Sherlock Holmes pe DVD!

12 Mai 2010
Sherlock Holmes pe DVD!

Pe 12 mai, Pro Video lanseaza pe DVD si Blu-Ray Sherlock Holmes, cea mai recenta ecranizare a fabuloaselor aventuri care il au ca personaj principal pe ingeniosul detectiv.

Mai sexy ca niciodata, Robert Downey Jr. face senzatie alaturi de sarmantul britanic Jude Law intr-un blockbuster care nu trebuie ratat. Desi, atmosfera Angliei Victoriene este redata intr-un mod spectaculos de catre regizorul Guy Ritchie, firul narativ depaseste pe alocuri realitatea cartilor lui Arthur Conan Doyle.

Vom avea de-a face din plin cu scene spectaculoase de lupta filmate slow motion, cu un Sherlock Holmes ceva mai tanar si la bustul gol, cu explozii formidabile, dar mai ales cu un personaj nou: Lord Blackwood. Cu toate acestea, nu vor lipsi  caracteristicile care l-au facut celebru pe Sherlock Holmes: relatia speciala cu prietenul si confidentul sau, Doctorul Watson, pasiunea inexplicabila pentru superba Irene Adler (Rachel McAdams), singura femeie careia nu i-a putut rezista, dar mai ales abilitatea extraordinara de a rezolva chiar si cele mai complicate enigme.

O data cu lansarea DVD-ului fanii au posibilitatea de a castiga super premii. In perioada 12 mai – 30 iunie, toti cei care vor achizitiona DVD-ul marcat cu un sticker special au ocazia sa castige premii high definition oferite de LG: un LCD Full HD/sistem home cinema cu Blu-Ray player, un sistem home cinema cu Blu-Ray player, precum si un Blu-Ray player. Mai multe informatii pe www.provideo.ro/sherlock.

Detalii din spatele culiselor, dar si interviuri cu actorii sau producatorii peliculei pot fi citite in exclusivitate pe miscrosite-ul sherlockholmes.provideo.ro.

Distribuit in exclusivitate de catre Pro Video, filmul Sherlock Holmes poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD si Blu-Ray, la un pret recomandat de 49.9 RON, respectiv 99.9 RON.  Mai mult, fanii se vor putea delecta si cu editia limitata lenticulara - pe fata carcasei DVD-ului succedandu-se doua imagini din film, in functie de unghiul din care este privita, la un pret special de 59.9 RON.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
crysty_doom pe 12 mai 2010 18:09
un film bun..se merita cumparat DVD-ul
bogdan0125 pe 12 mai 2010 19:10
Filmul a fost bunicel, dar parca nu as cumpara DVD-ul
Radu1711 pe 13 mai 2010 01:02
mi-a placut mult
andreea_andreea pe 13 mai 2010 17:17
mi a placut foarte foarte mult, merita
rrs85 pe 14 mai 2010 12:20
il am :P
Psychoprincess pe 23 mai 2010 15:25
in sfarsit................nu mai aparea odata????

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells