Vedetele, despre Transformers 4

30 Iun 2014
Irina Margareta Nistor şi What's Up îşi spun părerea despre blockbusterul lansat vineri

De vinerea trecută, Transformers: Age of Extinction poate fi văzut pe marile ecrane din ţară, inclusiv pe ecranul IMAX din Bucureşti. La proiecţia în avanpremieră au fost prezente mai multe personalităţi din showbiz-ul din România, câteva comentând pe seama filmului.

Whatsup a venit însoţit de Simina, iubita lui, dar şi de o mascotă de pluş, un căţel galben cu care s-a pozat de mama focului printre roboţi şi dinozauri. Părerea lui? "Sunt fan al seriei Transformers şi am şi auzit nişte lucruri interesante despre cum s-a filmat Exterminarea. Asa că am zis ca, dacă tot avem puţin timp la dispoziţie, să venim să ne distrăm cu roboţii. Cât despre Goofy, dacă tot ne gândim de atâta timp să facem un copil, am zis să ne obişnuim de pe acum cu jucăriile după noi, mai ales ca e unul din personajele mele preferate din copilarie. Se găseşte loc şi pentru un căţel de pluş la film, nu? Oricum, nu ştiu dacă am dat în mintea copiilor sau sunt atât de norocos încât înca mă simt unul. Oricum, am venit cu o jucărie şi am plecat cu 4, un căţel şi 3 roboţi. Ce să vreau mai mult?"

La eveniment a fost prezentă şi Irina Margareta Nistor (foto), cea mai cunoscută voce a comentatorilor de film din România. "Transformerii te transformă şi pe tine, spectator, în copil fascinat de maşinăriile cu dublă identitate, care-n film sunt viu colorate şi costumate (nu degeaba era şi un cronicar de modă la IMAX). Ceea ce va cuceri orice cinefil e scena de început cu magia cinematografelor de altă dată, unde puteai întâlni iubirea vieţii. Mai apoi trece la o călătorie în jurul Pământului (pe la Marile Puteri), în numai 2 ore şi jumătate, cu CIA-ul după tine şi cu Optimus Prime salvatorul omenirii."

Transformers: Exterminarea este o noutate pentru producţiile cinematografice, fiind filmat cu noua Cameră Digitală 3D de înaltă rezoluţie IMAX®, care aduce spectatorul direct în mijlocul acţiunii.

Exploreaza subiecte similare:

Transformers: Age of Extinction

Alte știri din cinema

Munch: Dragoste, fantome și vampiri nobili - Un portret autentic al unui artist complex

O privire detaliată asupra vieții și operei artistului norvegian Edvard Munch.

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 1 iulie 2014 13:59
De la What's Up nu am nicio pretentie , filmul pare facut pentru genul asta de "oameni" :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells