A murit Verne Troyer

de Gloria Sauciuc în 22 Apr 2018
Actorul Verne Troyer a decedat la vârsta de 49 de ani, conform unei declaraţii apărută sâmbătă pe social media

Verne Troyer, actorul din rolul lui Mini-Me din seria Austin Powers, a încetat din viaţă, la 49 de ani. Familia i-a anunţat decesul pe canalele de social media, descriindu-l drept o persoană implicată şi sensibilă.

Troyer, care avea o înălţime de 80 cm, a căpătat faimă în seria Austin Powers, o parodie a filmelor de spionaj. Rolul său era cel al lui Mini-Me, o replică a eroul negativ din James Bond Dr. Evil. Ultimul dintre filmele acestei serii, Goldmember, a avut premiera în 2002.

Printre alte roluri ale actorului s-au numărat Griphook din seria Harry Potter şi Piatra Filozofală (2001), Punch Cherkov din The Love Guru al lui Myers (2008) şi Percy din The Imaginarium of Doctor Parnassus din 2009.

Troyer a mai apărut în videoclipul Madonnei din 1999 pentru Beautiful Stranger şi, de asemenea, a mai apărut în spectacole de Reality TV. Myers declara sâmbătă: „Verne era profesionistul absolut şi un stâlp de stabilitate pentru aceia dintre noi care am avut privilegiul de a lucra cu el. Sper că este într-un loc mai bun. Ne va fi dor de el”.

După lupta cu alcoolismul, Troyer a trecut printr-o internare în spital luna aceasta. Familia i-a anunţat decesul pe Facebook şi Instagram. „Cu tristeţe şi cu inima grea, anunţăm că Verne a decedat astăzi”, susţinea declaraţia. „Verne era o persoană sensibilă şi implicată. Încerca să îi facă pe toţi să zâmbească, să fie veseli, să râdă. Pe toţi cei care avea nevoie el îi ajuta, încercând să îi ajute cu mijloacele pe care le avea, şi asta este ceea ce transmitea zi de zi”. Declaraţia continuă: „Verne era un luptător care putea să se învingă pe sine însuşi . De-a lungul anilor s-a luptat şi a câştigat, s-a luptat şi a câştigat, s-a luptat din nou, dar totuşi de data asta a fost prea mult. În această ultimă perioadă de dificultăţi el a fost botezat, fiind înconjurat de familie. Familia are nevoie acum de discreţie pentru perioada doliului”.

În timpul vieţii, actorul declara pentru the Guardian că „am crescut ca Amish, însă părinţii mei au părăsit această confesiune pe când eram copil”. Actorul a continuat: „Toată familia mea este medie de înălţime, cu excepţia mea. Niciodată nu mi-am pus problema înălţimii până când nu am crescut, cu câţiva ani înainte de liceu. Niciodată nu mi-am bătut capul". Actorul relatează că: „părinţii m-au învăţat să fiu optimist şi independent. M-au educat în ideea că voi putea face tot ceea ce îmi doresc, ceea ce m-a ajutat. Nu mi-au făcut un regim special datorită înălţimii. Trebuia să fac tot ceea ce fratele şi sora mea făceau”.

Familia lui Troyer nu a făcut o declaraţie publică asupra cauzei morţii actorului, lăsând loc liber speculaţiilor, unele comentarii din declaraţie fiind posibile indicii: „Depresia şi gândurile suicidale sunt probleme grave. Nu ştiţi niciodată ce luptă are fiecare de dus. Fiţi buni unii cu alţii. Niciodată nu e prea târziu ca să ceri cuiva ajutor”.

Actorul Marlee Matlin relata pe Tweet că Troyer avea „un zâmbet cald şi o inimă tandră, a ajutat cu colectarea de fonduri pentru Starkey Hearing Foundation, un fond de caritate care oferea proteze auditive pentru surzi şi hipoacuzici. Odihnească-se în pace”.

Carmen Electra, actriţa din Baywatch, a publicat pe Instagram o poză împreună cu Verne în care ea apare cu Troyer în braţe. A postat simplu RIP Verne Troyer.

Exploreaza subiecte similare:

Verne Troyer, Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 iulie 2018 21:01
L-am indragit mult pe piticutul actor Verne Troyer din seria de filme "Harry Potter", iar disparitia lui nu face decat sa ne intristeze profund.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells