A sosit vara: vremea comediilor!

de Emanuel Lazarescu în 23 Iul 2004
A sosit vara: vremea comediilor!
Saptamana aceasta trei comedii in special pentru tineri apar pe marile ecrane.
Prima este Mean Girls / Fete rele care o are in rolul principal pe Lindsay Lohan (cunoscuta din Freaky Friday sau The Parent Trap), este o comedie delicioasa despre viata in colegiu si rautatile colegelor fata de o nou venita in randul lor.
Crescuta in tinuturile aride ale Africii de parinti zoologi, Cady Heron (Lindsay Lohan) crede ca stie totul despre supravietuire in conditii de criza. Dar legea junglei are un inteles cu totul nou cand eleva de 15 ani ajunge intr-un liceu normal, public si cade prada unui razboi psihologic si unor reguli nescrise, carora adolescentele din ziua de azi trebuie sa le faca fata.
A doua premiera a saptamanii este The Prince and Me / Eu si Printul, o comedie cu Julia Stiles, despre o fata obisnuita, studenta la colegiu, care se indragosteste de printul mostenitor al Danemarcei.
Paige, o studenta la medicina din Wisconsin, cauta sa-si atinga scopurile de-o viata. Eduard, printul mostenitor al Danemarcei, cauta o scapare din viata pe care nu doreste sa o urmeze. Dorind sa evadeze din viata sa regala pleaca la Wisconsin si se prezinta drept

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells