De la Blair Witch la Solstice

20 Feb 2005
De la Blair Witch la Solstice
Unul dintre regizorii filmului Blair Witch Project se pregateste de un nou thriller, intitulat Solstice. Detalii despre povestea filmului aflam de la Marty Musatov, unul dintre scenaristi.
Solstice merge foarte bine. Inainte sa ma implic eu in proiect, Lindsay Lohan era propusa pentru a fi protagonista, dar asta era inainte ca ea sa devina Lindsay Lohan. Acum discutam despre Amber Tamblyn, cu care ne-ar placea sa lucram.”
Tamblyn (foto) este vedeta filmului pentru televiziune Joan of Arc, si va juca rolul unei tinere fete care descopera un secret despre sora sa, care s-a sinucis cu cateva luni inainte.
Musatov a mai adaugat ca Solstice este inspirat dupa un film danez. „Era un film mediocru, cu cateva momente unice si un concept solid. Ca poveste, este un ‚low-concept’, dar are potentialul de a deveni o poveste ‚cool’ simpla si spusa bine. Avea nevoie doar de o mizanscena cum trebuie. Directia pe care am luat-o noi aduce mult mai mult suspans Hitchcock-ian decat filmele tipice ‚teen horror’. Managerul nostru il prezinta ca fiind un The Sixth Sense pentru adolescente. Un ‚teen horror/thriller’ inteligent. Nu este un slasher. Mai degraba este vorba de teama de necunoscut, ca in Witch sau The Shining.”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells