Adio Star Trek Enterprise!

7 Mar 2005
Adio Star Trek Enterprise!
A devenit oficial: intreg echipajul de pe Enterprise este acum in somaj. UPN a dat o declaratie de presa in care anunta ultimul voiaj al legendarei nave spatiale in mai anul acesta. Ultimul episod al serialului Star Trek Enterprise va fi difuzat la data stelara vineri, 13 mai, 2005.
Dawn Ostroff, presedinte la Entertainment, UPN a declarat: "Le multumim lui Rick Berman si lui Brannon Braga si intregii distributii pentru talentul incredibil prin care au creat o noua dimensiune in universul Star Trek, si asteptam sa lucram in continuare cu ei si cu partenerii nostri de la Paramount Network Television."
Presedintele Paramount Network Television, David Stapf a completat: "Creatorii, vedetele si intreg echipajul de pe Star Trek: Enterprise au mentinut bunele traditii ale seriei. Le suntem recunoscatori pentru contributia lor si pentru mostenirea pe care o lasa prin realizarea a aproape 100 de episoade. Toti cei de la Paramount ne luam un ramas-bun calduros de la Enterprise si asteptam probabil pe viitor un nou capitol din Star Trek."
Mai mult ca sigur vedeta serialului, Scott Bakula, va juca in noua serie anuntata a Quantum Leap.
Fanii din Romania insa pot fi fericiti. Ei vor mai vedea multe luni de acum incolo aventurile echipajului de pe Enterprise, pentru ca pe canalul AXN serialul a inceput de cateva saptamani. Si pentru cine nu stie, el poate fi urmarit in fiecare marti cu incepere de la ora 21,00.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells