Trailer August: Osage County

de Ştefan Dobroiu în 13 Mai 2013
Ne întrebăm nu dacă, ci câte premii Oscar va câştiga drama lui John Wells!

Este de ajuns să arunci un ochi pe distribuţia filmului pentru a-ţi da seama de ce The Weinstein Company, care tot domină Oscarurile de câţiva ani încoace, se bazează pe August: Osage County la următoarea ediţie a premiilor Academiei. Meryl Streep, Julia Roberts, Chris Cooper, Benedict Cumberbatch, Ewan McGregor, Juliette Lewis, Abigail Breslin şi Dermot Mulroney interpretează membrii unei mari familii din Oklahoma reunite din cauza unei tragedii: patriarhul familiei, Beverly Weston (Sam Shepard) se sinucide, iar urmaşii săi se strâng pentru un ultim omagiu.

La baza filmului se află piesa omonimă premiată cu Pulitzer şi scrisă de actorul şi autorul Tracy Letts. Materialul este perfect pentru câteva interpretări de neuitat, pentru că familia Weston ascunde o mulţime de probleme, iar secretele din trecut nu vor întârzia să iasă la iveală când toţi membrii ei se reunesc într-un mediu stresant.

John Wells este mai cunoscut din lumea televiziunii, devenind celebru o dată cu Spitalul de urgenţă, pentru care a servit drept producător executiv. S-a mai implicat şi în producţia serialului The West Wing şi în regia de film a debutat în 2010, când lansa la Sundance The Company Men, o dramă cu Ben Affleck, Chris Cooper, Kevin Costner şi Tommy Lee Jones.

În acest moment August: Osage County pare a se detaşa ca vârf de pluton printre favoriţii de la Oscar 2014 (click AICI pentru un material cu posibilii concurenţi ai dramei). Filmul are toate şansele să fie nominalizat la toate categoriile de interpretare, Julia Roberts şi Meryl Streep concurând poate la Oscarul pentru Cea mai bună actriţă în rol principal.

În Statele Unite August: Osage County se lansează pe 8 noiembrie. Data de premieră pentru România a fost fixată pentru 24 ianuarie 2014, în preajma anunţării nominalizărilor la premiile Oscar.

Exploreaza subiecte similare:

Meryl Streep, Julia roberts, Abigail Breslin, Dermot Mulroney, Benedict Cumberbatch, August: Osage County, The Company Men, Ewan McGregor, Juliette Lewis, Chris Cooper

Alte știri din cinema

Bioshock nu a murit: noutăţi despre mult aşteptata ecranizare

Netflix reconfingurează în acest moment anvergura pe care o va avea retro SF-ul

Unde se va opri Inside Out 2? Noi recorduri pentru animaţia Pixar

Continuarea a încasat 1,44 miliarde de dolari, dar totalul s-ar putea să fie considerabil mai mare

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 13 mai 2013 09:14
Intr-adevar..impresionanta distributia...dar asta nu garanteaza neaparat calitatea unui film..mai sunt si alti factori de luat in calcul...ramane de vazut....
CosminMoion pe 13 mai 2013 22:35
Ma astept sa fie un film extraordinar la fel cum ma astept ca Meryl si Julia sa triunfe la Oscar.
CosminMoion pe 13 mai 2013 22:35
triumfe*
alex_il_fenomeno pe 20 iunie 2013 19:24
Interesant la prima vedere, mai ales cand vezi atatea nume adunate in jurul acestei productii.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells