Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 24 Apr 2005, 22:25   #41
Dino
Veteran

Dino

Cred ca stiu ce ii lipseste total serialului asta. Inteligenta. Sclipirea.
Nici personajele, nici actiunea nu au nimic inteligent. Si pentru un serial politist asta e un minus mare de tot.
Cred ca de aia si seamana asa tare cu un clip publicitar profesionist.
Dino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Apr 2005, 22:27   #42
Denis_stelistu
Guru

Denis_stelistu

De unde stii atatea lucruru ma!Poate m-ar interesa si pe mine.
Cine stie poate vine Bogdan Dumitrescu comicul ala din Trasniti in Nato.
Old 24 Apr 2005, 22:30   #43
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

Send a message via Yahoo to GhitzaCartitza
Originally Posted by nume:
Barbulescu asta a regizat numai reclame si videoclipuri, asa ca e de inteles.
A fost asistent la mai multe filme: Diplomatic Siege, Highlander: EndgameDracula III: Legacy, Dark Prince: The True Story of Dracula, Dracula II: Ascension. Se pare ca a anvatat el ceva acolo, dar nu destul. Adevarul ca nici filmele la care a lucrat nu depasesc nivelul filmelor de categorie B.
http://www.baietibuni.ro/
Old 24 Apr 2005, 22:35   #44
Kwisatz
Junior

Kwisatz

Send a message via MSN to Kwisatz Send a message via Yahoo to Kwisatz
bah aici aveti dreptate a fost mai bun decat ma asteptam. da a fost filmat haotic... taieturi peste taieturi camera zbura aiurea. greu greu,...
Old 25 Apr 2005, 10:14   #45
obvious
Guru

obvious

tocmai genul ala de taieturi aproape aberante in cadru si de nerv fac filmul. ai un fel de dublu dinamism, actiune plus observarea actiunii.
"greselile" vin din exces de zel actoricesc pe alocuri.
dar e un pas in fata. important e ca stiu ca am sa ma uit si la urmatorul episod.
am inteles de la cineva implicat ca sunt anumite episoade mai bune in fnctie de regie, si altele mai slabe.vedem, vedem.
"vezant et fecant".
Old 25 Apr 2005, 10:50   #46
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
E o combinatie din mai multe seriale politiste...eu unu nu am observat nimic nou sau iesit din comun...

Calinescu a jucat bine, Bucur la fel, Banica asa si asa, Cabral 0...si restu personaje episodice deci nu conteaza...

Mi-a placut in schimb regizatu, deci nu a fost rau deloc...sa vedem cum e episodu urmator...

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Apr 2005, 11:48   #47
notorious
NBK

notorious

ptu !! si eu am uitat sa-i pun pe ai mei sa-l inregistreze. asta e, il vad pe urmatorul acasa...

p.s.: mai terminati odata cu 'originalitatea' asta ! de parca scenarii orignale (in romania !) gasim sa ne balacim in ele ! aiurea ! o sa vedem noi originalitate (in TV !) la pastele cailor...

conteaza sa iasa un serial cu verva, umor, dinamism... mi se pare suficient.
Old 25 Apr 2005, 14:28   #48
BeNnY
Guru

BeNnY

Originally Posted by obvious:
tocmai genul ala de taieturi aproape aberante in cadru si de nerv fac filmul. ai un fel de dublu dinamism, actiune plus observarea actiunii.
"greselile" vin din exces de zel actoricesc pe alocuri.
dar e un pas in fata. important e ca stiu ca am sa ma uit si la urmatorul episod.

Subscriu. (mai ales la ce e subliniat)
Old 25 Apr 2005, 16:29   #49
Ankhy
Novice

Ankhy

Send a message via Yahoo to Ankhy
aseara dupa episod as fi avut zeci de carcoteli. dar acum, ca sa nu mai repet ce s-a scris deja, am o singura intrebare: serialul sta prost cu sunetul? sau are tv-ul meu ceva.. ca nu am auzit mai nimic din ce se vorbea (nu ca as fi pierdut vreun monolog shakespearean)...

oricum.. bravo ca se mai incearca si altceva decat sitcom (sau mai degraba sit, ca numai comice nu sunt sitcomurile noastre) sau telenovela.
Ankhy is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Apr 2005, 18:01   #50
Kwisatz
Junior

Kwisatz

Send a message via MSN to Kwisatz Send a message via Yahoo to Kwisatz
mult zgomot de fundal nefiltrat intr-adevar. nu ma deranjat prea tare pt ca am inteles cam care e schema.

A fost o faza originala care mi-a chiar placut. Can vorbea ciupanezul cu americanu'. ciupanezu i-a zis americanului sa stea a urcat si el in masina si dupa aia au discutat
Old 25 Apr 2005, 21:00   #51
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

Originally Posted by Kwisatz:
A fost o faza originala care mi-a chiar placut. Can vorbea ciupanezul cu americanu'. ciupanezu i-a zis americanului sa stea a urcat si el in masina si dupa aia au discutat
Chiar a fost tare faza. Zgomotul de fundal m-a deranjat si pe mine (un pic). Nu e ceva grav. Mai e ceva. Scenele de bataie. Ori renunta la ele, ceea ce e imposibil intr-un film politist, ori angajeaza pe cineva sa le regizeze k lumea. Cred ca in total au durat 5 secunde! Prea rapide si fara nimic special. Poate au vrut sa para reale. Nici asta nu e chiar asa grav. Copacel, copacel...
Old 26 Apr 2005, 14:39   #52
raptor
Leprechaun

raptor

Originally Posted by nume:
Originally Posted by GhitzaCartitza:
A fost mai bun decat ma asteptam!
Same here.
Asta ar fi concluzia. E un pas. Influente din Furia la greu ... o sa vedeti mai incolo.

.aha. furia...

.pe de alta aprte,da,seamana izbitor de mult cu un clip publicitar...numai ca tot astepti si astepti poanta,si vine sfarsitu si realizezi ca te-ai plictisit.
.a fost mai bun decat ma asteptam eu,dar asta nu inseamna ca a fost bun. ohm trai s-ohm vedea.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Apr 2005, 08:04   #53
keyzer soze
Guru

keyzer soze

Originally Posted by raptor:
.a fost mai bun decat ma asteptam eu,dar asta nu inseamna ca a fost bun. ohm trai s-ohm vedea.

respect.
eu le recomand sa-si cumpere un dvd cu joe carnahan si sa-l vizioneze in grup, le-o da si oral, si anal.
Old 27 Apr 2005, 23:10   #54
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Din presa:
"Actorii principali ai serialului sunt platiti cu 300 de dolari ziua de filmare. Dorel Visan a fost scos din carti deoarece a pretins 1.000 de dolari ...
... boss-ul cel mare al MediaPro, Adrian Sarbu, este cel care monteaza cu mana lui serialul in cauza."

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Apr 2005, 00:49   #55
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Nu stiu daca s-a scris ca n-am avut rabdare sa ma citesc 2 pagini dar anuntzatzi-ma dk sunt singurul kre a observat cum Baieti Buni este plin de Starsky & Hutch, Bad Boys & all that other US police shows, gang-bangin' & the rest of that shit ...

Zici ca au vomitat Snatch si Lock Stock ... pe serial la montaj ... totushi dupa 15 ani de presupusa "democratie" am ajuns sa facem si noi un serial politist. M-a speriat Banica cand am vazut k n-a jucat infect si deshi nu-l am pe "calin florinescu" la suflet ... din primul episod cam bate la ochi k el o sa faca tot serialul.
Originally Posted by Kwisatz:
cred k aici am ras cu totii ... a picat bine ...

Cabral un politist de culoare la 2m care bate de rupe si cu numele BALAN ? what the hell were they thinking ?
Old 28 Apr 2005, 12:01   #56
Dino
Veteran

Dino

Originally Posted by Gaandalf:
Cabral un politist de culoare la 2m care bate de rupe si cu numele BALAN ? what the hell were they thinking ?
Da, politist negru in Romania, cu motocicleta de smecher absolut. Asta e partea de "Ingerii lui Charlie" a serialului, adica fictiune totala. Iar gluma cu Balan o sa fie inteleasa incet incet de toti orasenii pe masura ce or sa vorbeasca cu rudele de la tara despre serial.
Dino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Apr 2005, 09:54   #57
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

Orice se poate spune, dar la clipurile de promo merita nota 10.

@Dino: Ingerii lui Charlie? Unde? Unde? Nici macar tangent.
Old 29 Apr 2005, 09:58   #58
Martalogu
Junior

Martalogu

intre marii actori de trei lulele care joaca in serialu asta eu nam cum sa nu-l remarc pe Floriiinn Caallliineeescu. Vorba cuiva, comisaru nustiucare coboara in ztrada si da cu legea-n ei, ma-intelegi, da gu legea ,da jmecher in baeti.
Altfel ,serialu asta se foloseste de mizeria cotidiana : baetii buni coboara in strada, eroi civilizatori,intre baetii rai.Baetii buni le arata CALEA la baetii rai!!!marfa.
ma intreb ce-or vrea sa arate cu asta: ca baetii buni e mai jmecheri ca baetii rai?
Cine stie poate la anu` vor fi o mie de mardeiasi pe un loc la academia de politie,toti vrand sa ajunga baiat bun si jmecher adevarat. Daca va uitati la primu` politai din jur, intelegeti ce vreau sa zic.
Martalogu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Apr 2005, 10:00   #59
Longshot
Kingpin

Longshot

@ghitza
care clipuri? alea cu fiecare personaj monologand? daca da atunci ala al lui bucur e cel mai ok. cabral recita textele parca e pe morfina iar banica e ... dus (i em za ching in za faching romeinia)
Old 29 Apr 2005, 10:09   #60
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

Ma refeream la cele cu imagini din serial care ni se baga pe gat dupa fiecare publicitate de la PRO (promovare agresiva), dar in legatura cu clipurile fiecarui personaj ai dreptate.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules