Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 06 Mar 2008, 18:03   #1
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
jkhjdjksa

Last edited by Dragomara : 11 Apr 2009 at 08:56.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Mar 2008, 19:03   #2
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
Originally Posted by Dragomara:
ªi cum le FRUNCTIFICI (traducerea, vã rog!) în alte sefre decât cea politicã?!
scrie corect macar in fraza in care ii critici pe altii!

pentru k altfel e extrem de penibil :?
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Mar 2008, 19:40   #3
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
sa mor io daca inteleg ce vrei sa zici.

eu n-am facut decat sa citez o fraza de-ale tale (care se termina in "?!") din cadrul unui mesaj in care "criticai" (aici am in vedere primul sens dintre cele prezentate de tine, acela de a aprecia calitatile si defectele unui om) tocmai o kestie pe care ai gresit-o si tu in aceeasi fraza, in speta ortografia.

si inca ceva: te plangi peste tot cum k toata lumea d p forum t injura si nimeni nu discuta nimic, doar ii critica pe ceilalti. uite k oamenii aia 2 discutau in sensul k faceau un schimb de idei/opinii pe o tema desprinsa pe marginea filmului 432. si tu CE FACI??? vorbesti ampulea! mai bine ai fi spus ceva constructiv. sau macar referitor la tema abordata.
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Mar 2008, 22:21   #4
gionloc
Guru

gionloc

als chiar se plictiseste inainte de plecare 8)
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Mar 2008, 22:22   #5
Cazeemeer
Guru

Cazeemeer

Originally Posted by Dragomara:
Oricum, postãrile mele aici nu sunt ale mele. Cineva are mereu grijã sã le "editeze" în punctele "cheie".
Eu cred ca cineva, sau mai bine zis "Cineva", elimina constant anumite pasaje din postarile celorlalti, ca sa te faca sa crezi ca mesajele respective sunt mai scurte, astfel incat sa nu vezi niciodata tot ce s-a scris si sa postezi in necunostinta de cauza, apoi aceiasi oameni din umbra reintroduc mesajele complete pentru a te discredita.
Cred de asemenea ca cineva posteaza in locul tau mesaje lipsite de continut pentru a-ti atrage dispretul celorlalti.

Si nu vreau sa par paranoic, dar am indoieli serioase ca astia au construit pur si simplu dintr-o intamplare un reactor nuclear la Cernavoda, tocmai unde locuiesti tu. Nu exista coincidente, astia ar face orice, vor sa te iradieze, ca securistii (si stiu si cine se afla in spate, dar mi-e frica sa dau nume).
Cazeemeer is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Mar 2008, 22:43   #6
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Cazeemeer:
(si stiu si cine se afla in spate, dar mi-e frica sa dau nume).
Te gândesti la cine mä gândesc si eu?
(AVIZ: Aici se contureazä un posibil split pentru "Condicutä".)
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Mar 2008, 23:04   #7
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

este limpede k lumina zilei cine s ascunde in spatele acestui nume...
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Mar 2008, 23:09   #8
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dacä TU te gândesti la cine bänuiesc eu, sunt nevoit sä te contrazic: am probe irefutabile si nonfutäcioase cä el nu a participat la proiectul reactorului nuclear.
Old 08 Mar 2008, 05:36   #9
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

ok, deci am ajuns aseara la salonic - unde, desi hotelu e d 5 stele, wirelessu e p bani!! :sick: (si eu sint notoriously stingy )
asha k voi lua o pauza la raspunsuri - plus k am atitea cit sa furnizeze materie pt un eseu, p kre il voi scrie & publik (probabil, in 'idei in dialog'...)

intre timp, insa, rog moderatorii sa fak cva cu individa incontrolabila d mai sus; sigur, dk ar fi aici, la salonic, as rezolva-o rpd cu un cap in gura... :lol:
pina atunci insa, somati-o sa dea exemple d 'dezacord' in postarile mele; iar dk nu va gasi (sau va gasi, dar s va dovedi k habar n-are d gramatik), sa fie banata!
Old 08 Mar 2008, 09:38   #10
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

mda; iar nr mesajului meu este 94110
Old 08 Mar 2008, 09:40   #11
Proletar
Guru

Proletar

al meu e 90210 :sleep:
Old 08 Mar 2008, 09:48   #12
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by marx:
maestre, inainte de '47 Romanica ta suava trecuse prin doua dictaturi: una regala, alta militara si oricum, la nivel de coruptie perioada interbelica bate orice alt spatiu temporal din istoria noastra recenta.

DA, NUMAI K EU NU MA REFEREAM LA DICTATURA, NICI LA CORUPTIE, DECI 'AMENDAMENTU' E IRELEVANT...

dap, e cam greu de acceptat cum progenitura ideologului no 1 al stalinismului feroce pozeaza acum in intelectuala fina si ocupa o functie bine renumerata de capitalism.

IARASI - ESTE IRELEVANT; SA-NTELEG K AI DORI K 'PROGENITURILE' COMUNISTILOR SA NU MUNCEASK IN ROMANIA CAPITALISTA?! SA LUCREZE 'LA STAT', POATE, SAU C?! POSTAREA TRADEAZA - IMI PARE RAU S-O SPUN - UN RESENTIMENT DELOC CONTROLAT...

dar n-au mai existat cazuri de trecere de la dictatura la "libertate"?

REPET: ESTE IRELEVANT. NU REGIMU D 'DICTATURA', NICI CEL D 'LIBERTATE' SINT IN DISCUTIE AICI, CI FAPTU (REPET: FARA PRECEDENT!) CIND O PARTE A OMENIRII S 'INTOARCE', DINTR-UN REGIM CONSIDERAT 'CULMEA PROGRESULUI/CEA MAI INALTA IMPLINIRE A OMULUI/VISUL D AUR AL OMENIRII' ETC ETC (= COMUNISMU), INTR-UN REGIM CONSIDERAT 'DEPASIT' (= CAPITALISMU)...

nu OMUL NOU (ma refer la nivel de mase, nu de cei indoctrinati si pusi in functii) s-a adaptat la comunism, ci GENERATIILE NOI s-au alienat la sistemul rosu.

EVIDENT K NU 'OMU NOU', CI OMU... VEKI: EL A DEVENIT 'NOU' IN TIMP, INVATIND SA S ADAPTEZE LA RAU & SA S DESCURCE - POATE - MAI BINE K IN CAPITALISM, TOCMAI PT K SISTEMUL MERITOCRATIC ERA IN SUFERINTA...

de ce razi? tocmai tu, mai sus, ai demonstrat ca "natura umana" a fost viciata de comunism.

N-AM SPUS/SCRIS ASTA; AM SPUS/SCRIS K COMUNISMU A 'CULTIVAT' TARELE NATURII UMANE. ASTA NU INSEAMNA, INSA, K A FACUT DIN NATURA UMANA UN 'CONSTRUCT CULTURAL'! SINCER, NU VAD CUM NATURA POATE DEVENI CULTURA... (DECIT, POATE, NATURA ITALIEI! NATURA UMANA (ASA CUM O VAD EU) A RAMAS NESKIMBATA DIN CELE MAI VEKI TIMPURI; EA POATE FI DOAR 'CORECTATA' (IN SOCIETATILE RESPONSABILE) SAU 'VICIATA' (IN CELE IRESPONSABILE)...

PS: e asa greu sa inveti sa editezi un text?

DA!
Old 08 Mar 2008, 10:18   #13
costobocus
Guru

costobocus

Originally Posted by Alex Leo Serban:

sigur, dk ar fi aici, la salonic, as rezolva-o rpd cu un cap in gura...

serios? ai uitat cand simpla prezenta a lui Nume iti trezea fiori ? vrei sa ajungi iar in halu' ala ?-intrebari retorice-

esti tare ca femeia la telefon...
costobocus is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Mar 2008, 14:31   #14
costobocus
Guru

costobocus

N'are cum. Lui nu'i cad cu tronc femeile.

Mai cauta pe google!

SI TOPICU' LU' 432 CHIAR NU MERITA TOATE ABERATIILE ASTEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
costobocus is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Mar 2008, 09:08   #15
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by costobocus:
Originally Posted by Alex Leo Serban:

sigur, dk ar fi aici, la salonic, as rezolva-o rpd cu un cap in gura...

serios? ai uitat cand simpla prezenta a lui Nume iti trezea fiori ?

NU, NU FIORI 'DIN AIA' PUR SI SIMPLU IMI PLACEA SA MA IAU D EL (DA STIU, ERA RECIPROC HAHA)... AS PUTEA SPUNE K IMI LIPSESTE: DRAGOMRRA ASTA NU ARE WHAT IT TAKES: AGRESIVITATEA EI E BLEAGA

vrei sa ajungi iar in halu' ala ?-intrebari retorice-

'HALU'?? EU MA DISTRAM BIG TIME :happy:

esti tare ca femeia la telefon...

IS THAT SUPPOSED TO MEAN ANYTHING?

SI TOPICU' LU' 432 CHIAR NU MERITA TOATE ABERATIILE ASTEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sint total d acord!
Old 09 Mar 2008, 09:48   #16
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

tu vbesti, fa?!
mai bine uita-te la birna din okiu tau: cum i-ai scris prof. pruteanu - 'imi se' (in loc d 'mi se'), kre nici nu exista in lba romana! :w00t: si t mai dai 'gramaticalizata'... :lol:
eu, makr, scriu special asha, p forumuri, nu fac astfel d greseli atunci cind scriu articolele & cartile publikte; esti nu varza, ci TUFA - si nu d venetia, ci d... cernavoda! :sick: :lol:
Old 09 Mar 2008, 16:25   #17
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

Din acest moment, orice mesaj care nu are ca subiect filmul 432 va fi sters
Old 09 Mar 2008, 17:00   #18
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

conditia ar fi k individa cu pricina sa NU mai intervina deloc...
a propos: a numarat cinva nr d postari direct legate d '432' p kre le-a comis aici??
Old 09 Mar 2008, 17:31   #19
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Cä fin'cä nu v-ati potolit,
A trebuit sä dau cu split.
Dar fii pe pace, Drago, fatä,
Acuma esti evidentiatä!
Retine: Dura lex, sed lex!
...C-oi fi tu, sau Leo Alex.
Mutatu-v-am aici, mai jos,
Deci hai: certati-vä frumos.
Old 09 Mar 2008, 20:22   #20
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

O spun pentru ultima oarä:

NU AM MODIFICAT NICI MACAR UN SEMN DE PUNCTUATIE IN MESAJELE TALE (cu exceptia acelui accident când am clicat pe butonul "edit" în loc de "quote", si-n loc sä te citez, te-am editat - dar, din fericite, am reusit apoi sä recuperez din cookies continutul mesajului täu si l-am restituit, într-un mesaj ulterior, cu explicatiile si scuzele de rigoare).
Sunt convins cä nici alti moderatori, sau administratorii, nu o fac; n-au timp, si nici nu le stä în fire. Nu editäm mesajele userilor decât când päcätuiesc prin injurii, divulgäri de date confidentiale, etc. Rareori a fot cazul - iar cu tine, niciodatä.
Personal, am umblat în interiorul mesajelor altora, modificându-le sensul, doar în cazul unor trolii, ca Peter Jackson, încercând ca pe calea asta sä-i descurajez. (Si în cazul unui fost user de pe-aici, acum bannat, care mä ataca personal, într-un mod foarte incoerent si comic (involuntar), desi se voia hiper-violent si super-ofensiv; înainte de a-i sterge mesajele, îmi pläcea sä mä joc cu ele; ca orice prostänac, era ultra-orgolios si se înfuria la culme.)
Deci, îti garantz: NIMENI NU A UMBLAT IN INTERIORUL MESAJELOR TALE.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules