Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Fanatic

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 10 Nov 2004, 12:32   #2121
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

luatzi de aicea:

@ The Black Gate

Saruman & the Palantir

Aragorn Vs The Palantir

Faramir & Eowyn :love:

The Fall Of The King

iar aici trailerul de la Versiunea extinsa ...

http://www.lordoftherings.net/
Old 10 Nov 2004, 16:03   #2122
nightsorrow
Senior

nightsorrow

Ho, ho Gaandalf you are the man :w00t: ...Pee ii nebun,cred ca o sa plang la film...
nightsorrow is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Nov 2004, 20:36   #2123
WraIth
WitchKing of Angmar

WraIth

Send a message via Yahoo to WraIth
cel mai mult imi palce faza cu black gate....in extended sa inteleg ca apare cand vb aia cu mouth of sauron nu??

oricum rupe...
Old 11 Nov 2004, 06:54   #2124
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by nightsorrow:
Ho, ho Gaandalf you are the man :w00t: ...Pee ii nebun,cred ca o sa plang la film...
Stai calm k io tremuram pe scaun knd ma uitam la trailer aseara ... gandeshte-te k nu sunt decat secventze... in rest 50 de minute de film Lord Of the Rings - Return Of the King - all brand new!
Originally Posted by WraIth:
cel mai mult imi palce faza cu black gate....in extended sa inteleg ca apare cand vb aia cu mouth of sauron nu??
oricum rupe...
Da normal k o sa apara faza aia ... sper sa fie shi duelul lui Aragorn cu chief tain of Eorlings ... moment in kre moare Brego...
deci chiar o sa fie rupere ...
Pe 14 Decembrie iese la vanzare asha k watch out ...
Deshi Return Of The King Extended Edition - Collector's Gift o sa ma coste cam 3 mil shi ceva ... io' tot ma bag ... se merita ...
looky here: http://www.theonering.net/scrapbook/group/1456/range/1
Old 11 Nov 2004, 14:00   #2125
WraIth
WitchKing of Angmar

WraIth

Originally Posted by Gaandalf:
Deshi Return Of The King Extended Edition - Collector's Gift o sa ma coste cam 3 mil shi ceva ... io' tot ma bag ... se merita ...

se merita - se merita,shi parca nici nu- i chair asha de scump....
prima data cand am citit am inteles trei mii(de euro adik)-acolo nasol
Old 12 Nov 2004, 07:51   #2126
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by WraIth:
se merita - se merita,shi parca nici nu- i chair asha de scump....
prima data cand am citit am inteles trei mii(de euro adik)-acolo nasol
toate k toate da' inca nu au bagat FOTR EE pe piatza shi nu-i a buna!
Old 12 Nov 2004, 13:26   #2127
WraIth
WitchKing of Angmar

WraIth

:o Cum inca nu este FOTR pe piata??? :o nu se poate...
Old 12 Nov 2004, 18:49   #2128
nightsorrow
Senior

nightsorrow

Nici eu nu l am vazut...doar pirat este, daca nu a fost lansat pana acum nu va fi in veci....
Old 15 Nov 2004, 08:33   #2129
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

La americani pe 14 iese ROTK EE! La noi in Ianuarie!
Nici eu nu l am vazut...doar pirat este, daca nu a fost lansat pana acum nu va fi in veci....
Ai vazut tu FOTR EE piratat ? Oricum e nashpa ... ori original ori deloc.
Old 15 Nov 2004, 15:23   #2130
nightsorrow
Senior

nightsorrow

Pai daca nu este original ,doar piratat ,atunci cum vrei sa l fi vazut ? Tu cum l ai vazut?
Old 16 Nov 2004, 06:48   #2131
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

The & BAck Again - An Actor's Tale

Gollum - How We Made Movie Magic
Old 16 Nov 2004, 06:50   #2132
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Pai daca nu este original ,doar piratat ,atunci cum vrei sa l fi vazut ? Tu cum l ai vazut?
nu l-am vazut original ... piratat pe cduri ... dar eu am zis k e nashpa sa-l cumperi piratat. Meniul la TTT EE e superb ... impecabil... itzi dau lacrimile cata frumusetze. Super prezentare.
Old 16 Nov 2004, 09:43   #2133
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Uitatzi cam ce nu a ajuns in varianta de cinema shi nici cea extinsa :

NEVER BEFORE SEEN IMAGES FROM THE LORD OF THE RINGS

Chestia este k nu shtiu de ce dar cred k mr. Pee Jay pregateshte lansarea unei super editzii extinse peste catziva ani in kre vom beneficia shi de Arwen la Helm's Deep shi Faramir intr-un vis sau viziune in kre Frodo se descompune precum Gollum shi Gandalf Aragorn, Legolas, shi Gimli cum trec pe langa Orthanc.
Old 16 Nov 2004, 18:48   #2134
evenstar
Junior

evenstar

Originally Posted by Gaandalf:
Uitatzi cam ce nu a ajuns in varianta de cinema shi nici cea extinsa :

NEVER BEFORE SEEN IMAGES FROM THE LORD OF THE RINGS

Chestia este k nu shtiu de ce dar cred k mr. Pee Jay pregateshte lansarea unei super editzii extinse peste catziva ani in kre vom beneficia shi de Arwen la Helm's Deep shi Faramir intr-un vis sau viziune in kre Frodo se descompune precum Gollum shi Gandalf Aragorn, Legolas, shi Gimli cum trec pe langa Orthanc.

Wow! :w00t: Extraordinare imagini. Ma intreb oare voi avea vreodata sansa sa le vad integrate in film. Mixtura aia intre Gollum si Frodo e pur si simplu smashing. Foarte frumoase si imaginile cu Arwen.
evenstar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Nov 2004, 20:58   #2135
nightsorrow
Senior

nightsorrow

Am o img cu cast LOTR,nimic neobisnuit,dar apare o actrita in dreptul careia scrie Morwen... Apare Morwen in film?
Old 18 Nov 2004, 06:46   #2136
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Am o img cu cast LOTR,nimic neobisnuit,dar apare o actrita in dreptul careia scrie Morwen... Apare Morwen in film?
Gil Galad apare in FOTR la inceput la bataia cu Sauron ... apare un elf cu o super sulitza kre o infige intr-un orc scum. Restul je ne sais pas ... Probabil k apar prin versiunile intinse ... knd Frodo cu Sam ii vad pe elfi sau in Rivendell ... nu shtiu exact. Deci nu bag mana in foc. Oricum Gil Galad cica ar trebui sa fie in ROTK EE ... ceea ce este minunat... :w00t:
Old 19 Nov 2004, 20:36   #2137
Ionutz55
Guru

Ionutz55

Send a message via Yahoo to Ionutz55
Lord of The Football
http://www.onlinesport.ro/forum/atta...chmentid=2425]
Old 20 Nov 2004, 19:42   #2138
WraIth
WitchKing of Angmar

WraIth

pacat ...nu pot sa-ti vad link-ul
Old 21 Nov 2004, 13:09   #2139
nightsorrow
Senior

nightsorrow

Filmele bune nu sunt definite de faptul ca se termina cu DE FAPT. FE FAPT erau morti, DE FAPT el nu era ala ca era alalalt, DE FAPT plus era minus si minusu plus. Astea intra la categoria "filme cu final neasteptat". Era si un serial cu episoade de 20 de minute in care totul se termina cu DE FAPT. Deci i dont give a flying fukk despre cat de tare te-a surprins pe tine orice final de film, mie bunaoara mi s-a parut previzibil finalul la The Others. Un film bun e bun daca iti vine sa te uiti la el si dupa ce afli cum se termina sau despre ce e vorba. Banuiesc ca esti dintre aia care n-au mers la Passion of Christ pt ca "stiau cum se termina". De asemenea, un film nu e bun pt ideea pe care ti-o comunica, pt ce inveti din el, etc...pt asta sunt cartile. Probabil esti dintre cei care merg la filme pt ca le e lene sa citeasca carti. Filmu e film, e arta vizuala, iar cartea e carte, e arta literara. Ai grija sa nu le confunzi. Fiecare poate arata ceva ce nu se poate arata in celalalt domeniu. De asta orice comparatie intre film si carte e de prost gust. A reduce un film la scenariul lui e o minimizare de foarte prost gust.

LOTR nu are nevoie de finaluri neasteptate si suspansuri ca sa fie bun. Finalurile neasteptate si suspansul sunt doua tehnici de marketing cinematografic care au fost inventate de americani acu 100 de ani. evident, ele nu fac un film sa fie nici bun, nici prost. Pur si simplu calitatea unui film n-are a face cu asta, desi poate sa fie un element pozitiv.

Sufletul sau intelectul nu se inalta, nu uitandu-te la Fight Club in orice caz. Ele se scalda intr-un permanent kkt de scale valorice contagioase sau impuse pe motive de marketing, intre care uneori, unii dintre noi, gasim placere, securitate sau sentiment de apartenentza.

Altfel spus, nu exista definitie pt film bun. Exista doar pt film prost. Si filmele bune sunt toate alea care nu-s proaste. Mai mult, nu prea exista filme complete: unele au actori buni, replici bune, altele au regie buna, efecte de sunet si imagine, scenariu bun, "faze misto", etc. Sunt o gramada de criterii de felu asta. Filmele bune pe TOATE planurile sunt atat de rare incat daca stam dupa ele, o sa vedem un film la 5 ani, sa zicem.

Lipsa mea de orizont e alegere lucida, nu o reactie isterica ca la tine. N-am nimic cu blackul melodic, pur si simplu consider la modul lucid si cu cifrele puse pe hartie, ca e genul care a adus blackul in atentia "marilor mese". Aia cu ringul de dans nu era nici macar o metafora. In rockotecile de pana in 1995 nu exista black metal (decat Venom care nu se pune). Prima piesa black pe care am vazut lume dansand a fost de pe Dusk and her embrace. Doi ani mai tarziu, acelasi lucru era valabil pt Mourning Palace. Asta nu ma face sa zic ca blackul melodic e de kkt, pe aceleasi criterii pe care efectele speciale nu fac un film sa fie prost. Nam zis niciodata ca trupele alea canta pop. Ringul de dans nu are a face cu pop sau rocknroll.

Faza cu sensibil si receptiv e FOARTE subiectiva si e strict legata de conditionarile tale psihologice si de sensibilitatile tale particulare. Ele se accepta in masura in care nu ranesc sensibilitatile altora. E cam ca la homosexuali si zoofili. Te tolerez pana incerci sa imi bagi un deget en coulle. De acolo, te iau la palme. Nu exista spirit de rocker adevarat, exista doar oameni dusi cu pluta. Muzica nu este adevarata sau falsa, doar afirmatiile logice sunt adevarate, false, sau cu valoare de adevar necunoscuta. "Rockerul adevarat" intra in aceeasi categorie cu "manelistul adevarat", ci "houserul adevarat", cu "hihoperul adevarat", adica in categoria oamenilor care au impresia ca au prins pe Bunu Dumnezeu de un deget in momentu in care s-au afiliat la o anumita turma. Difera doar dimensiunea turmelor. Atat "marile mese" cat si "micile mese" se formeaza cam pe aceleasi principii. Toti marii rebeli din istorie au sfarsit prin a-si alcatui propria turma, cu propriile metode si valori de brainwashing.
http://www.metalfan.ro/forum/viewtop...asc&star t=25 sa luati exemplu de forum de la rockeri!
Old 22 Nov 2004, 13:03   #2140
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Ionutz55:
nici io nu pot sa vad...
dk e poza ... ia shi tu linkul direct de la poza... shi posteaza aici ...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules