Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 01 Dec 2004, 18:50   #181
M_olecula
Guru

M_olecula

E na ma Ganadalfe , sunt inspirat sau cum ???? Nu am fost la Kleinenberg dar nici el nu a venit , parca ne-am inteles ! Clubul a fost plin , iti dai seama ca la o astfel de petrecere nu lipsesc multi si au mai dat si un pahar de vodca gratis sau nush ce bautura ... "i-au cinstit" pe cei prezenti , doar faceau un an ... pisamas pe el de club !!!!!!!

Livio era vj-ul si din cand in cand zicea "and now everybody rase your hands in the air fooooooor ... mister dj" :lol: :lol: Dumnezeule... au chemat un dj necunoscut care a bagat acceptabil si asa s-au cam scos fraierii . Kleinenberg s-a scuzat fata de fanii lui din romania si sper sa se revanseze cu varf si (ne)indesat pe 11 Februarie cand a fost reprogamat.
M_olecula is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Dec 2004, 23:49   #182
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
doar faceau un an ... pisamas pe el de club !!!!!!!

Despre ce club e vorba ?
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Dec 2004, 11:23   #183
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by nume:
doar faceau un an ... pisamas pe el de club !!!!!!!
Despre ce club e vorba ?
Kristall ...

Sander asta nu putea sa vina shi el mai tarziu ... tocmai in sesiune bagami-ash!
Ce bine imi pare k nu a venit k asha am mai multe shanse sa il prind ...
Old 02 Dec 2004, 14:23   #184
M_olecula
Guru

M_olecula

Despre ce club e vorba ?

Cum ti-a zis si Gandalf , despre Kristal , un club de kkt pe care trebuie sa-l apreciez si sa ma duc in el numai pentru dj-ii care vin si pentru fitze (nu ca as avea) . Daca erau de treaba cei care au clubul anulau petrecerea si o reprogamau dar pentru bani ce nu fac ... ?
Old 02 Dec 2004, 15:01   #185
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

era shi normal ... k e foame de bani ...
clubul imi place, pizdele la fel ... mai putzin fitzele ... :sick:
ne vedem dupa concediu ...
Old 02 Dec 2004, 15:08   #186
M_olecula
Guru

M_olecula

Ne vedem sau ne scriem ??

Cum sa-ti placa ma porcaria aia ??? E super mic , pe 4 Decembrie vine Carl Cox in Sofia , Bulgaria si mixeaza intr-o hala super mare si acolo vor fi doua locuri unde se va mixa , main room si techno room . Dumnezeule ... gandeste-te numai ce va fi acolo , nu-ti imagina ca o sa suferi . Ce excursie as fi facut pana acolo ... pisamas pe ea de scoala !!!!
Old 02 Dec 2004, 16:22   #187
nume
the mithbuster

nume

clubul imi place, pizdele la fel ... mai putzin fitzele ...

Fitze cred ca au complexatii, saracii iesiti din ferentari care au descoperit peste noapte chivasu', d&g si alte chestii. E un pas de la europa si de la tenesii chinezesti. Cine e cu adevarat "mare" se vede de la o posta.
De acord cu tine...
Old 02 Dec 2004, 21:27   #188
M_olecula
Guru

M_olecula

Fitze cred ca au complexatii, saracii iesiti din ferentari care au descoperit peste noapte chivasu', d&g si alte chestii. E un pas de la europa si de la tenesii chinezesti. Cine e cu adevarat "mare" se vede de la o posta.
De acord cu tine...

Hai ca am auzit-o si p-asta !!!!
Ba baiatule :
in primul rand acolo nu intra toti complexatii si saracii de prin ferentari si alte cartiere . Mai si scrie la intrare "Clubul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii" (cuvinte care le vad din ce in ce mai des pe toate intrarile unor discoteci si baruri de cacat pe langa care trec)
in al doilea rand fitze nu au toti complexatii si saracii de prin ferentari si alte cartiere , fitze au si oamenii cu bani si jmecheri . Ai fost vreodata in Kristal sa vezi cum sufera lumea acolo ???

Si e logic ca cine e mare se vede de la o posta , doar e mare ... aia de 2 metrii si multe multe kg ... despre astia vorbeai ??? :lol:
Old 02 Dec 2004, 22:23   #189
nume
the mithbuster

nume

Ba moleculo ai fi uimit sa afli in ce cluburi am fost, am si lucrat in unul intr-o perioada , crede-ma sunt mai multi parveniti acolo decat in regie.
Kristall (un club a carui constructie a costat 4 miliarde - 100.000 de euro adica), nu e o referinta in domeniu. A ajuns sa-mi fie sila de CIORILE care frecventeaza locurile astea , si de Adrian de Vito care danseaza pe cub pe ritmuri de house exclamand "ca e multe fete frumoase pe aici", asa ca scuteste-ma !!!!
Old 02 Dec 2004, 22:26   #190
nume
the mithbuster

nume

Aaaaa, si inca ceva , fitzosii tai sunt niste c*****, ii cunosc pe multi , varza cu blana. Isi tradeaza originile la greu. Ferentari ? Am gresit....Dalga.
Old 02 Dec 2004, 22:47   #191
M_olecula
Guru

M_olecula

Tovarase , nu ma impresionezi daca sti cat a costat constructia clubului sau daca ai lucrat intr-un club , ba dimpotriva , nu esti decat un chelner sau barman dintr-un club pentru care (din postura asta) nu am nici cel mai mic respect.
Vrei sa-mi spui ca in tara asta Maxx , Dumars sau Malibu sunt o referinta in domeniu ? ia zii jmechere in ce club vin cei mai buni dj-i ? in ce club sunt cei mai jmecheri oameni ? in ce club sunt cele mai tari party-uri ?
Nu stiu cand si unde l-ai vazut pe adrian "dansand pe cub" in Kristal , aberezi aiurea . Intr-o oarecare masura iti dau dreptate (din pacate) , in Kristal vin si ciori care coboara din ultimele tipuri de mercedesuri si care au la gat lanturi de aur mai grele ca bordura din fata lor , care stau toata noaptea la masa cu sticlele de whisky cacalau in fata .

Bai terminatule , nu sunt "fitzosii mei" , sa-ti intre in cap , nu sunt unul din ei , din fericire asa ca nu ma mai lua cu d-astea . Crede-ma ca nici mie nu-mi plac si nu-mi place sa vad cum intr-o noapte 60-70% din cei de acolo au venit numai la impresii si asa e (a doua oara ai dreptate , e bine) multi au uitat de unde au plecat dar unii au plecat de sus... daca ma intelegi !
Old 02 Dec 2004, 22:58   #192
nume
the mithbuster

nume

Tovarase terminat imi dai dreptate de 2 ori. Iar respectivul "dansator" era insotit si de vijelie. Te pisai pe tine cand ii vedeai cum danseaza. Prezenta lor in bodega pe care o lauzi atat nu e o intamplare, aproape ca sunt pe cale sa primeasca "cardul de fidelizare". Intr-un loc in care se aduna o asa fauna toti sunt de compatimit.
Vaide capul lor !
Ma enerveaza astia care se duc la toate evenimentele , care nu se incadreaza in nici o categorie , dar sunt convinsi ca au habar de muzica , ca asa e la moda. :sick:
Old 02 Dec 2004, 23:27   #193
nume
the mithbuster

nume

Si inca ceva ...porti ochelari de cal daca vezi intr-un club numai chelneri si barmani (meserii onorabile fara de care nu te-ai alcooliza si ai fi ingropat in chistoace). Poate eram ala de te rugai prin telefon sa-ti rezerv masa si te refuzam amabil pt. ca venea o cioara care marca 200 de para. Din cate ai scris nu cred ca aveai cum. Stiu tipologia ta de "client" si nu cred ca te-ar onora sa te descriu. Si totusi ma risc : vii cu fluierul de acasa, bei wiskey la pahar ( ), te ametesti un pic , vii pe cinemagia si urli : mamaaaa ce m-am mai distrat ! ce bine a pus ala !!!
De prostituate scoase la liman de pe centura , cordaci homo si ciorditori veniti din "ghermania", mi-e sila !
Subiect inchis pentru mine. Hai pa .
Old 03 Dec 2004, 08:45   #194
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
Opa ce mesaj... nu pot sa nu ma bag... intradevar si eu sunt scarbit de multi care merg la chestiile astea, de aceea nu imi fac si eu aparitia, chiar daca cateodata as vrea sa mai aud si eu un mix.... In plus ... as in cioara! It's a rasist statement? or what....
Old 03 Dec 2004, 18:58   #195
M_olecula
Guru

M_olecula

Stai tu linistit ca nu erai ala de la telefon care rezerva mese si nici care da bilete !
De unde stii tu "tipologia" mea de client ?? Doamne ce mor pe stresa(n)tii astia care catalogheaza ei fara nici un pic de cap , care cred ca stiu despre ce e vorba cand n-au nici cea mai mica idee , pun pariu ca nu ai fost in club la nici o petrecere anul asta sau daca ai fost , ai fost la una sau doua si de la care ai plecat obosit (nu ca n-ai fii...) . Fluier , cuvantul asta nu l-am mai auzit si vazut in kristal cred ca de pe la inceputurile clubului , acum vreun an care si atunci erau cativa care aveau , la primele petreceri dar de muuuuult timp nu a mai avut lumea fluier in kristal , se vede ma baietzica ca nu ai fost la vreo petrecere de muuuuult (daca ai fost vreodata) asa ca nu mai vorbii in nec de cauza .
Nu am urlat pe cinemagia cum a bagat unul si altul , nu am suferit aici pe forum , vorbesc decat cu gandalf care are treaba cu "fenomenul" asta ... si de ce zic fenomen ? au aparut o gramada insi si tipi dubiosi (manei) care nu au nici o treaba cu muzica , au auzit de curand de house , de tiesto ( :sick: ) , de oakenfold ( :sick: ) care sunt sigur ca-ti plac si vin si ei in club ! Wau ce jmecherie in club ... despre astia poti sa zici ca se lauda .
Mai spuneai "bei wiskey la pahar" , in primul rand nu beau 'wiskey' iar in al doilea rand sunt sigur ca tu daca vi bei 'wiskey' cu sticla , de altfel simptomele taranismului !!!!

Ce-ti propun eu !? Tot zici ca sunt 'cordaci homo si ciorditori veniti din "ghermania"' hai cu mine in club sa te convingi de natura si mediul meu si sa vad si eu ce-ti poate mintea si fizicul in legatura cu subiectul asta !
Old 05 Dec 2004, 11:25   #196
M_olecula
Guru

M_olecula

Nuuuumee... !!
Old 05 Dec 2004, 14:28   #197
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Hai sa nu ne mai certam mai baietzi ... k nu e frumos ...

In ceea ce priveshte viziunea lui nume in privintza celui kre vine cu fluierul se ametzeshte shi danseaza ... Nu shtiu de ce dar mai mult ash aprecia un om k asta decat "cioara" kre vine in club shi nu are nici o treaba. Nu shtiu de ce mai mentzionatzi de fluiere pentru k asha ceva nu se mai poarta prin cluburi ... nu am mai vazut de mult asha ceva.

Shi eu am ieshit in weekend-ulasta JOi,Vineri, Sambata shi akum am febra musculara shi inca incerc sa-mi revin de la bautura acumulata in sange de 3 zile shi 3 noptzi. Muzica nu a fost excelenta peste tot dar ma laud k am gasit "Amnesia" (promovat de Mtv) kre are muzica BUNA shi akum chiar ma laud k m-am distrat. Chestia e k am facut rondul prin cluburi shi mi-am dat seama k spre deosebire de 90 % din oamenii krefrecventeaza cluburile in Romania io' chiar ma distrez shi chiar simt k traiesc. Uitatzi-va la pozele din cluburile din afara shi sa-mi zicetzi dk vedetzi pe akolo ciorii imputzitzi shi pizde cu tzatzele p-afara shi tocuri de 20cm incat tzi se face rau k mai impte oxigenul din club cu fum de tzigara shi mai contribuie shi aglomerarea clubului.

Nu va grabitzi sa judecatzi ... nimeni nu este perfect. Sunt shi "wannabez" sunt shi "betzivi" shi "drogatzi" shi "ruptzi de realitate" ... ce n-atzi intzeles ... suntetzi in Romania - akolo unde oamenii imprumuta bani k sa alimenteze rezervorul de la Mercedes ... :sick:

Muzica buna nu am cu ce sa ma laud k am mai ascultat decat akasa... am un set din primavara de la Kristall de la Lemon8 de 3 ore ... INCREDIBIL!

Fitzi cumintzi!
Old 06 Dec 2004, 17:02   #198
M_olecula
Guru

M_olecula

Despre ce-ai scris mai sus nu are rost sa mai discutam pentru ca nu ai cu cine , vorbesc de parca s-ar duce in cluburi desii nu o fac !!

Te urci in tren vineri ? http://www.clubkristal.ro/hysteria/index.htm
Old 06 Dec 2004, 19:08   #199
nume
the mithbuster

nume

Bonsai 1 an de zile , weekend de weekend pana in vara asta
Bambu anul trecut
Bamboo anul asta (mai putin , grasul ala negru e varza)
Flu flu acum 2 ani (f. rar)
Malibu, numai la afterhours
kogal :sick:
Apropo kristal se scrie cu 2 l = kristall
Old 06 Dec 2004, 20:48   #200
M_olecula
Guru

M_olecula

Apropo kristal se scrie cu 2 l = kristall

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ba baietica tu ai vazut macar link-ul pus de mine mai sus !? Apasa odata pe partea stanga din fata a soarecelui pe scrisul mai alb si putin ingrosat care iese in evidenta Cu ocazia navigarii pe acel site o sa vezi ca vineri vin Deep Dish . Ce zici de oferta mea de mai sus ???? Tot ma consideri tu un 'cordaci homo si ciorditori veniti din "ghermania"' . E , acum am ocazia sa-ti demonstrez asta ! Anunta-ma din timp sa-ti achizitionez si tie un fluier , doar e hausarie , nu ?
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules