Morbius este viitorul spin-off Spider-Man

de Cristina Grigore în 14 Nov 2017
De povestea filmului se vor ocupa scenariştii lui Power Rangers

Producţiile inspirate din universul Spider-Man iau amploare sub egida Sony, ce a anunțat luni dezvoltarea unui nou spin-off după Venom, pelicula în care Tom Hardy are rol titular. 

Villain-ul propus acum este Morbius, the Living Vampire, scrie TheHollywoodReporter.com. Apărut prima dată ca antagonist în benzile desenate The Amazing Spider-Man din 1970, personajul este la origine un biochimist, doctorul Michael Morbius, care, în încercarea de a găsi leacul unei boli de sânge fatale, se injectează cu un ser obţinut din experimentele pe lilieci. Se transformă astfel într-o creatură vampirică, cu abilităţi neobişnuite şi poftă de sânge.

Nu au fost oferite amănunte legate de felul în care scenariştii aleşi, Burk Sharpless şi Matt Sazama (Power Rangers, Dracula Untold, Gods of Egypt) vor aborda povestea villain-ului, mai notează THR, astfel încât nu se ştie deocamdată cum va arăta personajul pe marele ecran şi ce legătură va avea cu Spider-Man. 

După succesul lui Spider-Man: Homecoming, realizat în colaborare cu Marvel, studiourile Sony se concentrează pe o extindere a universului filmelor Spider-Man (cu o abordare mai îndrăzneaţă şi mai întunecată), separat de cel al rivalilor de la Marvel. Pe lângă Venom, se mai află în dezvoltare Silver and Black – ce are în centru personajele Silver Sable şi Black Cat (de regia căruia se va ocupa Gina Price-Bythewood) şi un film de animaţie Spider-Man, cu versiunea afro-americană a supereroului, Miles Morales. 

Exploreaza subiecte similare:

Dracula Untold, Spider-Man: Homecoming, Gods of Egypt, Power Rangers

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 14 noiembrie 2017 18:24
la ce scenaristi are sunt sanse de 100 % sa iasa ceva varza la fel ca filmele pentru care au mai scris scenariul
mihnea_aspru95 pe 14 noiembrie 2017 22:57
Da, chiar că ! :))) "Power Rangers, Dracula Untold, Gods of Egypt", în special Zeii Egiptului care a fost chessy şi "ludicrous", în acelaşi timp :D. Doar în VENOM am speranţă (acolo, regizorul e unul bun, dar în mare parte a făcut comedii R, să vedem cum stă şi c-un alt film R - 17 (de data asta cu supereroi), sper că foarte bine).
cavallioty pe 15 noiembrie 2017 08:17
dupa colaborarea cu Marvel la Spiderman in loc sa invete sa ia decizii bune ei revin la era Amazing Spiderman,unii nu invata din greseli,plus ca nu a auzit nimeni de acest personaj
viorellll pe 15 noiembrie 2017 17:07
https://www.youtube.com/watch?v=-CmY47ywm8M
viorellll pe 15 noiembrie 2017 17:09
Eu unul am auzit de Morbius

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells