Aaron Taylor-Johnson, pe val

de Ştefan Dobroiu în 11 Mai 2014
De joi, actorul din Kick-Ass dă "nas în nas" cu uriaşa Godzilla

A devenit pe nesimţite unul dintre cei mai doriţi actori de la Hollywood, după apariţia în cele două filme Kick-Ass şi schimbări interesante de ton în Anna Karenina, Savages/Brutele şi John Lennon: Începutul unei legende. Peste o lună Aaron Taylor-Johnson va împlini 24 de ani şi deja este considerat un potenţial star mondial, fiind catapultat în atenţia publicului din lumea întreagă de blockbusterul Godzilla, aşteptat pe ecrane de săptămâna viitoare.

Deja au început să apară primele cronici ale filmului, iar senzaţia este că regizorul Gareth Edwards şi-a folosit utila experienţă cu SF-ul său Monsters, realizat cu doar 500.000 de dolari, pentru a o readuce în stil mare pe Godzilla în atenţia tuturor. Deşi părerile nu sunt unanim pozitive, criticii laudă alegerea lui Edwards de a compensa dezlănţuirea şopârlei gigantice cu explorarea reacţiilor şi a experienţelor unui interesant grup de personaje umane.

Cei de la Warner Bros. au pariat primii pe "potenţialul de Tom Cruise" al tânărului Aaron, alegându-l la doar 21 de ani să conducă un prestigios grup de actori (Bryan Cranston, Juliette Binoche, Ken Watanabe, David Strathairn, Sally Hawkins) în noul Godzilla, una dintre cele mai aşteptate premiere din 2014. Filmul regizat de Gareth Edwards ni-l arată pe Aaron Taylor-Johnson în rolul lui Ford Brody, un tânăr locotenent aflat în miezul evenimentelor când Godzilla atacă oraşul San Francisco. Iată că aproape trei ani mai târziu actorul dă testul celebrităţii cu acest prim blockbuster din carieră şi, în funcţie de succesul filmului, sunt toate şansele ca ofertele viitoare să fie tot mai interesante.

Într-unul din trailere îl vedem pe Ford gata să înfrunte creatura gigantică, sărind dintr-un avion alături de alţi soldaţi, membrii unui commando a cărui sarcină este să evalueze potenţialul de risc reprezentat de Godzilla. Grupul de soldaţi lăsând în urmă dâre roşiatice de lumină, deasupra unui San Francisco întunecat de un cer dramatic şi luminat de incendiile iscate de distrugerile şopârlei, formează unul dintre cele mai impresionante cadre ale filmului, fiind folosit şi pentru unul dintre posterele acestuia. Poţi vedea scena în trailerul de la sfârşitul acestui articol.

Cinemagia va vedea marţi, în cadrul unei vizionări speciale, cât de reuşită este mega-producţia semnată de Gareth Edwards şi ce şanse sunt ca ea să se transforme într-o nouă franciză.

Indiferent de primirea filmului, Taylor-Johnson va trebui să se chinuiască din greu ca să dea greş în The Avengers: Age of Ultron, care se anunţă deja cea mai aşteptată premieră din vara lui 2015, un an cu o extraordinară aglomeraţie de filme aşteptate. Actorul apare în rolul lui Pietro Maximoff, cunoscut mai bine sub numele de Quicksilver, un mutant ce se poate mişca uluitor de repede. L-am văzut pe genericul de final al lui Căpitanul America: Războinicul iernii, alături de sora sa Wanda/Scarlett Witch, interpretată de partenera lui Aaron-Taylor Johnson din Godzilla, Elizabeth Olsen.

Exploreaza subiecte similare:

Aaron Taylor-Johnson, godzilla, Gareth Edwards, The Avengers: Age of Ultron, Captain America: The Winter Soldier, Elizabeth Olsen

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raulk pe 11 mai 2014 17:34
Imi place de el,e foarte ciudat si diferit de alti actori.
HarlequinMonkey pe 11 mai 2014 20:01
E chiar foarte ciudat.. pentru ca si mie imi place. La fel si Elizabeth Olsen care de la rolul din Silent House (film care este filmat dintr-o singura bucata) a inceput sa fie cautat din ce in ce mai des.
alex_il_fenomeno pe 9 aprilie 2015 03:38
Este unul dintre cei mai talentati tineri actori ai momentului, iar cariera lui merge de minune... ma bucur!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells