Cine e Simon Monjack?

de Gloria Sauciuc în 24 Dec 2009
Cine e Simon Monjack?

În cel mai bun caz, poate să fi fost o prezenţă fericită în viaţa lui Brittany Murphy. Dar mai multe informaţii sumbre despre soţul actriţei ies la iveală. Murphy şi Monjack s-au căsătorit în mai 2007, în cadrul unei ceremonii private. La un interviu cu revista OK, Murphy declara odată despre Monjack:

"Ne-am întâlnit prima dată pe când eu aveam 17 ani. De-a lungul anilor am rămas prieteni. Să mă căsătoresc a fost cea mai uşoară decizie din viaţa... El a călătorit în jurul lumii când a fost nevoie, şi asta ca să petrecem fiecare noapte împreuna".

Însă la locul decesului, mama lui Murphy a fost cea care i-a descoperit corpul. Monjack a fost descris ca fiind "năuc": "Soţul lui Murphy, desculţ şi în pantaloni de pijama, părea siderat atunci când pompierii încercau să-i salveze femeii viaţa."

Cu siguranţa, mai multe aspecte sunt neclare. Unul din ele e refuzul iniţial al lui Monjack de a aproba o autopsie. Un altul: există prea puţine informaţii despre el, cu excepţia zvonurilor că învârte afaceri "dubioase" - şi toate zvonurile duc cam în aceeaşi zonă. Unele surse au dat la iveală că a epuizat toţi banii familiei pentru unul din filme, că agăţa femei pe Internet şi că are o reputaţie de interlop.

Unul din informatori povesteşte:
 "Mi-a spus că e permanent urmărit de serviciul vamal din Anglia - pentru că, se pare, face contrabandă cu droguri sau arme. Mi-a mai spus că a avut o aventură homosexuală cu Damian Hirst, la New York... Suna adesea la liniile erotice din Gambia."

Aşadar... cine-i Simon Monjack? E un scenarist care nu a prea scris în ultima vreme. A avut o contribuţie importantă la scenariul Factory Girl şi, într-adevăr, a scris şi regizat un film, Two Days, Nine Lives care nu prea a avut succes. Iar prietenii lui Murphy au avertizat-o împotriva viitorului soţ. Omul avea un cazier, şi încă unul încărcat:

E vorba de două mandate de arestare pe numele său în Virginia pentru furt şi fraudă cu cărţi de credit, o factură neplătită în valoare de 6087 dolari, şi un proces în valoare de 502.910 dolari deschis de către o firmă britanică de investiţii. Us Weekly scrie în ultimul său număr cum că Monjack i-ar fi dăruit fostei logodnice, producătoarea de film Taira Rafiq, un inel de logodnă pretins a fi cu diamant, în realitate cu zirconiu."Taira a încercat să o avertizeze pe Brittany", povesteşte un apropiat al lui Rafiq. Alte surse arată că Monjack insista să se prezinte în primul rând ca soţul lui Brittany Murphy.

Se pare că nu iese foc fără fum. Murphy era considerată diabetică, iar unele surse declară că avea probleme cu inima, datorită cărora avea interdicţie pentru unele medicamente.

Crezi că soţul lui Brittany Murphy a avut o influenţă negativă asupra actriţei? Crezi că moartea starului are vreo legătură cu Simon Monjack?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nico pe 24 decembrie 2009 15:17
La ce se spune despre el da, cred ca da. Niciodata nu iese foc fara fum. Si mai ales ca are si fata de mafiot.
nimportequi pe 24 decembrie 2009 15:49
Ce usor e sa judeci un om dupa fata..
deya pe 24 decembrie 2009 15:52
da!Cred ca are legatura cu moartea acesteia
deya pe 24 decembrie 2009 15:54
cred ca sau casatorit(EL)doar pt banii acesteia
rob3rt_89 pe 24 decembrie 2009 17:07
nu prea vad rostul acestui articol.....nimic nu o mai aduce inapoi pe femeia asta.ce treaba are faptul k barbacsu era var din frate cu bunica lui al capone ? mai important este faptul ca multi tineri actori o iau pe aratura si k hollywood-ul nu inseamna numai miere si lapte....haideti sa asteptam mai bine raportul oficial al medicilor....
Rosanita pe 24 decembrie 2009 17:53
Nu e imposibil ca sotul lui Brit sa o fi "ajutat" pe aceasta sa treaca in lumea de dincolo...insa nu trebuie sa ne hazardam, se prea poate ca toate afirmatiile acuzatoare sa fie nefondate!
Alex pe 24 decembrie 2009 18:54
parerea mea e k presa arata doar ce fatza vrea despre un om sau despre o relatie, o poveste, etc... Nu putem judeca pe cineva fara o dovada clara
ada pe 24 decembrie 2009 19:40
DA CLAR EL A OMORAT-O......HAI MAI FITI SERIOSI
trups pe 24 decembrie 2009 20:16
fara dovezi nu e vinovat de nimic, dar de ce e incinerata? si fara autopsie? sa arda toate dovezile.
pacat de ea... odihneste-te in pace Brittany Murphy

gestapo81 pe 24 decembrie 2009 21:27
Doamne cat m-am indragostit de ea de cand am vazut "The Ramen Girl"...Odihneasca-se in pace!
mihaiavatar89 pe 24 decembrie 2009 22:36
da normal era vai de steaua lui
watashi_wa_cretz pe 25 decembrie 2009 12:46
frate nici sa se odihneasca in pace nu o lasati pe femeia asta......adica noi nu avem de unde sti daca sotul ei a avut o influenta negativa asupra ei......poate ca lui brittany ii placeau baietii rai si din ce scrie mai sus reiese ca tinea intradevar foarte mult la el....nu poate fi neaparat vina lui....in general lumea hollywood-ului se confrunta cu stresul si multa alte greutati.....nimeni nu e de partea ei si cred ca au invatat pe asta pe pielea lor.....oamenii aia nu au putina libertate......de asta ajung sa se sinucida....asta s-a intamplat cu monroe, elvis, poate chiar si cu dragul meu kurt cobain, poate si cu braittany.....
gg berlogea pe 25 decembrie 2009 13:50
articol de 2 bani ...
ramonikramo pe 25 decembrie 2009 20:03
asa daca i-am lua pe fiecare dintre oamenii influenti la puricat, e imposibil sa nu gasim ceva care lasa de dorit
diana pe 26 decembrie 2009 00:59
sa se odihneasca in pace!!
esco pe 26 decembrie 2009 03:26
o Omorato batal dumnezo
balint csaba pe 26 decembrie 2009 18:33
era mafiot??? cine isi da cu parerea niste amarite,frustrate car nau habar pe ce lume traiesc,are fata de mafiot?? oare se uita in oglinda sa vada fetele lor de acrituri ,e usor sa caracterizam un om dupa zvonuri ,dar ca la noi la nimeni este mai usor sa ne ocupam de alata persoana decit sa ne ocupam de a noastra sa ne analizam cine sintem si ce putem de fapt

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells