Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Fanatic

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 10 Dec 2003, 17:59   #541
horatiu
Veteran

horatiu

Originally Posted by Devil:

Mori tu in legea ta si lasaa-ne pe noi in linistea noastra!

Mai, apucatule, daca ai ceva de spus in apararea filmului, fa-o, si lasa atacurile astea timpite la persoana. (Crezi ca daca ti-ai pus nick-ul acela esti infricosator?)
horatiu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Dec 2003, 18:16   #542
Devil
Junior

Devil

Originally Posted by horatiu:

Mori tu in legea ta si lasaa-ne pe noi in linistea noastra!

Mai, apucatule, daca ai ceva de spus in apararea filmului, fa-o, si lasa atacurile astea timpite la persoana. (Crezi ca daca ti-ai pus nick-ul acela esti infricosator?)

Apucat sa o faci pe mama care te-a lasat cu sechele de cand erai mic si nu ai fost prea mult imbratisat. Pana atuci lasa-ma sa ma bucur de LOTR asa cum trebuie!
Old 10 Dec 2003, 19:57   #543
daniel
Administrator

daniel

Apucat sa o faci pe mama care te-a lasat cu sechele de cand erai mic si nu ai fost prea mult imbratisat.

Mai usor, copilasi, cu mamicile, ca nu-i frumos!
daniel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Dec 2003, 15:29   #544
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Dk ar vedea fetele aste aar zice ... ooooooooh!

Tomcats fight .... let's watch!
Old 11 Dec 2003, 18:46   #545
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Originally Posted by Serghei:
Vad ca discutie e in incinsa,are deja 22 de pagini si acum ca trebuie sa apara si The return of the King cred ca o sa se ajunga la vreo 40.

S-a discutat ca personajele ar fi sterse,ca povestea ar fi trasa de par,unii au zis ca e cea mai mare capodopera care a existat vreodata.
Interesant pentru mine ar sa se faca un sondaj si sa vedem ce varsta medie au fanii trilogiei.
Parerea mea ca undeva dupa 35 de ani filmul asta numai are nici un fel de interes.

In rest,nevand inca 35,mi se pare incantator ca poveste si personaje,in plus efectele isi merita Oscar-ul.

Suntem in Romania. Nu shtiu cand un om de 35 de ani mai are timp sa se uite la vre-un film. Eu abia mai am timp la 21 de ani! Cand ai 35 shi te uitzi la filme asha cum o fac userii de pe acest forum, ori eshti burlac ori eshti bagat in bani shi nu trebuie sa munceshti, deci ai timp de filme...or somethin` like that...Numai criticii de la Hollywood se mai uita la filme la varsta ai. Shi ce nevoie avem anyway de persoane de 35 de ani care se uita la LOTR. Aia deja se uita la filme ca "Singing in the Rain", "Casablanca" shi "Pe aripile vantului", nu la LOTR. Asta e film de "noi"..."tineretu` progresist"!!! Pe catzi am calcat pe coada acum?
Old 11 Dec 2003, 18:50   #546
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

fata asta intra rar pe Forum shi scrie shi mai rar ... dar knd le scrie ... oameni snobi k Neanae shi Nightwane shi Pyro ..... fug ...

run bitches ... run! :o
Old 11 Dec 2003, 18:52   #547
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

eu nu am de ce sa fug...ca nu postez aici e altceva. postez acolo unde ma intereseaza la LOTR Haters. da' voi tot cu obsesia voastra s-o tineti.
Old 15 Dec 2003, 16:41   #548
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Nightwane:
eu nu am de ce sa fug...ca nu postez aici e altceva. postez acolo unde ma intereseaza la LOTR Haters. da' voi tot cu obsesia voastra s-o tineti.

ce obsesie mah ? dk mie imi place la nebunie filmul asta ... asta inseamna k sunt obsedat ... ? sa definim obsesie da ?

obsesia = o tratare a unei idei sau sentiment care nu poate fi exclus din mintea unei persoane chiar shi atuncea knd nu ishi are rostul, in momentul cinei, sau cand doarme o persoana , shi este deranjat ...

oi fi vazut io filmul de multe ori da' asta nu ma face obsedat ... ci doar fascinat ... shi il vad la intervale de timp mari crede-ma da' il vad .... asha k nu mai arunca vorbe la intamplare ........

:o
Old 15 Dec 2003, 16:49   #549
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Aragorn : "i',m a gonna kick some uruk-hai ass if anyone tries 2 get near my presents..."

Arwen : "i want the presents ... so i can lay off the attention from my big HEAD"

Aragorn : "i Got the reforged narsil - Anduril - Flame Of The West so watch out cuz i'll gutt ya' like a pig ..."

Frodo: "Candy ??? ... anyone ? No, no, no! It's Mne ... My Precioussssss!"

http://img-nex.theonering.net/images...book/10988.jpg
Old 15 Dec 2003, 16:51   #550
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

http://www.jackal-logic.com/agent-elrond.jpg

now this one is funny!
Old 15 Dec 2003, 19:42   #551
Serghei
Guru

Serghei

Quote:
Suntem in Romania. Nu shtiu cand un om de 35 de ani mai are timp sa se uite la vre-un film. Eu abia mai am timp la 21 de ani! Cand ai 35 shi te uitzi la filme asha cum o fac userii de pe acest forum, ori eshti burlac ori eshti bagat in bani shi nu trebuie sa munceshti, deci ai timp de filme...or somethin` like that...Numai criticii de la Hollywood se mai uita la filme la varsta ai. Shi ce nevoie avem anyway de persoane de 35 de ani care se uita la LOTR. Aia deja se uita la filme ca "Singing in the Rain", "Casablanca" shi "Pe aripile vantului", nu la LOTR. Asta e film de "noi"..."tineretu` progresist"!!! Pe catzi am calcat pe coada acum?

Nimic mai adevarat,lucru de altfel foarte grav pt ca demult nu am mai vazut la cinematograf persoane de varsta a II-a(daca exista notiune asta),se pare ca viata intr-o tara ca Romania e mult prea complicata ca sa iti permiti sambata sau duminica sa vezi un film.
Ideea (dealtfel stupida) era alta,ma refeream la media de varsta intr-o tara ca USA unde omul de clasa mijlocie merge la sf de saptamana la film.

P.S.Care e din Iasi si vrea sa mearga la Return of the King sa-mi lase un mesaj,poate ne intalnim si mergem in grup(cica ne dau reducere :lol: :lol: :lol: )
Serghei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Dec 2003, 14:18   #552
Devil
Junior

Devil

Originally Posted by Gaandalf:
Aragorn : "i',m a gonna kick some uruk-hai ass if anyone tries 2 get near my presents..."

Arwen : "i want the presents ... so i can lay off the attention from my big HEAD"

Aragorn : "i Got the reforged narsil - Anduril - Flame Of The West so watch out cuz i'll gutt ya' like a pig ..."

Frodo: "Candy ??? ... anyone ? No, no, no! It's Mne ... My Precioussssss!"

hai ca nu m-am mai distrat de ceva vreme - chiar sunt curios cum au reusit astia sa faca pozele astea atat de araghioase!
Old 16 Dec 2003, 14:33   #553
Devil
Junior

Devil

Originally Posted by Serghei:
Quote:

Nimic mai adevarat,lucru de altfel foarte grav pt ca demult nu am mai vazut la cinematograf persoane de varsta a II-a(daca exista notiune asta),se pare ca viata intr-o tara ca Romania e mult prea complicata ca sa iti permiti sambata sau duminica sa vezi un film.
Ideea (dealtfel stupida) era alta,ma refeream la media de varsta intr-o tara ca USA unde omul de clasa mijlocie merge la sf de saptamana la film.

P.S.Care e din Iasi si vrea sa mearga la Return of the King sa-mi lase un mesaj,poate ne intalnim si mergem in grup(cica ne dau reducere :lol: :lol: :lol: )

Romania s-a blocat pe telenovele si pe seriale de 2 lei! Toata lumea este mult prea comoda sa se mai duca la film pe racoarea asta - asa ca spectatorii sunt in medie de 18-25 de ani. Restul gandeste cam asa : de ce sa ies pe frigul asta cand pot sa stau acasa sa ma uit la TV - unde apropo nu prea mai poti gasi nimica de calitate!

Vara : Ah! cum sa merg vara la cinema, ma duc la plaja si la bere la terasa! la cinema se merge Iarna sau Toamna!

Cred k suntem martorii unei ere in care nr. spectatorilor a inceput sa scada!
Old 16 Dec 2003, 14:55   #554
Devil
Junior

Devil

mie mi-a pllacut poza asta asa ca am zis sa o impartasesc si cu voi :

Old 16 Dec 2003, 17:21   #555
emanuel
Maestrul

emanuel

Send a message via Yahoo to emanuel
Fanii acum au ce citi: http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=3946
emanuel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Dec 2003, 14:33   #556
AnimeX
Novice

AnimeX

Nu inteleg de ce , de cate ori se apropie Craciunul cineva este lovit de ideia extrem de buna si originala de a insera caciuli rosii , verzi , bomboane etc... in afisele unor filme celebre ; se pot face multe chestii amuzante , cu ocazia craciunului , despre aceste filme dar chestia asta cu afisele este lame , boring and stupid .
Evident ca sunt filme carora li se potriveste astfel de afise de Craciun dar LOTR nu face parte dintre ele ... dupa parerea mea .
Textul e amuzant insa poza sucks ... no ofence .

ps. poate nu am eu simt-ul umorului destul de dezvoltat ca sa gust gluma
Old 17 Dec 2003, 15:22   #557
TuDy_^
Junior

TuDy_^

Votati LOTR III!!!

Votati cel mai magnifik film al anului sa`l aducem in Top5 Cinemagia!!!

Ce ziceti? :wink:

http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=3946

Un film de (*) (*) (*) (*) (*) !!!
Old 17 Dec 2003, 18:19   #558
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

OPA!

Originally Posted by TuDy_^:
Votati cel mai magnifik film al anului sa`l aducem in Top5 Cinemagia!!!

Ce ziceti? :wink:

Un film de (*) (*) (*) (*) (*) !!!

Nu shtiu sigur da' am impresia k te cunosc TDY ... eram la inceput pe cinemagia shi votam toata ziua filmul ... ma mir cum de nu ai intrat pe aicea ...

Dk chiar tu eshti ,... atuncea ... va prezint unii dintre fanii infocatzia LOTR .... Bun Venit shi la mai multe postari despre LOTR !

:o
Old 17 Dec 2003, 21:57   #559
TuDy_^
Junior

TuDy_^

Da Gaandlf eu sunt 8)

Stiu ca prin luna februarie a acestui an postam in continu` la Spuneti Parerea la LOTR II si ii tot contraziceam pe cei care nu apreciau acest film fabulos!!!

Pe forum n`am mai intrat cam tot de pe atunci...am asteptat LOTR III ca sa intru`

Oricum cu sau fara ajutorul vostru eu o sa`i fak filmului cel putin 20 de voturi pe zii(pe Mirc poti face linistit treaba asta) pentru ca merita cu siguranta sa fie in primele 5 filme din Top Cinemagia!!! :wink:

Astept cu mare nerabdare data de 2 ianuarie 2004(apropo` in 2 ianuarie e ziua mea...cel mai frumos cadou posibil) 3 ian...5 ian...cand o sa ma duk la cinema sa savurez un film cu un subiect UNIK!!!
Old 17 Dec 2003, 22:30   #560
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by TuDy_^:
Da Gaandlf eu sunt 8)

Stiu ca prin luna februarie a acestui an postam in continu` la Spuneti Parerea la LOTR II si ii tot contraziceam pe cei care nu apreciau acest film fabulos!!!

Pe forum n`am mai intrat cam tot de pe atunci...am asteptat LOTR III ca sa intru`

Oricum cu sau fara ajutorul vostru eu o sa`i fak filmului cel putin 20 de voturi pe zii(pe Mirc poti face linistit treaba asta) pentru ca merita cu siguranta sa fie in primele 5 filme din Top Cinemagia!!! :wink:

Astept cu mare nerabdare data de 2 ianuarie 2004(apropo` in 2 ianuarie e ziua mea...cel mai frumos cadou posibil) 3 ian...5 ian...cand o sa ma duk la cinema sa savurez un film cu un subiect UNIK!!!

uitatzi mah ce oameni aicea de baza... kre apreciaza filmul ... care erau pe cinemagia inca de la inceput shi dadea EJECt la oameni ignorantzi shi "mari critici in devenire" k voi!

Sa tot fie asha ... sa inceapa votarea ... :o

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules