Nu se mai face Hulk 2?

9 Ian 2006
Nu se mai face Hulk 2?
Atat Eric Bana cat si Ang Lee refuza sa faca Hulk 2. Universal si Marvel iau in considerare variantele direct pe video sau DVD-uri cu animatii. Un lucru e sigur: Bana n-o sa mai poarte colantii rosii sfasiati.
Eric Bana a devenit unul dintre cei mai solicitati actori intre timp, si nu a fost deloc incantat de incasarile primului Hulk.
Cu toate astea, Marvel inca are un Hulk 2 in program. Daca nu va fi direct pe video sau DVD, poate fi ceva care sa nu-l mai implice pe Bana. Toate amanarile care au existat pana acum cu privire la sequel au fost din pricina lui Bana, care nu mai vroia sa aiba de-a face cu Bruce Banner, desi producatorii tot dadeau vina pe scenaristi...
Nimeni nu-l poate acuza pe Bana. Doar nu era sa-l refuze pe Spielberg cu al sau Munich, candidat la Oscar, sau pe Curtis Hanson cu Lucky You, pentru a face un sequel la un film dupa un comic book care nu a avut incasari precum Spider-Man, X-Men sau Batman Begins.
Avi Arad, seful de la Marvel, a spus recent ca un Hulk 2 ar avea mai multa aventura si mai putina drama psihologica, acestea fiind hibele pentru care a fost criticat primul film
Taguri:  Eric Bana

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells