Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 29 Nov 2004, 16:53   #21
emanuel
Maestrul

emanuel

Send a message via Yahoo to emanuel
Originally Posted by Lady_Skar:
ca nu am prieten

Ce s-a intamplat cu nunta? Noi asteptam invitatiile....
emanuel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Nov 2004, 17:02   #22
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Hai ca deja o dati in asl pls.
Va rog....
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Nov 2004, 17:23   #23
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Originally Posted by emanuel:

Ce s-a intamplat cu nunta? Noi asteptam invitatiile....

uhm... :oops: :oops: :oops:
Old 29 Nov 2004, 21:27   #24
Lady_Skar
El Chewbaccabra

Lady_Skar

Send a message via Yahoo to Lady_Skar
No comment.

Anyway... da, nume... nasol moment. Si dupa cum am spus filmul nu numai ca ma face sa uit acest nasol moment dar imi aduce aminte ca nu e chiar asa de nasol pentru ca viata mea nu ar trebui sa fie ca in filme, cu silueta perfecta, iubitul perfect si cantitatea optima de bani. Chestiile astea tin de filme, totusi. Viata nu se deruleaza, ea se traieste.

WHOOAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Must be the coca-cola talking!

PS :
@europe_east: Aw, shucks. :oops:
Old 29 Nov 2004, 22:32   #25
BeNnY
Guru

BeNnY

Omg Lady S! Cum adica coca-cola??? PEPSI vrei sa spui!~
Old 30 Nov 2004, 00:41   #26
silver_boy
Guru

silver_boy

de ce mergem la fim(e) ???
Din plictiseala , din pasiune, din putoism , din lipsa de "trairism ", pentru ca ne place cum ne picura imaginea pe orbita, ca sa aburim femeile , ca sa ne indentificam cu "eroii", pentru ca nu stim cum sa dam "alt sens unei dupa-amiezi,ca sa implinim paradoxul de a trai "de mai multe ori ,ca sa rontaim pop-corn, ca sa avem subiecte de conversatie , ca sa despicam firu in patru dupa proiectie , ca sa povestim filmul celor care nu l-au vazut , ca sa vedem dosul unor femei pe care n-o sa le pipaim niciodata , ca sa "facem cultura" , ca sa scriem recenzii ,ca sa ascultam coloane sonore, ca sa ne umplem de admiratie , ca sa ne umplem de sictir , ca sa ne eliberam de stress, ca sa acumulam stress, ca sa vedem minunile tehnologiei , ca sa uitam un pic de noi insine , ca sa ne comparam felul de a tusi cu al celorlalti , ca sa radem in grup, ca sa vedem cum arata o mecla dintrun unghi si la o dimensiune pe care n-o vom intalni niciodata in realitate , ca sa traim un destin intr-o ora si jumatate , ca sa folosim bude mai curate , ca sa vedem cum arata o strada fara gropi , ca sa vedem cine-am fost si cine vom fi, si cine n-am fost si cine nu vom fi....etc etc etc
PS: Initial ma gandisem sa dau un raspuns mai complex si sa zic :...D'aia....dar am preferat varianta scurta!
silver_boy is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Nov 2004, 09:32   #27
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

"We have no Great War. No Great Depression. Our Great War's a spiritual war... our Great Depression is our lives. We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars. But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off."

De ce mergem la cinema ? Pentru ca ne place sa ne detasham de vietzile kre deja devin rutina. Ne place sa ne regasim in acele situatzii in kre plangem, radem, ne bucuam sau ne intristam, adrenalina pompeaza sau ne speriem. Cinematograful este un fel de U TURN de la viatza de zi cu zi, o autostrada kre este parcursa in 10 minute, 30 de minute ... 1h30' sau chiar 3 ore... scurt-metraje, documentare, filme ...
Old 30 Nov 2004, 10:22   #28
raptor
Leprechaun

raptor

.pentru ca e frumos acolo,cu multe imagini colore.
.daca ma cheama careva.
.daca ma enervez pe cineva si tre' sa ma linistesc.
.daca mai am si eu citeodat'vreodat' o prima-intalnire-motiv bun ca sa merg la film.
.daca am cu cine.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Nov 2004, 11:26   #29
jackpot
Guru

jackpot

Pai cred ca mergem la film si din alte motive; sa scapam de viata cotidiana; sa vezi ca se poate trai si altfel - prin mesajul pe care ti-l inspira filmul; mergi pt. ca vrei sa vezi neaparat ce o fi cu filmul asta pt. ca reclama m-a incitat foarte tare(iar dupa ce-l vezi iti dai cu parerea daca a fost sau nu pe asteptarile tale); iar cateodata mergi pt. ca iti spui ca maine e luni si trebuie s-o iau de la capat (fir-ar sa fie iar ma duc maine la lucru)... etc, etc, iar pana la urma cred ca mergem din placere, mie cel putin nu mi-a parut niciodata rau ca am dat o anumita suma pt. un anumit film, oricum ar fi fost el.
Old 30 Nov 2004, 12:00   #30
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
De ce merg eu la cinematograf:

1. Pentru ca am preferat intotdeauna sa vad un film decat sa merg la un concert, la o bere sau aproape orice altceva.

2. Pentru ca filmele se traiesc mai intesc in sala de cinematograf decat la televizor, in fata ecranului de calculator sau - mai nou - la celular... din toate punctele de vedere.

3. Cum a zis ... cineva ... : te uiti in sus, oamenii sunt mai mari si spun povestile lor, nu ale noastre.

4. Pentru ca e popcorn.

De ce imi plac filmele? Asta-i alta treaba!
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Nov 2004, 14:16   #31
nume
the mithbuster

nume

Cred ca intrebarea mai potrivita era de ce va uitati la film(e)?
-Pt. ca vreau sa fac si eu, cineva spunea ca cea mai buna scoala e cinemateca si nu teoriile obositoare tinute de niste profesori acri ,retrasi in pedagogie, frustrati ca n-au fost in stare sa faca si ei ceva.
-Pt. ca asa se" fura" meseria.
-Pt. ca uit de facturi.
-Pt. ca NU VREAU sa ma regasesc in ele.
Old 30 Nov 2004, 14:44   #32
TLD
Spirit of the System

TLD

Pt ca-s conditii mult mai bune in cinema decat acasa, la prieteni. Pt vreau sa vad filme noi, bune cat mai repede cum apar la noi[bineinteles conteaza si factorul calitate video, factorul "film important, <interesant>", pt ca altfel exista si alte mijloace de a vedea filmul repede]. Pt ca imi place sa consum popcorn si sucuri si pt ca acasa mi-e lene sa-mi fac... Si bineinteles pt ca vreau sa acumulez puncte pe cardul ala albastru si cu sigla nescafe pe el... :lol: Bineinteles am vb de Multiplex, pt ca restul cinematografelor de la noi sunt "putin" cam in urma din mai multe puncte de vedere, pe care nuam stau sa le enumar... E bine insa ca incep sa apara cinematografe cu standarde inalte (gen Plazza Mall Multiplex, Multiplexul din oradea, in viitor alte planuri de deschidere a mallurilor...). Incepe sa devina chiar confortabil sa mergi la film, bineinteles mai putin confortabil pt buzunar!
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Nov 2004, 15:24   #33
Bogie
Guru

Bogie

Din cate am citit eu, multi se uita la filme pentru:
- a se regasi in personaje
- a evada din cotidian
- a uita de necazuri

Eu nu privesc filmele ca un mod de a fenta realitatea timp de 2 ore, nici nu caut tot felul de raspunsuri existentiale...le privesc ca pe o forma de arta si incerc sa ma bucur de ele, sa le degust...ne uitam la filme din aceleasi motive pentru care citim sau ascultam muzica: emotia in fata frumosului.

Cealalta intrebare, de ce mergem la cinema. Unii se duc pentru a manca popcorn (pe ei ii urasc), majoritatea pentru motivele expuse de MinRep (mai putin ultimul): savurezi altfel un film la cinema.
Nu-i dau dreptate lui Keyser, se pot vedea filme si la cinematografele din Iasi...eu am fost numai de vreo 10 ori in ultimul an, dar asta deoarece nu prea vin filme bune.
Old 30 Nov 2004, 18:13   #34
Bulumulu
Prophet GT Series v1.07

Bulumulu

Send a message via MSN to Bulumulu Send a message via Yahoo to Bulumulu
subscriu la ceea ce scrie mai sus. mai ales la "emotia in fata frumosului".
dar a merge la film/cinematograf nu este numai atat. exista un spectru destul de larg intre viata sociala si interese personale k motive pr mersul la film. un punct forte este curiozitatea. ce se ascunde "in" cinematograf, in camera semi-obscura? cred ca aici se intalnesc cele doua poluri mentionate anterior. luati de pilda filmul from its roots: filmul si cinematograful se prezinta lumii ca culmea miracolelor tehnice (audiovizuale). asa ceva nu s-a vazut pana atunci. consecinta logica: curiozitatea. si (parerea mea) asa a ramas si pana acum. a pierdut sigur din importanta (factorul curiozitate) dar inca mana oameni in cinematografe. impreuna cu cele rezumate mai sus de bogie.
Old 30 Nov 2004, 18:15   #35
nightsorrow
Senior

nightsorrow

Originally Posted by raptor:
.pentru ca e frumos acolo,cu multe imagini colore.
.daca ma cheama careva.
.daca ma enervez pe cineva si tre' sa ma linistesc.
.daca mai am si eu citeodat'vreodat' o prima-intalnire-motiv bun ca sa merg la film.
.daca am cu cine.
Hai la fim ! Nu avem ce vedea, dar ... Zi tu unu' ! Poate aduc pe unu' de pe aici de pe forum ... luam si o tura de afise...
nightsorrow is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Dec 2004, 05:11   #36
nume
the mithbuster

nume

Baieti , baieti , love is in the air again ? :love:
:lol:
Old 01 Dec 2004, 07:47   #37
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Originally Posted by nume:
Baieti , baieti , love is in the air again ? :love:
:lol:

mating season... hoo-hah! grab your lassos and you six-shooters...and mount them cattle!
Old 01 Dec 2004, 07:55   #38
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
Invidiosilor...
Old 01 Dec 2004, 13:50   #39
keyzer soze
Guru

keyzer soze

@silver boy: bravos
@bogie: cele mai multe filme le-am vazut la asa-zisa cinemateca de la casa studentilor (nu cred ca mai trebuie sa detaliez aspectele tehnice), la victoria tre sa stau cu manusi si fular, iar la republica nu-mi incape curu-n scaun
Pentium killed the cinema star!
Old 01 Dec 2004, 13:57   #40
nume
the mithbuster

nume

Pentium killed the cinema star!

Cam asa e ...
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread: