Se-ncinge treaba!, divertisment lejer

de Gloria Sauciuc în 29 Nov 2019
Musculosul fost wrestler John Cena încearcă să fie amuzant

Dacă ne gândim la Hulk Hogan în Mr. Nanny, la The Rock în The Tooth Fairy sau la Dave Bautista în viitorul film My Spy, știm că nimic nu îl face pe un dur cu multă masă musculară să fie mai sensibilizat decât un copil mic. Iată că a venit și rândul lui John Cena să intre în categoria uriașilor blânzi, cu ocazi filmului Playing with Fire, acum în cinematografele noastre.

Cena este, la ora actuală, într-un stadiu al carierei în care rolurile sale se rezumă la personaje „musculoase și amuzante”. Cel puțin, asta încearcă filmul lui Andy Fickman, Playing with Fire, acum în premieră pe marile noasre ecrane, să ne facă să gândim. În Playing with Fire, Cena joacă rolul lui Jake Carson, un pompier care se expune unor riscuri mari atunci când sare cu parașuta în incendii de pădure, a cărui singură ocupație este munca. Singura persoană feminină din viața lui Carson este o cercetătoare căreia îi plac broaștele, Dr. Amy Hicks (Judy Greer), cu care Carson a ieșit de câteva ori, deși e așa de concentrat pe muncă, cu o relație cam ca în clasa a șasea, în care iubiții se țin de mână și cam atât. Supervizor, își conduce secția ca la armată. Subordonații lui, care locuiesc cu el în secție, îl respectă și îl admiră. Aceștia sunt personajele cu adevărat amuzante ale filmului - jucate de către Keegan-Michael Jey, John Leguizamo și Judy Greer - ce îl pun pe Cena într-un con de umbră.

Cei trei sunt colegii de muncă ai lui Carson, care - aparent - locuiesc în secția de pompieri. După ce adolescenta Brynn (Brianna Hildebrand, din Deadpool) și frații ei mai mici, Will (Christian Convery) și Zoey (Finley Rose Slater), sunt salvați dintr-un incendiu, scoși cu peripeții din cabana în flăcări, aceștia sunt ținuți temporar în secția de pompieri. Tot ceea ce se întâmplă de acum încolo este exact cum v-ați imaginat. Cei trei copii îl pun în dificultate pe Carson. Tot felul de peripeții mai mult sau mai puțin amuzante, mai mult sau mai puțin savuroase, ce implică și clăbuci de săpun vor umple minutele acestui film. Momentele sunt pe alocuri trase de păr, pe alocuri fără sare și piper. Divertismentul e facil, cam pentru serile în care, foarte extenuați de la muncă fiind, aveți nevoie de ceva foarte lejer.

Lecția pe care o va avea Carson de învățat de la copii e că viața e mai mult decât muncă.

Exploreaza subiecte similare:

Mr. Nanny, The Tooth Fairy, My Spy, John Cena, Playing with Fire, Andy Fickman, John Leguizamo

Alte știri din cinema

Primul trailer No Time to Die. Final de serie Bond în stil mare pentru Daniel Craig

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 10 aprilie

Scarlett Johansson era să rateze rolul din MCU. Cine ar fi trebuit să fie Black Widow

Filmul Black Widow va intra în cinematografele noastre pe 1 mai 2020

Filmele lunii decembrie

Decembrie este cea mai polarizată lună a anului în cinematografe

Un nou film Planeta Maimuțelor este în lucru, cu regizorul seriei Maze Runner la cârmă

Ultimul film din serie, War for the Planet of the Apes, a fost lansat în 2017

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells