Mult așteptatul trailer Captain Marvel, comentat

de Gloria Sauciuc în 19 Sep 2018
Captain Marvel este efortul Universului Cinematografic Marvel de a nu rămâne în urmă, după succesul uriaș al filmului de sine stătător Wonder Woman

Mult așteptatul trailer Captain Marvel a fost dat publicității marți seară. Trailerul aduce detalii despre povestea de origine a supereroinei titulare. Brie Larson joacă rolul principal, cel al lui Carol Danvers. Din modul în care este montat trailerul și pentru cei care nu știu nimic despre Carol Danvers vedem că supereroina ajunge pe Pământ în urma unei explozii în proximitatea planetei noastre. Singurele indicii că ar fi umană sunt amintirile femeii, care vin sub forma unor flashback-uri ale vieții ei pe Terra. Amintiri de care ea însăși nu este sigură că au un corespondent real în trecut.

Lansarea mondială (inclusiv în România) este programată pentru 8 martie 2019, de Ziua Internațională a Femeii.

Cum filmul este plasat în anii 1990, Nick Fury (Samuel L. Jackson) este întinerit cu ajutorul tehnologiei CGI. Peste ani, acesta va da un ultim telefon supereroinei, înainte de a se preschimba în cenunșă, așa cum am văzut în Avengers: Infinity War. De altfel, toți membrii S.H.I.E.L.D. care vor apărea în film vor fi întineriți ca să arate cu trei decenii mai tineri. Este și cazul lui Clark Gregg (Coulson), va fi și cazul personajului Mariei Hill.

În trailer vedem că un conflict intergalactic între rasele extraterestre Skrulls și Kree se mută pe Terra. O voce din off comentează asupra faptului că nimeni nu s-ar fi gândit că salvarea în acest război ar putea să vină de pe Pământ. Așa cum observă Fury, Carol este un soldat renegat, dar ea are amnezie și nu își poate aminti cine este sau cine ar trebui să fie.

Captain Marvel este efortul Universului Cinematografic Marvel de a nu rămâne în urmă, după ce succesul uriaș al filmului de sine stătător Wonder Woman, din Universul Cinematografic DC, i-a luat pe neașteptate. Captain Marvel ar putea fi o replică pe măsura emblematicei Wonder Woman în viziunea cinefililor de pretutindeni, bineînțeles dacă filmul va fi suficient de bun. Acesta este primul film Marvel cu supereroi în care personajul titular este o femeie. Lansarea mondială (inclusiv în România) este programată pentru 8 martie 2019, de Ziua Internațională a Femeii. Este primul personaj nou pe care îl introduce Marvel în MCU după lansarea lui Black Panther.

Povestea de origine

Cei nefamiliarizați cu povestea de origine a lui Carol Danvers ar putea fi surprinși să afle că originalul Captain Marvel (scris Mar-Vell) a fost bărbat din rasa Kree, deghizat în om. Când Carol Danvers se îndrăgostește de el, vor ajunge accidental în bătaia suflului unei explozii, pentru ca mai apoi să se descopere că  au supraviețuit. Când are loc explozia, ADN-ul ei fuzionează cu cel al lui Captain Mar-Vell, făcând din ea un hibrid dintre două rase - oameni și Kree. În film, nu doar povestea de origine a lui Danvers va fi explorată, ci și puterile ei extraordinare, trailerul oferind - de altfel - o mostră a acestora.

Captain Marvel nu are doar puteri uimitoare, ci și o cască specială

Captain Marvel are inițial un costum cu o dominantă verde, ulterior unul ce combină culorile gri, roșu și albastru. Pentru secvențele subacvatice din trailer, poartă un coif cu un design punk. Urmează să aflăm în film mai multe detalii despre acest gadget.

Un Skull deghizat

Dacă veți gândi că doamna Carol Danvers nu are deloc maniere atunci când dă un pumn unei bătrânici într-un autobuz, ei bine să știți că, sub aspect uman, e - de fapt - un Skull. Se pare că Danvers are o abilitate ieșită din comun de a identifica monstruoșii extratereștri Skull, chiar și în spatele unei deghizări perfecte.

Exploreaza subiecte similare:

Captain Marvel, Brie Larson, Samuel L. Jackson, Wonder Woman, Clark Gregg

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells