Serialele toamnei 2014

de Ştefan Dobroiu în 21 Mai 2014
Află ce lansează televiziunile americane în următorul sezon!

Am scris zilele trecute despre noi proiecte de seriale care ar putea atrage atenţia o dată cu lansarea din această toamnă. DC Comics îşi consolidează ofensiva de pe micul ecran cu seriale precum Gotham (un articol AICI) şi The Flash (AICI), dar principalele posturi TV din SUA au mult mai multe de oferit. Iată mai jos câteva dintre cele mai aşteptate şi interesante noi proiecte.

Allegiance, noul serial pregătit de NBC, arată că spionii sunt încă la modă. După ce The Americans a fost întâmpinat cu cronici pozitive, Allegiance porneşte de la o premisă asemănătoare, dar complică puţin lucrurile: în centrul atenţiei este Alex O'Connor, un analist CIA care află că părinţii săi sunt spioni ruşi reactivaţi de către Kremlin după decenii de tăcere, în pregătirea unui atac terorist. Problema de loialitate este cel puţin interesantă: îşi va sacrifica Alex părinţii deconspirându-i?

Rămânem pe teritoriul action cu Aquarius, un serial NBC care îl păstrează în atenţie pe David Duchovny. Actorul din Californication interpretează un poliţist din anii '60 care devine elementul-cheie al unei operaţiuni sub acoperire ce vizează liderul unui cult. Evenimentele sunt inspirate de Charles Manson, iar serialul va acoperi şi celebra asasinare a actriţei Sharon Tate, soţia lui Roman Polanski.

NBC pregăteşte şi Emerald City, un fantasy inspirat de aventurile lui Dorothy în Oz. O Dorothy în vârstă de 20 de ani se întoarce în minunatul tărâm magic, unde va fi prinsă într-o luptă pe viaţă şi pe moarte între bine şi rău.

ABC contracarează cu Forever, cu Ioan Gruffudd în rolul unui medic legist preocupat de moarte din simplul motiv că este nemuritor. Alături de o poliţistă, eroul va rezolva cele mai dificile cazuri din New York, serialul explorându-i şi trecutul aventuros.

ABC are un proiect de sitcom interesant, cu Fresh Off the Boat. Acţiunea are loc în anii '90, iar în centrul atenţiei se află o familie de imigranţi din Asia care încearcă să se adapteze la viaţa de suburbie americană. Fiul ascultă hip-hop, tatăl iubeşte tot ce înseamnă America, iar mama este total depăşită de drastica schimbare de mediu. Premise bune pentru comentarii amuzante la adresa societăţii americane.

Fox speră să dea lovitura cu Gracepoint, unul din multele seriale importate de Hollywood din Europa. Bazată pe excelentul serial britanic Broadchurch (un articol despre el AICI), povestea porneşte de la descoperirea trupului unui băiat pe plajă. Crima şi investigaţia dau peste cap viaţa locuitorilor din mica staţiune, toţi făcând presiuni asupra celor doi detectivi locali răspunzători de caz. În roluri importante, Nick Nolte şi Jack Weaver.

Exotic se va dovedi serialul de acţiune Hieroglyph, despre un tâlhar din Egiptul antic ale cărui aventuri îi vor scoate în cale fel de fel de personaje supranaturale, dar şi iZombie, despre o studentă la medicină care, după ce este transformată în zombi, se angajează la cabinetul unui medic legist pentru a se putea hrăni cu creier fără a fi nevoită să ucidă.

Téa Leoni va juca în Madam Secretary, o dramă politică despre un echivalentul fictiv al lui Hillary Clinton, iar Hayley Atwell reia pentru micul ecran rolul partenerei Căpitanului America, Peggy Carter, în serialul ABC Marvel's Agent Carter.

Care serial ţi se pare cel mai interesant?

Exploreaza subiecte similare:

Téa Leoni, Hayley Atwell, David Duchovny, Ioan Gruffudd, Broadchurch, iZombie

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 21 mai 2014 12:11
Allegiance, Fresh Off the Boat, iZombie si Marvel's Agent Carter, care mi se pare interesant pt ca o sa fie plasat imediat dupa al 2-lea razboi mondial.
patry16 pe 21 mai 2014 12:14
Hieroglyph si Marvel's Agent Carter !!!!!
raulk pe 21 mai 2014 17:05
Agent Carter,Forever si Emerald City de lista asta dar un serial bun ar putea fi si Constantine de pe NBC.
cristi23 pe 21 mai 2014 18:34
interesant........sa vedem cum vor iesi....
BBA pe 21 mai 2014 22:42
si despre Agents of SHIELD nu se zice nimica ? :|
raulk pe 22 mai 2014 19:43
Agents of S.H.I.E.L.D. nu e un serial nou,a fost lansat in toamna anului trecut.
teodorn pe 30 mai 2014 22:16
apare si ala tot din toamna
OwYBeS pe 21 mai 2014 22:54
Agent Carter si iZombie (plus Gotham si The Flash) ma intereseaza cel mai mult dar si Constantine care nu e mentionat in articol.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells