Despre Blended

17 Iun 2014
Adam Sandler şi Drew Barrymore vorbesc despre noua lor aventură la cinema

Blended/Din greşeală împreună este a treia colaborare dintre Adam Sandler şi Drew Barrymore, după The Wedding Singer şi 50 First Dates. Cei doi actori interpretează doi părinţi singuri care, după ce au o întâlnire dezastruoasă împreună, ar da orice să nu se mai întâlnească vreodată, doar iată că soarta îi aduce în aceeaşi staţiune turistică din Africa, însoţiţi de copiii lor. Iată ce au de spus Sandler şi Barrymore despre comedia ce poate fi văzută la cinema cu începere de vineri.

Adam şi Drew, aţi făcut trei filme împreună în decursul a 16 ani. Care este secretul din spatele acestei chimii unice şi cum a evoluat ea de-a lungul timpului?
Adam Sandler: Tu ce crezi?
Drew Barrymore: Aş spune că se reduce totul la respect.
Adam Sandler: Ai dreptate.
Drew Barrymore: Dacă respecţi pe cineva, atunci poţi transmite cu uşurinţă dragoste, pasiune, tristeţe sau umor, însă pentru mine totul porneşte de la respect. Întotdeauna l-am respectat pe Adam. Îl iubesc. Face lumea mai bună, o face să zâmbească. Pe lângă tot ce facem împreună, am fost îndrăgostită de tot ce a făcut el pe cont propriu - de la Saturday Night Live la Happy Gilmore şi Billy Madison, totul. Este de-a dreptul incredibil, iar eu nu pot decât să-l iubesc şi apreciez.
Adam Sandler: Ai face bine să şi printezi tot ce ai spus. (Râde)
Drew Barrymore: Are un talent nemaipomenit. Atunci când avem ceva de făcut împreună, doar noi doi, singuri pe terenul de joacă, rămâne doar respectul, care e unul ameţitor.
Adam Sandler: Da, aşa e. Mulţumesc. Yep.

Adam, tu ce ai răspunde la întrebarea asta?
Adam Sandler: O iubesc pe Drew. O ştiu de mult timp. În toate cele 3 filme avem plăcerea de a ne îndrăgosti unul de celălalt şi dacă pentru primele două m-am prefăcut, de data asta am făcut-o pe bune. Vrei să fii soţia mea? (Râde)
Drew Barrymore: Te-ai prefăcut bine.
Adam Sandler: Mulţumesc. Plăcerea a fost de partea mea.

De la The Wedding Singer, 50 First Dates şi acum Blended, observăm o evoluţie a personajelor voastre, de la tineri la părinţi singuri. Putem discuta despre această evoluţie şi despre cum va arăta un film ca On Golden Pond/Pe lacul auriu în viitorul vostru? De asemenea, ar fi interesant de ştiut dacă ţineţi legătura şi în afara proiectelor comune?
Drew Barrymore: On Golden Pond a fost filmat pe lacul Winnipesaukee.
Adam Sandler: Aşa e. Adorăm lacul acela. Da, m-aş putea vedea făcând aşa ceva. Mi s-ar părea minunat un astfel de proiect însă cu ceva mai multe glume strecurate în scenariu. Ar fi grozav. (Râde). La capitolul evoluţie stăm amândoi foarte bine, pentru că s-au întâmplat multe lucruri în vieţile noastre de la The Wedding Singer şi 50 First Dates încoace. Chiar dacă acum avem familii am păstrat legătura şi am fost mereu prieteni buni, am încercat să ţinem legătura pe cât posibil. Indiferent de context am încercat să o susţin mereu pe Drew şi simt că acelaşi lucru vine si din partea ei, de fiecare dată când avem vreun proiect. Ştiu că şi ea mă susţine şi avem pur şi simplu o prietenie minunată.
Drew Barrymore: Da, iar o dată la 8 ani, te sun şi iti spun "Trebuie să luăm prânzul împreună", iar apoi spun "E timpul".
Adam Sandler: Şi de această dată Mike Karz a găsit un scenariu potrivit pentru noi, iar eu am spus "Ai ceva pentru Kevin Nealon acolo?", iar când a răspuns afirmativ ne-am alăturat proiectului.

Drew, chiar dacă nu eşti o mamă singură sunt convins că acum realizezi mai bine provocările pe care le presupune venirea unui nou născut acasă. Ne poţi povesti câte ceva despre asta?
Da. Cred că odată cu acest film, ceea ce m-a convins să citesc scenariul şi ceea ce mă prinde cel mai mult atunci când îl vizionez este că am nevoie de ceva amuzant, pentru că simt nevoia să râd, însă am nevoie şi de emoţie. Vreau să râd şi să plâng în acelaşi timp. Sunt ca nişte gemeni râsul şi plânsul. Scena în care cei doi părinţi discută despre cum vor să fie părinţi buni şi ce anume îi va face fericiţi pe copii, cum vor funcţiona în această lume, asta e ceea ce mă prinde cel mai bine, e pe gustul meu, ca să zic aşa, mai ales când aceşti copii spun "Am nevoie de lucruri".

Care sunt provocările pe care le întâlneşti acum ca mamă?
E minunat. Nici că se putea mai bine. Nu aş putea ascunde această fericire pură. Totul este incredibil de bine.

Adam si Drew, acum că sunteţi amândoi părinţi, aţi mai descoperit şi alte lucruri noi unul despre celălalt?
Drew Barrymore: Adam este un părinte bun, răbdător, iubitor, pur şi simplu incredibil. Aş adăuga că e chiar asemănător cu personajul său din film.
Adam Sandler: Şi tu. La tine totul se reduce la copii, iar eu ştiu asta. Pot să vă povestesc ceva minunat despre perioada de casting? Copiii mei o iubesc pe Bella Thorne. Dacă nu aveam aceşti doi copii, nu aş fi avut idee cine este Bella Thorne. Aşa că ne uităm mult la Disney Channel şi am văzut-o pe Bella de mult prea multe ori aşa că am întrebat "Cine e copilul acesta?" E chiar bun şi amuzant! Aşa că mi-am adus aminte de ea şi la casting. "Cum se numeşte copilul din Shake it Up?", iar copiii mei au spus "Bella Thorne, Bella Thorne". Aşa că am luat-o pe Bella în proiect şi am folosit-o pentru a fi mai aproape de copiii mei. (râde) A fost lucrul potrivit, la momentul potrivit şi am sfătuit-o şi pe Drew să facă acelaşi lucru pe viitor.
Drew Barrymore: Oh, eu sunt o fană înfocată, cred că cea mai mare fană pe care o are Bella Thorne.

Cum a fost să filmaţi în Africa de Sud?
Adam Sandler: Incredibil.
Drew Barrymore: Hotelul arată exact ca în film şi am încercat să ieşim pe cât posibil în weekend-uri şi să ne bucurăm de acest peisaj, fie că era vorba de Johannesburg sau de Cape Town sau de o o ieşire în natură, cu animalele. Ne-a plăcut la nebunie.

Exploreaza subiecte similare:

Adam Sandler, Drew Barrymore, Blended

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells