Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 07 Oct 2010, 09:39   #2781
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

Originally Posted by robbiex2:
Originally Posted by chuckyfan:
Multe glume expirate si fortate,iar umor de calitate foarte putin
asta inseamna parodie daca erau glume misto, frumoase si supercalitate deja se numea comedie
gresit o parodie poate avea glume mai bune decat comedia pe care se bazeaza. nu confunda definitia cu calitatea
Old 08 Oct 2010, 17:02   #2782
paul2000
Junior

paul2000

The A-Team - plin de actiune, amuzant si relaxant! Un film mult mai bun decat ma asteptam! Recomand!
paul2000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Oct 2010, 15:49   #2783
chuckyfan
Guru

chuckyfan

Greyfriars Bobby(2005)-Vazut pe Tvr 2,un film absolut genial,inspirat dintr-o intamplare reala.
8/10

Konyok-Gorbunok(1976)-Adaptare a unui cunoscut basm rusesc, un fel de Harap-Alb de-al rusilor.

Last edited by chuckyfan : 09 Oct 2010 at 19:29.
chuckyfan is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Oct 2010, 19:40   #2784
RomaniaMare
Guru

RomaniaMare

The Road(2009),cu Viggo Mortensen - un film suberb si trist in acelasi timp. Nota 8.5/10.
RomaniaMare is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Oct 2010, 20:56   #2785
danonino
Guru

danonino

Rocky si Rocky Balboa 10/10

Minunat. Ceva mai emotionant nu am vazut. Filmul vorbeste despre viata, asa cum e ea, lipsita de clisee. Ai o sansa, da tot ce poti. Fabulos filmul.

cand zic zic filmul, ma refer la ambele.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Oct 2010, 09:16   #2786
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Super Size Me - stiu ca l-am vazut cam tarziu, dar l-am vazut - un film de nota 10!! Cei care mancati des la fast-food neaparat sa-l vedeti, the horror!
Old 11 Oct 2010, 20:15   #2787
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

e un documentar care cred ca ar trebui vazut de toti pustanii. eu l-am vazut in clasa a10-a sau a11-a. aveam vizionare la engleza. si m-am speriat cand am vazut ce poate face fast-food-ul din om. pacat ca initiative ca acestea nu se iau la nivel de conducere in Ministerul Invatamantului. macar ar stii si tinerii de ziua de azi ce mananca. oricum, cica Romania are procentul cel mai mare de supraponderali din Europa. si asta e trist cand te gandesti ca unii oameni pranzesc si iau cina la Mc'Donalds sau KFC
Old 12 Oct 2010, 09:31   #2788
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

The American (2010) - destul de placut, dar da senzatia de lungeala si se bazeaza cel mai mult pe atmosfera (accentuata in cazul meu de ecranul de la Cityplex pe care joaca tot felul de chestii de parca esti prin anii '70) si pe talentul lui Clooney care ne ofera un final plin de farmec actoricesc. publicul caruia pare a fi destinat se asteapta la mai multa actiune si densitate.
Old 12 Oct 2010, 11:02   #2789
andreiu7z
Guru

andreiu7z

Ciudade de Deus/City of God/Orasul lui Dmnezeu

Unul dintre cele mai bine realizate filme din toate timpurile. Constructie solida, jocul actorilor exceptional(de remarcat ca majoritatea erau copii), scenariu inchegat, unghiuri de filmare bine realizate=City Of God. Povestea filmului este una cat se poate de reala. Este prezentata partea intunecata a Orasului lui Dumnezeu. Avem parte de multa actiune, droguri, femei si multe victime. Numele filmului/orasului este pus in antiteza cu atrocitatile ce se comit in acel loc. Un film de nota 10.
andreiu7z is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Oct 2010, 13:37   #2790
chuckyfan
Guru

chuckyfan

The number 23

Film bun, finalul poate prea previzibil(mai bine se arunca in fata tramvaiului) in rest n-am prea multe sa-i reprosez.

8/10
Old 14 Oct 2010, 14:12   #2791
NightChild
Veteran

NightChild

The Girl Who Playde With Fire - putin mai slab decat prima parte 8/10
NightChild is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Oct 2010, 18:55   #2792
sweetintoxication
Novice

sweetintoxication

The departed....il recomand tuturor...mi-a placut foarte mult
sweetintoxication is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Oct 2010, 11:32   #2793
balika
Novice

balika

Heavenly Creatures (1994) - o drama despre o dragoste imposibila intre doua fete si lupta lor pentru a fi acceptate de parinti. Kate Winslet e incredibila in film. http://www.imdb.com/title/tt0110005/
balika is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Oct 2010, 18:48   #2794
chuckyfan
Guru

chuckyfan

Lovely Rita(2001)-O drama a unei fete neluata in serios ca sa zic asa. Incercand a se face simpatica unui baiat si unui sofer de taxi aceasta intra in necazuri mari. Pana la urma ajunge sa-si ucida parintii

6/10
Old 16 Oct 2010, 19:00   #2795
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

The Sorcerer's Apprentice... nu stiu care e motivul dar pur si simplu nu am avut dispozitia necesara sa il vad pana la capat. pare destul de slabut. ma asteptam la mai mult din partea lui. ideea e interesanta insa modul in care este aplicata... hmmm, nu e pe gustul meu.

7/10
Old 17 Oct 2010, 16:52   #2796
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Legend of the Guardians The Owls of Ga'Hoole

hmmm... filmul asta m-a facut sa ma simt copil din nou... ... foarte ciudat...
a avut un impact pozitiv pentru mine. pentru ca mi-a adus aminte de jocurile din copilarie...

bravo: 9/10
Old 17 Oct 2010, 17:43   #2797
paul2000
Junior

paul2000

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) - un film care m-a lasat fara cuvinte...genial si original...Jim Carrey a jucat impecabil 10/10
paul2000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Oct 2010, 09:38   #2798
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

Winter's Bone (2010) --- un film bun si destul de impresionant, care aduce in prim plan drama unei tinere de doar 17 ani, pe umerii careia cade povara unei vieti dure in care isi asuma responsabilitati coplesitoare.
Old 18 Oct 2010, 18:24   #2799
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Fanny och Alexander (1982)

Primul Bergman pe care l-am vazut a fost Persona, considerat a fi, alaturi de The Seventh Steal, capodopera genialului regizor suedez, un film profund, psihologic, destul de greu de asimilat de catre un spectator neinitiat. O sa-l reiau la un moment dat.
Motivul mastii, prezent in filmul precedent, este inserat si in filmul de fata. As putea spune, in spirit de gluma, ca utilizarea excesiva a mastilor dauneaza grav personalitatii.
Fanny...este ceva mai accesibil. Un film ingrozitor (de bun si de lung, totusi). Daca vei reusi sa depasesti prima jumatate a sa (filmul tine 3 ore! - exista si o varianta de 5), vei patrunde intr-o lume magica, misterioasa, excelent creata de maestru, o lume in care granita dintre real si fantasma devine destul de fragila.
I-am dat 9 (sacrilegiu?), considerand ca prima jumatate ar fi putut fi compactata. Dar vorbim de Bergman, deci sunt convins ca fiecare scama isi are rostul ei.

Last edited by omudindulap : 18 Oct 2010 at 18:41.
omudindulap is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Oct 2010, 20:15   #2800
miercuri
Guru

miercuri

Mi l-am procurat si eu de curand. Dupa ce-l vad vreau sa ma uit la asta, pentru ca sunt oarecum intr-o faza Tadanobu Asano.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules