Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 30 Jan 2009, 12:12   #41
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by gionloc:
:w00t:
8)
Nu-i asa...?

Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
cine vrea sa citeasca si cronica lui Gorzo, e pe liternet, negru pe alb
http://agenda.liternet.ro/articol/84...-bun-Milk.html
acolo se poate citi confortabil si cronica lui Pitbull
Chiar.
Si väd cä admiratorul meu (cine...? fanul, cum am zis) care-mi dä cu religiozitate câte o (una) stelutä la fiecare cronicä pe care o vede (ca sä am mai multä credibilitate, evident!) a si trecut pe-acolo; în ultima orä.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Jan 2009, 12:37   #42
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

wasn't me, i didn't do it :shock:

dar citesc si votez si eu.
Led-Ze-Pencil is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Jan 2009, 18:08   #43
buticut
Guru

buticut

Interzis sau neinterzis sub 15 ani...
1) La noi chiar se cer buletinele la cinema? (mie cel putin mi s-a intamplat sa vad in sala copii de vreo 12 ani la filme Rated R)
2) Cati copii sub 15 ani vor merge sa vada filmul?

Asta nu face ratingul mai putin scandalos,dar daca cineva vrea sa vada filmul,il va vedea,nu va temeti . Si ar trebui sa il vada. Nici alte tari nu au fost mai indulgente,ci dimpotriva:
Quote:
Certification:
USA:R (certificate #44714) | UK:15 | Ireland:15A | Australia:M | Singapore:R21 | Finland:K-13

La suprafata filmul pare un cantec de lauda adus gheilor si probabil le-a fost frica de faptul ca un pustan de 13-14 ani si-ar putea intreba parintii: "mami,mami,tati, de ce se pupa astia doi?". Si acum apare problema: Ce e asa rau in a intreba si a da un raspuns logic si rational? Suntem chiar asa de inapti incat sa credem ca ii putem creste/ ca ar trebui sa-i crestem pe copii pana la majorat cu o patura pe ochi,sa ne ferim puisorii de atrocitatile lumii si abia dupa aia sa scuipam tot? Nu domnule,daca vrei un copil cu caracter,lasa-l sa descopere si explica-i ce nu intelege...si trimite-l la scoala. Nu mai stiu exact cand,dar imi amintesc ca la scoala mi s-a explicat la Biologie relativ devreme ca de fapt e o boala hormonala si mi-am dezvoltat chiar un simt al intelegerii si al compasiunii fata de aceasta comunitate vazuta cu ochi rai de multi. Cred ca eu pe la vreo 11 ani am aflat ca barbatii pot sa se simta atrasi de alti barbati cand am vazut din intamplare intr-un serial 2 men kissing . Mi-am intrebat mama care era faza si mi-a explicat frumos: "Pai in mod normal barbatii sunt impreuna cu femeile,dar sunt unii care sunt altfel si care prefera tot barbati". And I was like...Ok .
Prejudecatile astea ne omoara societatea....too much hate.

Oricum,daca aparea si asta:
Quote:
--------------------------------------------------------------------------------
"...although more graphic footage was shot, it was cut as it was thought to be too distracting from the story..."
--------------------------------------------------------------------------------

Slight amendment to your post -- somewhat more revealing shots and much extended footage of surviving scenes exist (famously, thanks to Mr Franco's interviews, Misters Penn, Franco, and Luna had been issued prosthetic members to protect the privacy of their own gentleman vegetables during nude scenes)

Several episodes between Misters Penn and Franco had been sacrificed for the final cut (they only lengthened the film without clarifying the relationship or enhancing the film's focus)

It's not necessary for every film containing implied sexual relationships to render them in identical, repetitive scenes (an immense sub-genre of just such specialized films already exists)"

nimeni nu ar mai fi schimbat ratingul la noi.

In fine,nu am nicio speranta in generatia care va urma...daca ii vezi pe pustii de astazi si remarci ca tu erai altfel la varsta lor ("altfel" meaning better in this case ),desi nu e o diferenta mare de varsta intre voi...e grav!

Concluzionand,cronica lui Pitbull mi s-a parut inflacarata,scrisa cu pasiune,un mesaj "stop prejudices" bine livrat.Mi-a amintit de cronica asta:
http://rogerebert.suntimes.com/apps/...901010301/1023
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Jan 2009, 18:13   #44
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Dpdv dublu sodomia e naspa:medical si biblic.De aici homofobia unora,de altfel si muierile (panaramele) care practica sexul anal isi forteaza si deterioreaza tractul intestinal,facut pentru niste treburi mult mai murdare decat sexul(imi vin in minte multe bancuri misto cu homosexuali).
Iata un motiv pt care nu ma uit inca la un film american cu gay(dupa Brokeback Mountain).Nu, multumesc.Poate daca era european si lipsit de conformismul celor de peste Ocean...
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Jan 2009, 20:44   #45
bre
Guru

bre

astea, pauline?
cum il invita un homosexual la masa pe prietenul sau: imbuci ceva?
sau
cum se pregatesc 2 gay de petrecere: se impopotoneaza si se dau curuj

revenind
hmmm...faza cu interzicerea filmului am mai zis, e o abureala, vb lui buticut, nu cred ca iti cere nimeni buletinul etc. totusi, un copil normal (sa zicem ca ala care hormonal e gay, e gay oricum, cu sau fara sa se uite la film, si mai devreme sau mai tarziu tot o sa descopere) poate fi oarecum influentat in sensul in care si un student la medicina incepe sa se intrebe daca nu are cumva toate bolile pe care le studiaza. si vizual va fi marcat, oricat i s-ar exlplica ce se intampla cu cei doi barbati.

in plus, mai e chestia cu moda gay. multi incearca sa fie gay ptr ca e cool, e altfel. cunosc persoane care au avut "experiente" din astea din teribilism, frustrare etc. sigur, astia nu-s gay pe bune, dar oricum mie nu mi-ar placea sa-mi vad copilul intr-o astfel de situatie.
Old 31 Jan 2009, 09:09   #46
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Postarea mea de deasupra e oarecum la misto,personal sunt impotriva ...perversitatii unora,gay sau hetero.In alta ordine de idei ,in antichitate femeile erau folosite mai mult pt reproducere ,nu pt dragoste.Trei sferturi dintre geniile si artistii lumii erau si sunt gay.
Filmul asta mi-aminteste de fostul ambasador SUA la Bucuresti(poate isi aminteste cineva numele) Michael Guest ,nu mai stiu cum,un om extraordinar,jignit de psihopatul de Vadim Tudor.Imi amintesc cum Cristian Tudor Popescu,desi jenat de orientarea sexuala a domnului Michael Guest,i-a luat ...barbateste si meritat apararea.Poate isi aminteste cineva,a fost in anii trecuti.
Asa ca "Milk" e un film de vazut,fie pt Sean,fie pt plot.Si cu cat interzici mai mult un film,cu atat va fi mai mult vizionat,cautat.
Povestea se repeta in America anilor 2000:

http://calincosmaciuc.wordpress.com/...y-la-el-acasa/
http://stiri.rol.ro/content/view/96221/2/
http://www.adevarul.ro/articole/2004...ael-guest.html

Bre:
Un om in virsta doreste sa emigreze. La completarea
formalitatilor, este intrebat de catre oficialitati de ce.
- Datorita homosexualitatii...
- Cum asa?
- Pai, in timpul nazistilor se pedepsea chiar cu moartea, dupa
aceea cu inchisoare, iar acum este permisa prin lege. As dori sa emigrez pina nu devine obligatorie.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Jan 2009, 12:13   #47
bre
Guru

bre

apropo de michael guest era un fel de glumita: cum se invita un homosexual undeva: be my guest

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules