![]() |
adresa cinema studiou?
salut sunt irina ,va rog spunetim adresa cinema studiou,unde este mai concret!daca se poate acum e minunat!
|
Draga esti culmea , am glumit , ne-am amuzat , dar tu intreci orice masura . Ai auzit de google, de imdb , acolo gasesti toate raspunsurile.
Ia de aici si inainte de a mai intreba tot felul de chestii mai intra si tu pe net , ca d-asta ai calculator. Am uitat , ca sa vezi ce contin paginile trebuie sa apesi pe chestiile care ti le scriu mai jos : http://www.mediapropictures.ro/ www.castelfilm.ro In caz ca te refereai la cinematograf , e in buricul targului, pe Magheru. |
hai nu-mi face morala,am cautat pe net si ceea ce mi-ai zis ,dar nu am gasit adresa pt.cinema studiou.pe magheru stiam doar scala,dar ma gandeam eu ca-i pe acolo,dar nu erea sigura.iti multumesc!
|
Si nu e Cinema Studiou, e Studio ...
|
:oops: eu cred ca nu am dormit bine aseara sau suficient sau nu am memoria numelui,acum mi-am dat seama ca am scris din nou o prostie-vroiam sa spun ca pe magheru stiam doar cinema patria si teatru notara,auzi la mine scala. oricum sunteti draguti poate ne vedem pe acolo diseara!
|
Si Scala tot acolo e...
|
Un pic mai sus .....
|
Si Patria e pe undeva pe acolo
|
Originally Posted by nume:
|
|
Originally Posted by Jay:
|
nu trebuie sa ne saluti de fiecare data cand intri si iesi de pe site , se subintelege....fa-o mental sa vezi ce iese ....
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Eu eram imbracat in Mos Craciun. Costum verde-fosforescent spre lila. Imposibil de ratat. M-ai vazut? |
Te-am vazut eu in schimb... Eram imbracata in Cenusareasa si cautam disperata un bocanc
|
Baieti lasati-o, e irecuperabila ....
|
Originally Posted by Jay:
Acum ca te-ai descris asa frumos am impresia ca te-am zarit si eu pe-acolo, prin multime. Pareai dezorientata, iar la un moment dat ai disparut! Pacat. Ti-as fi facut cunostinta cu prietenul meu, Mos Nicolae_scu. Pana acum isi pierdea vremea prin senat_oriu. Dar acum am inteles ca face filme intr-un an cat altii niciodata. Statea in primul rand alaturi de printesa de 24 de karate a cinematografiei romanesti. Sunt sigur ca ti-ar fi dat un rol ceva. Daca nu, macar o pereche de slapi cadou, sa nu mergi desculta pana acasa. |
Originally Posted by Danny:
Da.... anul asta face 2 : Comisarul Moldovan se intoarce si Trenul mortii :w00t: :w00t: :w00t: alt tren .... cred ca CFR ar trebui sa-l premieze la categoria Sergiu Nicolaescu "regizorul trenurilor marfare" |
|
doamne, esti induiosator de proasta... :love:
too dumb to be real, though faina interpretare in orice caz :P |
:shock: |
All times are GMT +2. The time now is 22:21. |