Matt Damon se îngraşă...

de Ştefan Dobroiu în 19 Oct 2009
Matt Damon se îngraşă...

Glume la Hollywood. Vara trecută George Clooney i-a dat partenerului său din seria Ocean's, Matt Damon, cheia vilei sale de pe malul lacului italian Como pentru ca acesta să se relaxeze în timp ce scăpa de câteva kilograme în plus. Doar că Damon se tot uita în oglindă şi observa că, în ciuda unui regim fizic şi alimentar draconic, hainele noi refuzau să-l cuprindă!

Actorul a declarat că începuse să fie convins că suferă de o afecţiune opusă anorexiei, din moment ce era gras, dar lui i se părea că arată perfect. Bineînţeles, gol...

Acum iată că s-a desluşit misterul: George Clooney le-a dezvăluit celor de la The Telegraph că, în timp ce Damon stătea în vila sa, a angajat un croitor să-i modifice taliile tuturor pantalonilor în fiecare zi a şederii actorului în vilă. "Nu reuşea să înţeleagă cum de câştiga în greutate în timp ce se chinuia atât de mult să slăbească", a râs Clooney pe seama lui Damon.

Se pare că actorul prezent acum la Roma pentru a promova noul film Up in the Air i-a jucat festa lui Damon ca să se răzbune pe o declaraţie făcută anul trecut de acesta. Matt Damon i-ar fi zis unui reporter nici mai mult nici mai puţin decât că George Clooney este homosexual!

A scăpat uşor, nu?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aluas_simona pe 19 octombrie 2009 18:13
:)))))
chiar e tare e farsa asta
mi-ati dat idei
:)))

doinarac pe 19 octombrie 2009 18:31
Interesant este...ce mai urmeaza acum si din partea cui?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells