Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 12 Dec 2004, 14:08   #61
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
Eu nu ma gandeam asa departe...
Old 12 Dec 2004, 14:10   #62
BeNnY
Guru

BeNnY

Totusi nu cred ca el se tine de chestii d-astea, nu prea pare genul.
Old 12 Dec 2004, 14:11   #63
zizi
Guru

zizi

mda. deci, herbert nu e sigur...dar n-ar fi nostim?
Old 12 Dec 2004, 20:47   #64
Daniela Nitoi
Novice

Daniela Nitoi

Originally Posted by europe_east:
Eu cred ca e doar vorba de unul dintre baietii destepti de pe Forum si care se amuza. Genial, tre' sa recunosc! Whoever you are, merita sa te apuci de scris. Sau scrie mai des. A la prochaine.

adevarat graieste europe_east. nu pot sa cred ca exista asa ceva in realitate!!! in orice caz chestia e distractiva

dana
Daniela Nitoi is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Dec 2004, 15:51   #65
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Nae:
bai baieti... nici chiar asa... maylin e chiar misto!

marylin, esti cea mai fascinanta persoana de pe forum... daca se face fan-club pentru tine, sunt si eu printre ei... esti cu adevarat incredibila/geniala.

baieti, cei care se intalnesc cu ea, bafta mult.. si nu o suparati.

@marilyn... te rog, mai spune de planurile tale... esti studenta la UNATC? in ce an? cum ai ajuns sa crezi ca buzele tale sunt prea mici, si dece? POVESTESTE!... in ce domeniu' iti vezi viitorul, si cuym vrei sa ajungi la 'succes'?
salut baieti!va fost dor de mine?????????? nu uitati ca eu nu renunt asa usor ci numai daca cei de pe forum sa-imi faca inaccesibila comunicarea!asa ca ,"daca voi nu ma vreti eu va vreu" :w00t: nu va ganditi la altceva!-pe forum!
Old 13 Dec 2004, 16:27   #66
Jay
The Space Cowboy

Jay

Originally Posted by irene marlyne monroe:
,"daca voi nu ma vreti eu va vreu"

Pentru o persoana care nu prea se omoara cu gramatica, stii sa dai citate...mai bine zis asta imi alimenteaza suspiciunile....
Old 13 Dec 2004, 16:36   #67
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by Jay:
,"daca voi nu ma vreti eu va vreu"

Pentru o persoana care nu prea se omoara cu gramatica, stii sa dai citate...mai bine zis asta imi alimenteaza suspiciunile....
recunosc ca din neatentie si tastari mai fac unele greseli gram.,mai ales ca nu recitez inainte de a trimite.dar ,tie iti recomand sa citesti "alecsandru lapusnenul"si vei gasi aceasta frAZA!mie mi-a trecut pursi simplu prin minte
Old 13 Dec 2004, 16:39   #68
BeNnY
Guru

BeNnY

Nu recitezi? Adica nu reciti cu implicare emotionala cu voce tare si cu intonatie sau nu recitesti?
Old 13 Dec 2004, 16:47   #69
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by BeNnY:
Nu recitezi? Adica nu reciti cu implicare emotionala cu voce tare si cu intonatie sau nu recitesti?
scuze,ador sa recit,sa pozez si toate cu implicare emotionala,dar acum vroiam sa pun nu recitesc!dar ti-am zis ca di cauza tastari rezulta greseli gramaticale si pt.faptul ca nu citesc inainte de a trimite-pt.eventuale corectari!ok!pe diseara,pe forum!
Old 13 Dec 2004, 17:03   #70
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
draga irene, hai ca esti tare...

da zi-mi si mie, tu esti deci actirta, iti place sa recitesti poezii so tot asa, si iti place sa pozezi si sa postezi... ce mai faci tu asa de interesant?

totusi nu inteleg dece mi-ai dat 'quote' la ce am scris eu, dar nu ai raspuns la nici una din intrabari?...

p.s. monroe a devenit deja 'vedeta' pe cinemagia... si asta numai cu 15 post-uri... not bad.
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Dec 2004, 17:14   #71
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Sa fie ambra ? sa fie herbert ? sau k's ? oare cine ? ghici ghicitoarea mea ... sau poate suferim de teoria "conspiratiei" ? :lol:
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Dec 2004, 17:29   #72
Jay
The Space Cowboy

Jay

"alecsandru lapusnenul"si vei gasi aceasta frAZA!

Hai nu ma innebuni ..... carevasazica dai lectii de cultura mai nou... eu credeam ca ai luat extrasul din "Betty cea urata".

@nume.. poate esti tu!!
Old 13 Dec 2004, 18:20   #73
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by nume:
Sa fie ambra ? sa fie herbert ? sau k's ? oare cine ? ghici ghicitoarea mea ... sau poate suferim de teoria "conspiratiei" ? :lol:

mai nume, cum poti sa aberezi in halul acesta? tu esti in plin dialog (eram sa scriu rut) cu personajul si te declari inocent-nestiutor. asta-i culmea. cum poti sa invoci numele meu? chiar nu vezi si nu simti nimic?...

va las cateva saptamani de capul vostru si degradati spectaculos :o
Old 13 Dec 2004, 18:27   #74
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
????
nu prea ... individa asta intriga... e prea proasta sa fie adevarata.. orice om intreg la minte renunta in locul ei de mult. Incep sa cred ca europe_east , jay ... au dreptate. Trebuie sa ai multa imaginatie ca sa scoti asa ceva ... faza cu buzele augmentate e incredibila ...
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Dec 2004, 19:00   #75
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by Nae:
draga irene, hai ca esti tare...

da zi-mi si mie, tu esti deci actirta, iti place sa recitesti poezii so tot asa, si iti place sa pozezi si sa postezi... ce mai faci tu asa de interesant?

totusi nu inteleg dece mi-ai dat 'quote' la ce am scris eu, dar nu ai raspuns la nici una din intrabari?...

p.s. monroe a devenit deja 'vedeta' pe cinemagia... si asta numai cu 15 post-uri... not bad.
hai,de ce vorbiti asa?nu sunt inca vedeta,findca nu am inca occazia/posibilitatea de a ma afirma,dar asta nu inseamna ca nu exista pasiunile mele cu ardoare:imi place sa pozez foarte mult si am peste 1000000 de poze,imi place sa recit(mai putin poiezile)vreau sa devin actrita,si mi-ar mai placea sa colaborez la radio/tv/presa pt.anumite articole subiecte interesante,evenimente deosebite.deseori am ocazia si imi place sa fiu prezenta cand se intampla ceva,chiar si astazi am luat parte la ceva!dar pentru inceput doar imi place si mai dificil de concretizat! : scuze daca am apasat pe ce nu trebuie,de obicei si raspund daca quote.sau putin mai devreme am vrut sa va scriu,dardupa ata timp(ca nu v-am scris ca m-ati suparat ,dar mi-ati lipsit)am scris foarte mult incat sa ars sigurantaptlumina si am ramas fara curent si a trebuit sa rezolv si apoi sa va scriu si cred ca ati observat ca foarte putin v-am scris la inceput!
Old 13 Dec 2004, 19:09   #76
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

hai,de ce vorbiti asa?nu sunt inca vedeta,findca nu am inca occazia/posibilitatea de a ma afirma,dar asta nu inseamna ca nu exista pasiunile mele cu ardoare:imi place sa pozez foarte mult si am peste 1000000 de poze,imi place sa recit(mai putin poiezile)vreau sa devin actrita,si mi-ar mai placea sa colaborez la radio/tv/presa pt.anumite articole subiecte interesante,evenimente deosebite.deseori am ocazia si imi place sa fiu prezenta cand se intampla ceva,chiar si astazi am luat parte la ceva!dar pentru inceput doar imi place si mai dificil de concretizat! : scuze daca am apasat pe ce nu trebuie,de obicei si raspund daca quote.sau putin mai devreme am vrut sa va scriu,dardupa ata timp(ca nu v-am scris ca m-ati suparat ,dar mi-ati lipsit)am scris foarte mult incat sa ars sigurantaptlumina si am ramas fara curent si a trebuit sa rezolv si apoi sa va scriu si cred ca ati observat ca foarte putin v-am scris la inceput!

ce ziceai de milionu' ala de poze? cand le-ai facut pe toate? da detalii despre compozitia plastica a imaginii, pozitiile adoptate. Poze cu deep-throating sau bukkake ai?
Old 13 Dec 2004, 19:09   #77
K's
Guru

K's

Originally Posted by herbert:
Originally Posted by nume:

mai nume, cum poti sa aberezi in halul acesta? tu esti in plin dialog (eram sa scriu rut) cu personajul si te declari inocent-nestiutor. asta-i culmea. cum poti sa invoci numele meu? chiar nu vezi si nu simti nimic?...
Nu, nu vezi ca nume e doar un agitator de rinduri? Din spatele fundului curtii. Pe cit de independent in industrie, cu camera in mina,- si-o agita (cu cealalta)-, pe atit de dependent de niste posturi pe cinemagia.
ps: tot era se scrie :o

fetei blonde irene (ca numai asa intelege ca e pentru ea): fato, esti proasta, proasta proastelor! inimaginabil de idioata. incearca alte forumuri sau ramii cu nume pe ymess (daca tot zici ca te-a contactat. ma rog, ca v-ati vorbit :sick: )
Old 13 Dec 2004, 19:28   #78
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by K's:
Nu, nu vezi ca nume e doar un agitator de rinduri? Din spatele fundului curtii. Pe cit de independent in industrie, cu camera in mina,- si-o agita (cu cealalta)-, pe atit de dependent de niste posturi pe cinemagia.
ps: tot era se scrie :o

era sa trec, dar n-am putut. o litera se mai strecoara si din neatentie/graba, mai rau e cand ai un stil (vorba vine) incalcit. te pretuiesc, dar prea ai "obosit" articolashul tau despre Bertolucci din Obs. cultural.
cred ca blonda asta teribila & fatala (atentie Nae!) trebuie lasata in plata domnului. nu are nuri si nici combustibil... pentru a imagina noi povesti.
Old 13 Dec 2004, 19:33   #79
K's
Guru

K's

Originally Posted by herbert:
o litera se mai strecoara si din neatentie/graba, mai rau e cand ai un stil (vorba vine) incalcit. te pretuiesc, dar prea ai "obosit" articolashul tau despre Bertolucci din Obs. cultural.
Intelegind ca incerci sa faci o subtila legatura intre scuza ta (cam subtirica) stilistica si articolul respectiv, afla ca am alte persoane carora sa le cer asemenea pareri. Avizate
Old 13 Dec 2004, 19:43   #80
herbert
Guru

herbert

parerile se cer in particular (uneori in cadru intim), dar dupa ce ai publicat articolul - gata, putem musca toti...
si inca ceva. pe mine ma enerveaza cochetariile si tonul bosumflat. ambele nemotivate.
privet i utrom dva priveta..., adica o fericire a carnii.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules