Interviu Nuntă cu peripeţii

9 Mai 2013
Robert De Niro şi Susan Sarandon dau de bucluc în premiera de vineri

Una dintre cele mai atractive distribuţii apare pe afişul comediei Nuntă cu peripeţii/The Big Wedding, care explorează ce se întâmplă când o familie şi aşa disfuncţionale se confruntă cu secrete din trecut, dar şi cu stresul unei nunţi de proporţii. Robert De Niro şi Susan Sarandon formează un cuplu fericit în premiera de vineri, doar că giugiulelile lor sunt întrerupte de o impostură: personajul lui De Niro trebuie să se prefacă jumătatea unui mariaj fericit alături de fosta soţie, interpretată de Diane Keaton. Află din interviul de mai jos despre aventurile de la filmări ale celor doi apreciaţi actori.

Ce te-a determinat să te implici în acest proiect?
Robert De Niro: Am văzut ceva deosebit şi interesant la personajul meu. Mi-a plăcut şi regizorul Justin Zackham. Am acceptat fără să mă gândesc prea mult, mai ales după ce am aflat şi despre ceilalţi actori din distribuţie, începând cu Diane Keaton.

Cum ai lucrat cu actorii din echipă?
Robert De Niro: Diane Keaton şi Susan Sarandon sunt minunate. Robin este grozav şi mă aşteptam la asta pentru că am mai lucrat împreună. M-am distrat mult la filmări alături de ei şi de toţi ceilalţi. Era mereu bună dispoziţie pe platouri. Întreaga experienţă a fost foarte plăcută.

Cum ai lucrat cu scenaristul/regizorul filmului Justin Zackham?
Robert De Niro: Justin mi-a plăcut mereu pentru că ştia exact ce vrea şi cum să ne explice totul.

Ce te-a atras la filmul Nuntă cu peripeţii?
Susan Sarandon: Cu prilejul unei nunţi importante o familie mare cu multe probleme se reuneşte. Sunt mulţi actori celebri în film care joacă extrem de natural într-o mulţime de scene întortocheate, deocheate şi amuzante. E genul acela de film care îţi va crea cea mai bună dispoziţie.

Spune-ne câteva cuvinte despre film şi despre personajul tău.
Susan Sarandon: Ideea este că Diane Keaton şi Robert De Niro au divorţat de mulţi ani, iar eu am fost cea mai bună prietenă a ei şi, de ceva timp, iubita lui. În timp ce erau căsătoriţi, au adoptat un băiat din America de Sud. Mamei biologice nu i-au spus că au divorţat, iar acum ea se va urca pentru prima dată într-un avion ca să vină la nuntă. Minciuna pe care toţi trebuie să o susţină şi care îmi răneşte sentimentele este aceea că Diane şi Robert sunt căsătoriţi încă. În film, eu sunt foarte emoţională şi împrăştiată, în opoziţie cu personajul lui Diane.

Cum te-ai înţeles cu actorii din echipă?
Susan Sarandon: M-am înţeles foarte bine cu Katherine Heigl şi Diane Keaton, pe care o ştiu de mult, dar cu care nu am apucat să joc până acum. Sunt o mare admiratoare a ei pentru că este foarte inteligentă şi a reuşit să răzbată în această industrie. Mai cunoşteam şi alţi actori din distribuţie. E amuzant să lucrezi cu o echipă atât de mare.

Cum ai colaborat cu scenaristul/ regizorul filmului Justin Zackham?
Susan Sarandon: E foarte bine pregătit, entuziast şi afectiv. Mi-a pus la dispoziţie până şi o masă de ping-pong, pe care nu prea am apucat să o folosesc. În schimb, colegii mei şi-au îmbunătăţit jocul. [Râde]. Justin e un tip amuzant şi sper să aibă ocazia să mai facă şi alte filme.

La ce să se aştepte publicul?
Susan Sarandon: Cel mai plăcut lucru în această meserie este să îi faci pe oameni să râdă şi să le dai speranţă. Există mai multe tipuri de umor în film şi, în acelaşi timp, au loc şi câteva scene emoţionante de familie. Dacă ai un copil care urmează să se căsătorească, sfatul meu e să nu faci acasă lucrurile pe care le vezi în film (râde).

Exploreaza subiecte similare:

Robert De Niro, Susan Sarandon, Diane Keaton, Katherine Heigl, The Big Wedding

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 16 iunie 2013 19:45
Hmm... Il voi urmari, dar din pura curiozitate, fara cine stie ce pretentii.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells