Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 15 May 2005, 22:38   #81
Dino
Veteran

Dino

Mda, Divertis devine din ce in ce mai clar alternativa evidenta.
In afara de melodia Bug Mafia de la inceput/sfarsit si scenele in care apare Dragos Bucur nu e nimic comestibil in serialul asta.Sunt singurele momente ne-penibile.
Vedeti chair acu pe Prima un film intr-adevar entertaining. Poate l-ati mai vazut, dar e chiar ceva misto de sfarsit de weekend.
Dino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 May 2005, 22:57   #82
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

Send a message via Yahoo to GhitzaCartitza
Incep sa cred ca chiar am o problema. Sunt singurul care tot incearca sa ii dea o sansa serialului. Mie chiar imi plac micile poante. De exemplu: Boboc in barul de homosexuali sau atunci cand l-a sunat Bila pe Boboc sa il scoata in oras, Balan il loveste peste picior si Boboc ii zice lu' Bila ca era la epilat. Cred ca sunt prea optimist sau voi mult prea critici? Stiu ca are multe hibe, dar se pot trece cu vederea. Mai ales faza cand s-a batut prima oara Balan cu Mamut si Boboc stinge lumina, trage cu pistolul, striga "politia" si toata lumea fuge. Asa ceva numai in filme!
Old 15 May 2005, 23:10   #83
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by GhitzaCartitza:
.Mie chiar imi plac micile poante. De exemplu: Boboc in barul de homosexuali sau atunci cand l-a sunat Bila pe Boboc sa il scoata in oras, Balan il loveste peste picior si Boboc ii zice lu' Bila ca era la epilat. Cred ca sunt prea optimist sau voi mult prea critici? Stiu ca are multe hibe, dar se pot trece cu vederea.
Asta am remarcat-o si eu. Mai e si poanta cu masinile din pilot si cam atat.

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 May 2005, 10:28   #84
Blue
Veteran

Blue

Mie unul

Mie unul mi s-a parut o surpriza placuta Cabral. Sigur, nu e un mare actor insa a fost peste asteptari parerea mea! In general mi s-a parut o incercare scremuta de a copia serialele politiste americane. Probabil ca au vrut sa faca un "Starsky si Hutch" romanesc
Blue is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 May 2005, 13:13   #85
notorious
NBK

notorious

in ciuda faptului ca 'bb' se vrea cool, este de fapt cat se poate de NOT cool. adica, cum naiba este un pas inainte ca poti sa-i copiezi la milimetru pe americanii, unde oricum n-ar rezista mai mult de 6 saptamani ?!!

lui 'bb' nu trebuie nici sa-i dai in cap, nici sa te extaziezi cu expresii gen 'vai, ce poate sa ne aduca audiovizualul romanesc; nou si proaspta etc'. este doar un serial care trebuie tratat cu bunavointa si condescendenta, sperand ca va evolua. desi am indoielile mele in privinta asta...
Old 16 May 2005, 13:24   #86
BeNnY
Guru

BeNnY

De exemplu: Boboc in barul de homosexuali sau atunci cand l-a sunat Bila pe Boboc sa il scoata in oras, Balan il loveste peste picior si Boboc ii zice lu' Bila ca era la epilat. Cred ca sunt prea optimist sau voi mult prea critici? Stiu ca are multe hibe, dar se pot trece cu vederea. Mai ales faza cand s-a batut prima oara Balan cu Mamut si Boboc stinge lumina, trage cu pistolul, striga "politia" si toata lumea fuge. Asa ceva numai in filme!

Glumele astea le-au fumat de mult Mel Gibson si Danny Glover in toate armele lor mortale. Numai ca acolo erau amuzante si facute cu cap. Astea sunt copy/paste si traduse in romana. Absolut penibila faza cu Bucur care ii spune lui Calinescu "Capitane, nu-l pot lasa sa se duca!" (referindu-se la faptul ca nu vrea sa se duca Cabral sa-l bata pe Mamutu'), sau cum dracu era replica, oricum nu puteam s-o fac sa sune mai penibil.
Old 16 May 2005, 13:35   #87
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

Mel Gibson si Danny Glover nu au inventat umorul in filmele de actiune. Nici ei nu sunt originali. Si ei la randul lor copiaza. Oricum producatorii serialului Baieti Buni nu cred ca si-au propus sa fie originali in nici un fel. Au luat ideea si au incercat sa o adapteze realitatii romanesti. De aici si sloganul "Legea coboara in strada". (I think :? )
Old 16 May 2005, 14:51   #88
BeNnY
Guru

BeNnY

Si ei la randul lor copiaza.

Dar copiaza (foarte) bine, spre deosebire de actorii nostri autohtoni.
Old 16 May 2005, 15:11   #89
emanuel
Maestrul

emanuel

Send a message via Yahoo to emanuel
Mie mi se pare un serial mai mult decat ok.
Are un viitor frumos.
In privinta poantelor, si ele mi se par ok si amuzante fata de majoritatea productiilor romaneti in care razi cat de penibili pot fi.
Dragos Bucur e mai mult decat bun in rol. Foarte natural. Banica vine tare din urma. Pasarin - in plus. Cabral - are sanse sa devina mai bun si sa se obisnuiasca cu rolul. Deocamdata nu m-a convins. Calinescu bun, la fel si Razvan Vasilescu (nu pot sa nu compar aici BB cu The Shield in privinta relatiilor sefilor cu superiorii, etc...)
Un serial mai mult decat ok. Peste tot ce s-a facut pana acum la TV.
sa vedem cum continua.
Astept aparitia in el a lui Andi Vasluianu... SOON...
emanuel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 May 2005, 16:37   #90
nume
the mithbuster

nume

Originally Posted by emanuel:
Astept aparitia in el a lui Andi Vasluianu... SOON...
Wtf, me too !!! Ma gandesc doar daca regizoru' asta nou poate sa-i puna in valoare potentialul. In "Aveti un minut" e genial.

Old 17 May 2005, 03:36   #91
Dino
Veteran

Dino

Spuneti ca BB e bun pentru ca nici nu vrea sa fie mai mult decat este de fapt. Un serial politist plin de clisee din serialele politiste americane. O productie fara pretentii prea mari, divertisment de duminica seara.
Numai ca uite, si "Drumul oaselor" tot inspirat/copiat dupa westernurile americane este. Cai, pistoale, drum cu caruta prin desert, ca sa nu mai zic de Margelatu care(a spus-o chiar Florin Piersic la un moment dat) este exact personajul lui Clint Eastwood, numai ca scuipa seminte in loc sa traga din tigara.
Diferenta? In "Drumul Oaselor" nu gasesti nimic PENIBIL. Nu te gandesti la fiecare scena : "Asta e ca in filmul ala in care juca actorul ala".Desi este EXACT acelasi lucru: divertisment facut dupa reteta americana, in care se importa cat mai mult posibil din varianta originala.
Si uite ca a iesit ceva asa de bun (ca divertisment) incat nici macar nu te mai duce cu gandul la reteta si clisee.
Deci se poate si altfel.
Old 17 May 2005, 08:08   #92
nume
the mithbuster

nume

Originally Posted by Dino:
Diferenta? In "Drumul Oaselor" nu gasesti nimic PENIBIL.
:lol:
Tu de unde ai aparut ? Din serialul ala cu oameni care mergeau la munca cu masini de piatra ? Flistones?

Old 17 May 2005, 10:50   #93
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by emanuel:
Are un viitor frumos.

pai eu tocmai in privinta asta am indoieli... daca audientele raman mari, atunci se vor simti foarte putin motivati sa ridice stacheta...
Old 17 May 2005, 13:57   #94
Dino
Veteran

Dino

Originally Posted by nume:
Originally Posted by Dino:
Diferenta? In "Drumul Oaselor" nu gasesti nimic PENIBIL.
:lol:
Tu de unde ai aparut ? Din serialul ala cu oameni care mergeau la munca cu masini de piatra ? Flistones?
Nu, din Flintstones.
Old 17 May 2005, 22:15   #95
Dragos Bucur
Junior

Dragos Bucur

Ba,da' ce gura aveti!!!Nu stiam cat e de periculos poate fi sa faci un serial tv! Asta e...riscurile meseriei...Oricum,recunosc-multe pareri pertinente!O sa incerc sa tin cont de faptul ca taxati atat de repede greselile.Ha! a Fost o lectura educativa...Cu respect,Dragos Bucur
Old 18 May 2005, 16:04   #96
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

:w00t: :w00t: :w00t: Dragos Bucur?! This is so cool!!!! :w00t: :w00t: :w00t:
Old 18 May 2005, 21:29   #97
Denis_stelistu
Guru

Denis_stelistu

Daca tu esti Dragos Bucur iti datorez respect,daca vrei sa te cred spune replici din episoade care nu le-am vazut. 8) :w00t:
Old 18 May 2005, 21:40   #98
BeNnY
Guru

BeNnY

Si din episoade pe care nu le-ai facut.
Old 18 May 2005, 22:03   #99
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Sau ne zici despre ce e vorba in episodul... ...dar cred ca cer prea multe...oricum zi o replica...dar sa fie una revelatoare... ...iar cer prea multe... :lol:

oricum...respect...tu esti cel mai credibil din serial...pe bune...

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 May 2005, 12:12   #100
Dragos Bucur
Junior

Dragos Bucur

Ma provocati!"Aaa...si am nevoie de casetele de la camerele de supraveghere".Replica spusa in ep. 5 in club la Igor.Atat,ca am un contract de respectat!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules