Raii din Spider-Man 3

26 Iul 2005
Raii din Spider-Man 3
In ciuda secretului pastrat in jurul numelui personajului care va fi inamicul numarul unu in noul Spider-Man, o sursa din interior a clarificat toate zvonurile. Thomas Hayden Church (foto) nu va juca rolul lui Sandman si nici pe cel al lui Venom, asa cum se zvonise anterior. El va fi de fapt Cameleonul.
Iata ce declara sursa anonima: „Cineva din echipa de productie a filmului Spider-Man 3 mi-a confirmat ca antagonistul principal interpretat de Thomas Hayden Church va fi de fapt The Chameleon. Church va fi Dmitri Smerdyakov, care va avea pseudonimul Dr. Turner la facultatea lui Peter. Cameleonul are si un frate in acest film, care va deveni Kraven, the Hunter in urmatorul sequel, din ce am inteles.”
Aceeasi sursa anunta ca imediat dupa lansarea noului film se va lansa si un nou DVD de animatie, in care va aparea si Cameleonul.
Celalalt antagonist din film va fi The Second Green Goblin, interpretat de James Franco, dar acesta nu se va arata la fata decat spre finalul filmului. Inca nu se stie ce rol va interpreta Topher Grace, dar se pare ca va fi tot unul negativ.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells