A sosit trailerul de la Matrix 4 și e uimitor!

de Marina Florea în 10 Sep 2021
Ne aventurăm din nou, la 18 ani distanță, în teritoriul Matrix

The Matrix Resurrections va avea premiera în sălile noastre de cinema pe 17 decembrie, iar primul trailer al filmului, lansat în SUA pe 9 septembrie, face grea așteptarea: se prefigurează noi idei deschizătoare de drumuri, iar unele scene ne fac să regândim aforismul „Toate-s vechi şi nouă toate”. Perspectiva reîntoarcerii în Matrix, figuri din primele filme revin, telekinezie, plus scene noi ce redemonstrează creativitatea marca Wachowski. Lansat la 18 ani distanță de ultimul Matrix, filmul se anunță uimitor, cel puțin din trailer.

Keanu Reeves joacă rolul unui personaj care e tratat de un psiholog (Neil Patrick Harris), căruia îi spune că „visele lui nu sunt vise și atât”. Este evident că el simte că ceva nu este în regulă, dar totuși nu își aduce aminte nimic legat de Matrix, de vreme ce ia cu pumnul pastile albastre. După cum nu o recunoaște nici pe femeia de la cafenea (Carrie-Anne Moss), deși în mod evident între ei este o legătură.

Îl vedem pe Thomas Anderson (Keanu Reeves) luând pastilele albastre, după care se întreabă de ce toți ceilalți stau la telefon, ca într-o hipnoză colectivă. Apoi, se întâlnește cu cineva care îi dă o pastilă roșie, și curând ne aventurăm în teritoriul Matrix, ceea ce înseamnă și că Neo se luptă cu personajul care i-a dat pastila, iar Anderson este captiv într-un incubator, în timp ce Neo folosește telekinezia pentru a se salva de un proiectil.

Încă o dată, vedem câteva scene în care apare de acum celebra filmare cu încetinitorul a glonțului, care a devenit o marcă a filmului dar care a obosit puțin în ultimele decenii. Totuși, se pare că filmul are mai mulți ași în mânecă.

„Tocmai am văzut trailerul pentru The Matrix Ressurections la CinemaCon și arată așa șmecher ”, scrie criticul de film Scott Menzel, la data lansării filmului în cadrul convenției din Las Vegas. „Eram într-atât de îngrijorat că nu va fi WOW, dar mă înșelam. Singurul lucru care m-a surprins negativ este că unele dintre personajele principale nu apar în trailer...”

„Trailerul la Matrix 4 este absolut uimitor”, adăuga bloggerița Rebecca Murray, iar James Preston Poole de la Full Circle Cinema adăugă - „O filmare impresionantă, care a  uimit întregul public”. The Matrix Resurrections va avea premiera în sălile noastre de cinema pe 17 decembrie.

Exploreaza subiecte similare:

The Matrix Resurrections, Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Neil Patrick Harris

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
777L pe 10 septembrie 2021 14:55
Uimitor de prost... da!
Phantom_sub pe 10 septembrie 2021 17:28
Foarte bun! Abia aştept să îl văd în cinema!
makomomo pe 13 septembrie 2021 00:18
Nu e rau...sa vedem insa comtinuarea povestii cum e
Caciulacdlac pe 13 septembrie 2021 22:34
Habar n-am de ce lumea e asa entuziasmata. Le-a placut asa de mult Matrix 2 si 3?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells