Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 20 Dec 2008, 20:31   #61
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

Quote:
Indiggo plãtite sã se facã de râs!
03 Octombrie 2008 | de L.V. |
Dacã pânã acum aþi intuit cã gemenele de la Indiggo, au fiecare pas din American ms Got Talent, din SUA, regizat, iatã cã tatãl fetelor dezvãluie acest lucru. Grid Modorcea a fost invitat la emisiunea Happy Hour unde a declarat cã cele douã actriþe ºi cântãreþe au un contract cu producãtorii show-lui din SUA. În contract li se cere sã se certe cu juriul, sã cânte cât mai prost sau sã se dezbrace în faþa juriului ºi a publicului. Tatãl gemenelor Mihaela ºi Gabriela nu a putut dezvãlui toate notificãrile contractului, deoarece sunt confidenþiale. Dacã totuºi se va ajunge la aºa ceva, iar presa va afla termenii contractuali, ei vor trebui sã plãteascã suma de 5 milioane de euro. Grid Modorcea îºi susþine ca orice pãrinte copii, deoarece, susþine el fetele sunt talentate. (L.V.)

Vreau sa zic ca a aparut si in presa scrisa, daca i-a scapat cuiva emisiunea oricum poate afla. Si de fapt care e realitatea? Fetele sunt penibile de la sine si tac-so le apara inventand acest contract? Suna putin conspirationst... Mai ales ca fetele chiar au ajuns in semifinala, cum zicea ta'-su ca e in contract.
Led-Ze-Pencil is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Dec 2008, 20:53   #62
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Eeeeee... :hmm:

Auzi, tu pierzi vremea pe-aici, când eu m-am tinut de cuvânt si am postat 'Baricadatele" (sau "Trisorul sade colo-sa") si "Gaghe Corupta" (sau: Taina marchizului Curake") la "Cafenea > Incercäri în prozä", cf. doleantei tale fierbinte esprimate, si acum te-asteaptä sä le elogiezi, omagiezi si osanezi.
Ia: bazä soldat Safenik, Led-za-pencil, în coloanä, adunarea!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Dec 2008, 21:12   #63
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

Pai m-ai lasat putin masca, tinand cont ca aveai doar 16 ani cand ai scris Gaghe. 1976, nu?

Eu la 16 ani... ecuatii cu o necunoscuta, cel mult.
Old 20 Dec 2008, 21:21   #64
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Da, era în iarna clasei a IX-a: împlineam 16... Iar proful meu de fizicä, Ion Säceanu (aka Sasa), devenise deja fan al piesei "Cine a stricat pârâitoarea" (1974) - tomereu cita din ea pe la ore.
Old 20 Dec 2008, 21:40   #65
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

Originally Posted by Pitbull:
Da, era în iarna clasei a IX-a: împlineam 16... Iar proful meu de fizicä, Ion Säceanu (aka Sasa), devenise deja fan al piesei "Cine a stricat pârâitoarea" (1974) - tomereu cita din ea pe la ore.
citezi din tine ca din clasici (gluma prietenoasa)
dar noi de un' sa stim de paraitoarea aia?
Old 20 Dec 2008, 21:58   #66
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
citezi din tine ca din clasici (gluma prietenoasa)
Nu io, Sasa.
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
dar noi de un' sa stim de paraitoarea aia?
Todacolo:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...=223150#223150
Old 21 Dec 2008, 16:26   #67
Floydman
Guru

Floydman

ati citit pana la urma interviul din Esquire?

e un amalgam de penibil, monstruos si haz...nu imi venea sa cred ce citeam.
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Jan 2009, 18:59   #68
civica65
Senior

civica65

mie imi place ceea ce a scris Modorcea, chiar daca sunt in minoritate pe aici. Ma rog, a exagerat omul cu metaforele, dar esenta a nimerit-o.
civica65 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Jan 2009, 21:30   #69
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Hehe, te-a päcälit! Grid nu-i prost, el pur si simplu scrie la comandä; în fond stie prea bine câte parale face mos Serj; toate astea le scrie la misto, fiindcä e plätit - mi-a spus-o chiar el, acu' vreo douä luni, la premiera cu "Departe de America".
Deci, realitatea devine:
Esenta a rästurnat-o pe dos intentionat, iar sub acest aspect, metaforele care completeazä efectul merg la fix.
Old 05 Apr 2009, 16:49   #70
Pashpix
Guru

Pashpix

"Carol I" al lui Sergiu Nicolaescu, lansat de ziua regelui

"Carol I", cel mai recent film al lui Sergiu Nicolaescu, pelicula in care cunoscutul regizor il interpreteaza, pentru a doua oara in viata sa, pe regele Carol, va fi lansat in cinematografele din tara pe 9 aprilie, in preajma zilei de nastere a lui Carol I. "Carol I" este una dintre cele mai asteptate premiere ale anului 2009, filmarile peliculei fiind incheiate la sfarsitul anului trecut, regizorul declarand, vineri seara, in cadrul unei emisiuni TV, ca distribuitorul - MediaPro Pictures - a dorit lansarea filmului de ziua lui Carol.

Realizat dupa un scenariu de Emil Slotea, "Carol I" este o pelicula ce se refera la ultimele luni din viata regelui si pe controversele dintre Carol si membrii Guvernului, in contextul izbucnirii Primului Razboi Mondial. Sergiu Nicolaescu ii da viata regelui Carol, personaj pe care l-a mai interpretat si in 1978, intr-un alt film al sau, "Pentru patrie", in timp ce rolul Reginei Maria este interpretat de actrita Andreea Sofron. Carol I, primul rege al Romaniei, s-a nascut pe 10 aprilie 1839 in Sigmaringen, un oras din sudul Germaniei. Filmarile peliculei "Carol I", menita sa reinvie imaginea primului rege al tarii, au fost realizate la Castelul Peles si la Cotroceni.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Apr 2009, 17:08   #71
Judex
Banned

Judex

Pit, a aparut vreun trailer ceva de la Carol asta?
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Apr 2009, 21:25   #72
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

N-am stiintä - dar sigur o sä.
Old 08 Apr 2009, 14:06   #73
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

MediaPro-ul zice că filmul se lanseaza pe 9 mai (adică sâmbătă) la CinemaPro, după care va rula numai la The Light
Old 08 Apr 2009, 15:11   #74
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Press, ceva?
Old 08 Apr 2009, 15:40   #75
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

o sa aflam cat de curand

pana atunci se lanseaza Secunda de viata a lui Carmazan
Old 08 Apr 2009, 15:49   #76
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Unde, si mai ales CAND, cä "atunci" e mâine! (Dacä se tine de cuvânt, cu "9 aprilie").
Old 08 Apr 2009, 15:51   #77
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

tocmai ce-am zis ca e 9 MAI
si 9 mai pica intr-o sambata
pana "atunci", carmazan se lanseaza pe 17, vinerea viitoare, la Scala

se pare ca sincronizarea cu ziua regelui n-a mai contat
Old 08 Apr 2009, 16:02   #78
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

A, bun!
Atunci, sä dezinductäm înapoi lumea din eroare.
Aprilie devine mai:
Originally Posted by Pashpix:
"Carol I" al lui Sergiu Nicolaescu, lansat de ziua regelui

"Carol I", cel mai recent film al lui Sergiu Nicolaescu, pelicula in care cunoscutul regizor il interpreteaza, pentru a doua oara in viata sa, pe regele Carol, va fi lansat in cinematografele din tara pe 9 aprilie, in preajma zilei de nastere a lui Carol I. "Carol I" este una dintre cele mai asteptate premiere ale anului 2009, filmarile peliculei fiind incheiate la sfarsitul anului trecut, regizorul declarand, vineri seara, in cadrul unei emisiuni TV, ca distribuitorul - MediaPro Pictures - a dorit lansarea filmului de ziua lui Carol.

Realizat dupa un scenariu de Emil Slotea, "Carol I" este o pelicula ce se refera la ultimele luni din viata regelui si pe controversele dintre Carol si membrii Guvernului, in contextul izbucnirii Primului Razboi Mondial. Sergiu Nicolaescu ii da viata regelui Carol, personaj pe care l-a mai interpretat si in 1978, intr-un alt film al sau, "Pentru patrie", in timp ce rolul Reginei Maria este interpretat de actrita Andreea Sofron. Carol I, primul rege al Romaniei, s-a nascut pe 10 aprilie 1839 in Sigmaringen, un oras din sudul Germaniei. Filmarile peliculei "Carol I", menita sa reinvie imaginea primului rege al tarii, au fost realizate la Castelul Peles si la Cotroceni.

Last edited by Pitbull : 08 Apr 2009 at 16:04.
Old 08 Apr 2009, 17:31   #79
transilvana
Junior

transilvana

confuzie - nu mai tineti minte, din Caragiale si de prin cartile de istorie, ziua regelui (adica ziua de nastere a lui Carol I, pastrata ca sarbatoare nationala si a monarhiei in domniile urmatoare) era 10 Mai. Cred ca "9 aprilie" a fost o greseala de tipar de la inceput.
Old 08 Apr 2009, 17:43   #80
Judex
Banned

Judex

Fals! 10 Mai e ziua in care a intrat Carol in tara prima oara, ziua in care s-a declarat Independenta Romaniei si, daca memoria nu-mi joaca feste, ziua in care a fost incoronat ca Rege al Romaniei, in 1881. Se spune ca Ziua Independentei a fost modificata de comunisti si considerata la 9 Mai, nu atat cat sa fie mai aoproape de sarbatoarea PCR (8 Mai) sau sa coincida cu Ziua Victoriei Aliatilor (9 Mai) - care ulterior devenea Ziua Europei - cat pentru a nu coincide cu fosta Zi Nationala, denumita, ce-i drept, in popor si Ziua Regelui. La manifestarile de 10 Mai la loc de cinste era parada militara la care participa si Familia Regala si cel mai important moment era intonarea Imnului de Stat - "Traiasca Regele".
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules