Lagardere - Cocoșatul

0 0
Listă creată de carmen_angelus_romila pe 22 Septembrie 2020 | ultima modificare pe 22 Septembrie 2020
Genuri: , Aventuri
01.Le Bossu (1959) Cocosatul; 02.Lagardere (1967) Cocoșatul;Lagardere (2003) Cocosatul;
3 filme
Ordoneaza dupa: Data adăugării | Popularitate
 • NOTA (IMDB: 6.90) 8.0
  Cocosatul
  Cavalerul Lagardere va avea nevoie de 16 ani pentru a-si razbuna prietenul, a face ca morala sa triumfe, a salva onoarea si a descoperi iubirea... Versiunea legendara a ecranizarii romanului lui Paul Feval.
 • NOTA (IMDB: 7.90) 7.7
  Cocoșatul
  Ecranizare dupa un roman de Paul Feval. Lagardere, fidel stapanului sau, ducele de Nevers, ucis miseleste de printul de Gonzague, in urma cu multi ani, ii pedepseste pe rand pe cei vinovati de moartea stapanului sau si o pazeste pe Aurore, fiica lui Nevers. Deghizat in cocosat, Lagardere porneste pe urmele lui Gonzague.
 • NOTA (IMDB: 7.00) 7.9
  Lagardere
  Adaptare libera dupa romanul de capa si spada „Le Bossu” de Paul Feval. Franta, inceputul secolului al XVIII-lea. Tanarul Lagardere intra in serviciul ducelui de Nevers. Acesta s-a casatorit in secret cu frumoasa Ines, dar tatal fetei doreste s-o marite cu printul Gonzague, varul lui Nevers. Afland despre casatorie, Gonzague il asasineaza pe duce, intr-o ambuscada, si spera sa ii ia copilul, dar acesta este salvat de Lagardere. Timp de 16 ani, Lagardere ii pedepseste pe cei vinovati de moartea d

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Activitate lista
Vizualizari: 1755 | Comentarii: -
Listă nouă
Porneşte o listă nouă, cu filme sau actori
Alte liste create de carmen_angelus_romila
jinglebells