Dwayne Johnson este Black Adam

de Cristina Grigore în 4 Sep 2014
Shazam, noul film inspirat din benzile desenate DC Comics, îl va avea pe Johnson în rolul anti-eroului

Dwayne Johnson a confirmat pe contul său de Twitter că va juca în Shazam, viitorul film inspirat din universul DC Comics. Actorul, care se află de mai multă vreme în discuţii pentru apariţia în film, a oferit luna trecută unele indicii legate de includerea sa în distribuţie, însă la acea dată urma încă să hotărască dacă va accepta rolul protagonistului sau pe cel al inamicului său principal, Black Adam.

Ieri, Johnson a anunţat că îl va interpreta pe Black Adam, pentru că, a declarat el celor de la Associated Press, a fost dintotdeauna un fan al anti-eroilor, iar din această categorie, Black Adam este personajul său preferat. „Voi pune toată inima mea, tot sufletul şi tot efortul în această partitură”, a mai menţionat actorul.

Creat de Otto Binder şi C.C. Beck în 1945, Black Adam este la origine un arheolog care se transformă într-o veche şi puternică creatură cu origini egiptene şi devine cel mai de temut adversar al lui Shazam, puterile sale fiind comparabile cu ale protagonistului în ceea ce priveşte abilitatea de zbura, forţa, agilitatea, manipularea electricităţii şi magia.

Black Adam – de al cărui scenariu se va ocupa Darren Lemke (Jack the Giant Slayer, Turbo) – este unul din filmele aflate pe viitor în agenda adaptărilor benzilor desenate DC Comics ale Warner Bros., ce mai include de asemenea, filmele Wonder Woman şi cel al echipei formate din Flash şi Green Lantern.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Shazam

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells