmene ce bãrbat ai fi tu dacã ai avea ºi ceva în cutia craniana, nu numai în pantaloni, ce bãrbat!!

---
selamaur - am râs când am citit cã femeile sunt atrase de bãrbaþii bruneþi, înalþi ºi muschiuloºi, am un astfel de amic, problema e cã atunci când omu' deschide gura ori o iei la fugã, ori îþi pui antifoane, deci dragã, femeile sunt atrase de inteligenþã, umor ºi un soi aparte de blândeþe ºi de înþelegere a vieþii/ lumii (genul acela aparte de bãrbat, din opera lui Marin Preda), "chestii" care nu-ºi pierd din vigoare cu timpul, da dimporivã, sunt precum vinul BUN, cel cãruia-i sporesc calitãþile cu vremea.

Right, de parca voi femeile veti recunoaste vreodata ca vreti unu dotat cu un baston de 20 de com. . Dupa spusele tale aia de la Chippendales predau filosofia la showurile lor de se duc femeile buluc! :happy:

@selamaur - ai auzit, daca vrei un barbat inalt , brunet si musculos iti face lipeala dragomara
Lino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Apr 2008, 15:50   #65
Lino
Senior

Lino

Well, dragostea nu se afla in neocortex . Cat despre ceea ce vrei tu , sunt luat deja! :lol:
Old 18 Apr 2008, 16:23   #66
Lino
Senior

Lino

Eu stiu ca voi femeile nu l-ati da pe Patapievici pe Mutu niciodata.
Ma lasi? Niciodata astia cu "bun simt si creier" nu vor avea succes la femei! Daca vezi vreun slabanog cu ochelari care recita din Eminescu e cel mai probabil singur. Ala nici nu are tupeu sa abordeze vreo fata dapai sa se integreze in vreun grup de oameni altii decat cei de literatura sau alte domenii in care e strict interesat!
Spune-mi si mie un mare cuceritor de femei cu "bun simt si creier"!Ca eu iti dau exemplu de vreo duzina de fotbalisti de pe la noi!
Old 18 Apr 2008, 18:13   #67
Lino
Senior

Lino

Mi-ai dat numai vedete exemplu . Puteai spune si Florin Calinescu ca nu ma surprindea. Casanova si-a dedicat viata pentru a seduce femei . Era profesia lui sa zic asa, se invartea in cercuri mar, era mason. . Iar ceilalti 2 nici intr-un caz nu sunt baieti cuminti si cu creier. Au sharm da, dar nu poti sa ii numesti altceva. Cine apare in filme au si bani si faima , sunt prin definitie seducatori! Poti sa dai exemplu de orice actor si sa zici ca intra in categorie "cuminte si cu creier" insa de fapt nu intra nici unul! Delon a fost parashutist si a sedus o producatoare de film , nu mai stiu exact si aia l-a propulsat! E un sex simbol, deci intra in categoria mea nu a ta! Anthony Quinn , fost boxer , nu a fost "cuminte si cu creier".
Abia Woody Allen intra in categoria ta , a baietilor care le este frica de umbra lor si care s-au remarcat prin munca si nu talent!
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules