Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 18 Jun 2009, 12:40   #1
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
De ce intrati pe site-ul Cinemagia? Dar pe forum?

Asa, sa ma pomeneasca cinemagia ca le fac studiu de piata gratuit.

cu alte cuvinte, ce cautati aici? ce gasiti? ce nu gasiti? de ce ramaneti? de ce plecati? de ce scrieti? de ce nu? ce-i lipseste? ce-i prisoseste?

jmekerii d-astea.
halebardul is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jun 2009, 13:29   #2
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Eu am evoluat foarte mult datorita oamenilor pe care i-am intalnit pe acest forum. Cu Cinemagia am reusit sa transform un simplu hobby in ocupatia mea profesionala. De-asta Cinemagia o sa aiba mereu un loc special pentru mine. De altfel mi-a si fost greu sa ma acomodez pe alte forumuri de cinema.

Foarte multi ani am fost o prezenta relativ constanta (fireste aveam perioade cand scriam mai mult, perioade cand scriam mai putin).
Apoi a plecat emanuel ceea ce a insemnat ca multa lume a disparut relativ brusc. Atunci am avut cred prima perioada de pauza mai mare. Si de atunci tot apar si dispar. Cumva tot timpul intervine ceva care ma aduce pe Cinemagia. Si tot timpul e si ceva care la un momentdat ma idneparteaza (uneori comportamentul unor useri, lipsa de timp iar alteori chiar melancoliile fata de vremurile trecute).

Cinemagia ramane pentru mine prima dragoste, care dupa cum stiti, nu se uita.
Old 18 Jun 2009, 13:42   #3
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Eu intru ca mi-am dat intilnire cu raptor, tre sa vina curind, avem un meci de retragere si am zis sa fac incalzirea inainte.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jun 2009, 13:59   #4
Judex
Banned

Judex

Tanjesc probabil dupa zilele fierbinti ale vacantelor de vara din anii 80, cand, daca nu ma balaceam in Mures si eram nevoit sa vegetez cu saptamanile prin Bucuresti, imi imparteam timpul intre bazinul de dimineata, citit, exercitii la mate si descifrat de Basic pe HC85 dupa-amiaza si serile cu fotbal sau leapsa in parculetul de dupa blocuri dintre stradutele cu case vechi din cartier.
Asa si azi - dupa ce imi execut, mai blazat sau mai tonic, obligatiile profesionale, dau iama pe forum precum zburdam pe maidanul copilariei, dandu-ma cocos in fata fetei care-mi place, printre altele. E ca un astfel de maidan plin de dragoste, ies la joaca si ma prostesc prin Cafenea...
Per total, e un loc in care ma simt intre prieteni, majoritatea userilor imi sunt simpatici si-i apreciez sincer si chiar si cei care iau totul mult prea serios au farmecul lor.
Cinemagia nu a fost prima mea iubire forumistica, dar tinde sa devina cea mai intensa.
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jun 2009, 14:16   #5
halebardul
Guru

halebardul

cred ca multa lume intra pe forum in timpul zilei de la serviciu.
concluzia e ca nu prea este de lucru, pt ca e criza.
deci cu cat mai rau o duce economia, cu atat mai bine forumul
ramane doar ca forumul sa redreseze la randul lui economia.

Old 18 Jun 2009, 14:28   #6
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

De pläcere, si din necesitate.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jun 2009, 14:36   #7
halebardul
Guru

halebardul

necesitate inteleasa?

asa scurt, maestre, dupa 5 ani de stat pe forum?
Old 18 Jun 2009, 16:38   #8
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Färä "maestre", cä nu-s chelner.
Necesitatea informärii.
Si pläcerea comunicärii.
Old 18 Jun 2009, 16:49   #9
halebardul
Guru

halebardul

hai nu te supara acum mai mult decat m-am suparat eu ca ai raspuns asa pe fuga.
care-i graba?

se desumfla preopinentii daca vad asa ceva.
Old 18 Jun 2009, 17:02   #10
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Scumpule, CE sä spun mai mult?

Imi face foarte mare pläcere sä comunic cu voi - pe toate palierele, de la câte-un tembel care deschide aiurea un topic din care nu pricepi nimic, pânä la numerosii useri inteligenti, culti si de caracter. Dinamica relatiilor stabilite aici mä stimuleazä. Chiar si interactiunile negative au farmecul lor. In plus, e o alternativä sänätoasä si utilä a tradusului, pe care-l fac la computerul stâng.

Si, de când l-am descoperit, e sursa mea principalä de informare cinematograficä. Zece ani am stat în afara combinatiei, din motive de supravietuire. Din 2004, când m-am înregistrat aici, si am început sä umplu golul imens de informatii care se crease, forumul ästa m-a ajutat enorm - iar acum, mä tine. Alte surse (IMDb, Liternet, etc.), vin la distantä în urma lui.

Ei, acum cä m-am pus sä fac teoria chibritului si sä-nsir atâtea lucruri simple, de la sine întelese, esti multumit? OK, hai la o bere.
Old 18 Jun 2009, 19:17   #11
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by Ambra Blu:
Eu intru ca mi-am dat intilnire cu raptor, tre sa vina curind, avem un meci de retragere si am zis sa fac incalzirea inainte.

Sa inteleg ca tu reintrii pe Cinemagia ca sa ai de unde iesii, nu? Adevarul e ca la cat de spectaculoase sunt retagerile tale (ba printr-un topic distrugator, ba printr-o bannare, ba prin enervarea unuia dintre moderatori), cred si eu ca au devenit centrul atentiei.

Sunt curioasa ce mai pregatesti de data asta... O nunta ceva?
Old 18 Jun 2009, 19:30   #12
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Cinemagia este si in cazul meu prima dragoste forumistica. Pe care am parasit-o de cateva ori pentru perioade lungi, din diverse motive de nementionat aici. Nu din vina cinemagiei, nu, niciodata. It wasn't cinemagia, it was me!

Mi-am facut contul dintr-o necesitate. Cautam o carte.

De ce mai intru? Pentru informatii, destindere... Pe scurt, pentru ca imi face placere.
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jun 2009, 21:56   #13
Judex
Banned

Judex

Originally Posted by ricutza:
Originally Posted by Ambra Blu:

Sa inteleg ca tu reintrii pe Cinemagia ca sa ai de unde iesii, nu? Adevarul e ca la cat de spectaculoase sunt retagerile tale (ba printr-un topic distrugator, ba printr-o bannare, ba prin enervarea unuia dintre moderatori), cred si eu ca au devenit centrul atentiei.

Sunt curioasa ce mai pregatesti de data asta... O nunta ceva?
Rickie, nunta e in alta parte daca ai fost atenta.
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Jun 2009, 10:36   #14
europe_east
Guru

europe_east

la mine sunt mai multe posibilitati...
a. ca sa aflu ce mai zice als despre filme, asa, in stil colocvial
b. cand de intampla ceva major si de care imi pasa (a luat vreun roman oscarul, etc), caz in care simt nevoia sa ma socializez...
c. pentru ca ma fascineaza meciurile de pe aici si acest reality show continuu, exista personalitati interesante, se scrie de multe ori bine si cateodata ma stric de ras de una singura, plus ca bascalie ca la romani nu se gaseste asa pe toate drumurile
d. cum'necum ma consider prietena cu ceva lume de pe aici, and it.s a pleasure to see old friends
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Jun 2009, 11:09   #15
Rapture
Guru

Rapture

Send a message via Yahoo to Rapture
1. Ca sa mai vad ce rating au filmele si actorii pe acest site si sa-mi dau si eu cu parerea
2. Imi place sa adun posturi desi sunt cam lurker
Rapture is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Jun 2009, 16:39   #16
halebardul
Guru

halebardul

pe site nu intru, am shortcut-ul direct spre forum.
inainte il aveam chiar direct spre Cinematografia romaneasca, dar acum m-am stricat si la cafenele, condici si alte vreau sa stiu-uri. Greseala mea.
si nu intru din cauza ca are zeci de animatii flash care vor toate sa se incarce mai intai si apoi sa-ti dea voie sa clickezi undeva
iau informatiile de pe alte site-uri.

pe forum intru din diverse motive.

uneori pt ca am chef "să mă râd". Sunt useri care stiu sa faca glume bune sau macar sa-ti ridice mingea ca s-o dai tu din poigne. Si altii care-s material bun.
alteori ca am chef sa stau la palavre, fara sa fie nevoie de terasa si berea aferenta.
uneori cu intentii marete: sa rasturnam guvernul cinematografic, sa renuntam la idoli, sa facem revolutie, ceva
alteori pentru ca vreau sa vad un film si vad ce-a mai zis lumea de el, daca merita sa-mi pierd timpul
uneori pt a ma lasa dus de firul nostalgiei, cu filme si povesti mai vechi, de care lumea poate a mai uitat
alteori ca se umfla rânza-n mine si am chef sa ma cert cu cineva, dar nu cu apropiati reali
deseori pentru ca vreau sa schimb o vorba cu cineva dar n-am chef sa deschid gura. si pentru ca in scris se presupune ca aloci mai multa gandire vorbelor pe care le scoti. E ca diferenta dintre un film cu scenariu si un talk-show live.
uneori ca sa ma lansez in proiecte mari: salvarea cinematografelor, a cinematografiei, a lumii, a balenelor albastre; ma gandeam ca Cinemagia ar putea scoate o carte cu cele mai bune posturi si discutii aparute pe aici; sau credeam ca poate gasesc parteneri pentru a scrie un sitcom - inca mai caut.
alteori pentru ca-mi place sa mai scriu si pe gratis dupa ce scriu pe bani, coborand astfel pretul cuvantului la un nivel de care sa nu ma mai jenez.
uneori ca sa-mi pun la incercare rezistenta, sau puterea de convingere, sau sarmul (bleah!)
alteori ca sa fac confidente, ca acum, alteori ca sa raman in armura si sa rezist.
uneori din spirit de justitiar, alteori ca sa fiu "the bad guy"

se pare ca stau cam mult pe cinemagia.
Old 19 Jun 2009, 21:21   #17
halebardul
Guru

halebardul

iar cafeneaua cred ca e bine sa fie mereu plina de artisti.
aici se intampla "filme" mai interesante decat cele servite la "conserva".
cat timp cafeneaua va fi plina, va fi creativitate, cand se va goli va exista doar critica.
Old 19 Jun 2009, 21:29   #18
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by halebardul:
deseori pentru ca vreau sa schimb o vorba cu cineva dar n-am chef sa deschid gura.

..spune lenesul din mine.

Originally Posted by halebardul:
sau credeam ca poate gasesc parteneri pentru a scrie un sitcom - inca mai caut.

I`m your man.
Old 19 Jun 2009, 21:32   #19
halebardul
Guru

halebardul

okidoki; traindo sperando.
vorbim pe privat sau pe Sitcom Forge, daca se mai reactiveaza.
Old 19 Jun 2009, 21:43   #20
halebardul
Guru

halebardul

e o istorie care merita povestita.
eram prin grecia, pe o insula de vis.
am lipsit 2 saptamani de pe forum (nici nu s-a simtit, doar pauline a sesizat lipsa mea. nu va faceti iluzii ca cineva o sa planga dupa voi)
doar un bar de pe insula avea net; asa ca am intrat in el, am intrat pe forum, am dat acolo peste nu stiu ce contraziceri si certuri, n-am inteles nimic, am inchis si mi-am vazut de vacanta.
a fost un concediu foarte reusit.

intors acasa, forumul a redevenit necesar.
explicati.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules