Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 01 Feb 2011, 15:45   #81
bremen1980
Guru

bremen1980

Corect topu ' -astea sunt cu astea defilam.N-am bagat si eu top pentru ca anul asta am vazut foarte putine filme noi (am tras tare cu recuperarea ''vechiturilor '') .M-am apucat dupa 1 ianuarie sa recuperez ceva din 2010 dar am vazut numai balarii :Psych 9,The Experiment ,Predators,Cyrus ,Death at a funeral ,Red , The Other Guys

Ma mira ca lipseste atit din 2009 cit si din 2010 A Serious Man .Oare n-a apreciat nimeni acest film ??

Last edited by bremen1980 : 01 Feb 2011 at 15:47.
bremen1980 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Feb 2011, 16:39   #82
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by bremen1980:

Ma mira ca lipseste atit din 2009 cit si din 2010 A Serious Man .Oare n-a apreciat nimeni acest film ??

La topul oficial nu avea ce cauta, nefiind lansat in Romania .
Old 02 Feb 2011, 13:04   #83
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Ma gandeam ca poate la anul marim perioada de votare la 2 luni. O data pentru ca mai multe persoane sa poata vota si a doua oara pentru ca permite vizionarea mai multor filme care apar ca wide release in ultima parte a anului. De exemplu Black Swan, True Grit, The KIng's Speech care apar la cinema in feb anul asta si ar fi permis votarea lor de mai multe persoane, dar in primul rand ma gandesc la filme straine de genul celor enumerate de gigabyte.

Impactul ar fi mai mare asupra topului neoficial, pentru ca la oficial exista resurse de vizionare la timp a tuturor filmelor eligibile, in cea mai mare parte depinde doar de noi sa ne facem timp pentru a le vedea (aici regret ca inca n-am vazut The American).

Si nu stiu daca nu cumva ar fi o idee buna sa permitem accesul in topul oficial al filmelor care au rulat in cadrul festivalelor de film romanesti. Ar fi permis includerea anul asta a unor filme precum Into the loop, Madeo, The secret in their eyes, Moon etc.

LE: Desi la ultima parte ar fi o problema. E posibil ca unele filme sa poata participa la topul oficial in 2 ani, exemplu 127 Hours. Deci nu-i o idee chiar buna, ramane doar prima.

Last edited by Liviu- : 02 Feb 2011 at 13:07.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Feb 2011, 14:48   #84
Moody
Veteran

Moody

E buna ideea ta cu 2 luni. Ar fi fost interesant de vazut cum s-ar fi prezentat topul de anul acesta daca am fi putut vota pana la sfarsitul lui februarie. Sunt convins ca ar fi aparut modificari.
Moody is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Feb 2011, 15:57   #85
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Da, si eu sunt de acord. Abia azi am vazut My joy, ar fi intrat in top 3 neoficial. Dureros filmul asta, desi m-am simtit oarecum bine in scena in care si-a luat-o Vlad Ivanov. Cred ca am ramas cu sechele de la 4,3,2.
omudindulap is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Feb 2011, 18:33   #86
sergiuseling
Guru

sergiuseling

Păi ce facem, votăm filme văzute în februarie pe topul pe anul precedent?

Mai bine ar fi să votăm scurt maxim o săptămână, până în 5 ianuarie sau ceva de genu, dar să votăm filme văzute exclusiv în anul precedent. De exemplu fiecare ce a văzut de la 1 ianuarie 2010 până la 31 decembrie 2010. Și filmele pot să fie și din 2009 în caz că le vezi cu o oarecare întârziere. Mai vechi nu.
Așa nu mai e nicio presiune că trebuie să vezi toate filmele într-o lună sau 2. Am ratat A Serious Man în 2009 și l-am văzut cu ceva luni întârziere, nicio problemă îl pun pe 2010.
Astfel se pot califica cam toate filmele pe care cineva vrea să le vadă.
Evident că cele lansate în România în anul cu pricina sunt la topul oficial.

Hai să facem un top cu filmele văzute într-un an. Nu cu filmele văzute în ianuarie sau ianuarie și februarie.
sergiuseling is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Feb 2011, 19:05   #87
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Si cu My Joy ce fac? Film din 2010, vazut in 2011, votat in 2012?
Old 02 Feb 2011, 19:19   #88
sergiuseling
Guru

sergiuseling

L-ai văzut în 2011, îl votezi în topul pe 2011. Asta e ideea mea, nu contează de când e filmul, contează când îl vezi. (bine nici filmele mai vechi de 2 ani n-are sens să apară)
Old 02 Feb 2011, 19:22   #89
buticut
Guru

buticut

Ar trebui ca regulile sa ramana aceleasi si pe viitor, perioada de votare insa s-ar putea prelungi.
Apropo, omule din dulap, nu aveai parca si L'arnacoeur in lista? Ce facusi cu el ?
Old 02 Feb 2011, 19:28   #90
sergiuseling
Guru

sergiuseling

Sau dacă se vrea așa. Se poate face topul oficial să zicem până pe 10-15 ianuarie că mai mult oricum nu e nevoie de mai mult acolo.
Iar pentru cel neoficial să se prelungească până ce termină toți de văzut toate filmele care n-au fost lansate în România anul precedent și cu toate astea vor să le vadă. De exemplu pe 2011 se poate face topul până prin decembrie 2012, eventual se mai poate prelungi la cerere.
Old 02 Feb 2011, 19:28   #91
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

E in top 20.
L-ai vazut?
Old 02 Feb 2011, 19:50   #92
buticut
Guru

buticut

^

Tot am vrut sa-l vad , French are quite good @ romantic comedies. Probabil ca intr-o jumatate de ora ma bag la el, am intentia de a trage tare zilele astea cu filmele, cat mai am timp, ca dupa aia iar ma inghite rutina.
Old 02 Feb 2011, 22:03   #93
miercuri
Guru

miercuri

E ok-ish L'arnacoeur, dar nu se poate si mai bine chiar si in limitele genului sau.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Feb 2011, 08:21   #94
Chambord
x

Chambord

Originally Posted by bremen1980:

http://www.cinemagia.ro/forum/showpo...0&postcount=31
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Feb 2011, 16:54   #95
sergiuseling
Guru

sergiuseling

Da, am văzut şi adineauri ce ai scris, nu trebuie să te repeţi.
The Secret of Kells a fost pe la noi prin cinematografe.
Celelalte 2 nu, dar legat de potenţialul lor eu cred că era foarte scăzut. Poate vreo 2.000 de oameni maxim. Sincer şi eu aş fi vrut să le văd şi eram cu siguranţă printe cei care le-ar fi văzut, dar cert e că atunci când apar filmele ca acelea nu se duce mai nimeni la ele.
Şi cei care le văd vor neapărat să le vadă în timp să nu cumva să nu-şi poată completa topul neoficial.
Old 10 Feb 2011, 09:05   #96
Chambord
x

Chambord

^cred ca ti-a scapat faptul ca dadeam un reply care nu iti era adresat asa ca stai linistit cu facutul ordinii.

The Secret of Kells a fost in Romania doar pe la festivaluri, nu ca premiera "oficiala".

Last edited by Chambord : 10 Feb 2011 at 09:08.
Old 10 Feb 2011, 09:28   #97
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Am observat ca tot prin festival (B-EST) se aduce si Another Year, ca premiera larga n-are nicio sansa sa apara.
Old 10 Feb 2011, 10:45   #98
sergiuseling
Guru

sergiuseling

Originally Posted by Chambord:
^cred ca ti-a scapat faptul ca dadeam un reply care nu iti era adresat asa ca stai linistit cu facutul ordinii.

The Secret of Kells a fost in Romania doar pe la festivaluri, nu ca premiera "oficiala".

Chiar asta e că nu mi-a scăpat. Dacă nu vedeam de 2 ori acelaşi mesaj nu ziceam nimic.
Altfel ce facem? Ne spunem de o grămadă de ori părerea că poate cineva nu a observat-o?
Dacă vroiai să-i spui cuiva anume puteai folosi un mesaj privat. Altfel, o spui tuturor şi asta înseamnă că marea majoritate suntem nevoiţi să citim de 2 ori acelaşi lucru.
Şi asta presupune că tu ne crezi incapabili să pricepem de prima dată. Ceea ce nu e cazul şi am vrut să pricepi asta.

The Secret of Kells a fost în afara festivalelor în cinematografe şi în Baia Mare şi în Cluj Napoca de vreo 2 ori şi mai mult ca sigur şi în alte locaţii de care nu ştiu. Dacă nu l-ai văzut tu, nu înseamnă că n-a fost.
Old 10 Feb 2011, 10:54   #99
Chambord
x

Chambord

Altul care se crede la el in sufragerie

Kells nu apare ca premiera in 2009 si nici ulterior, nea jandarmule:

http://www.cinemagia.ro/boxoffice/premiere/?year=2009

Daca se lansa oficial ar fi aparut si in Bucuresti, poti fi sigur.
Old 10 Feb 2011, 11:00   #100
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Cred ca a aparut limitat, adica o saptamana la un singur cinematograf de genul NCRR... sau undeva pe acolo. Noi am luat in calcul doar filmele cu lansare larga.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules