Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 16 Jun 2007, 13:50   #121
musetell
Veteran

musetell

pitbull,, imi dezlegi si mie misterul imensului citat pe care l-ai dat? :love:
mie nu mi s-a parut nimic palpitant si d-asta intreb?
musetell is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Jun 2007, 14:05   #122
musetell
Veteran

musetell

..azi am fost cu jucaria de ami la vaccin..si foarte bine am facut. la cabinet era o doctorita foarte simpatica, mi-a cantarit-o, mi-a consultat-o si i-a luat temperatura. a stat destul de cuminte la vaccin si apoi si la curatatul urechilor..acuma e obosita saracuta, am cam stresat-o azi dar e spre binele ei..am aflat si eu ce trebuie sa-i dau sa manance ca de cand o am i-am dat numai whiskas si kitekat si nu era ok.
acuma doarme..e un pic speriata saracuta.
Old 16 Jun 2007, 16:37   #123
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Originally Posted by musetell:
mi-a cantarit-o, mi-a consultat-o si i-a luat temperatura.
Unde pot sa fac si eu asta? :?
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Jun 2007, 17:31   #124
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Carmine Galante:
mi-a cantarit-o, mi-a consultat-o si i-a luat temperatura.
Unde pot sa fac si eu asta? :?

sunteti de comedie,a fost se pare spre binele ei dar si spre al tau :oops:
eu atazi am fost la strand in moghiorosi si vreau sa ma mai duc simaine veniti?ne vedem pe acolodaca veniti sau poate mai ne vedem si noi la o terasa,sau poate e mai bine sa astept rezultatul analizelor :?
Old 16 Jun 2007, 17:32   #125
musetell
Veteran

musetell

..vorbeam despre pisica mea ami..iar in exprimare am folosit dativul etic care sugereaza afectiunea.. :love: :love: :love:
Old 16 Jun 2007, 17:36   #126
musetell
Veteran

musetell

irene ce e ma cu analizele astea de care tot zici?
daca mergeti la terasa sa ma anuntati si pe mine, in timpul saptamanii nu prea am timp dar in week-end intr-o dupa-amiaza sigur ca da..poate o iau si pe ami
Old 16 Jun 2007, 20:19   #127
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

irene ce e ma cu analizele astea de care tot zici?
daca mergeti la terasa sa ma anuntati si pe mine, in timpul saptamanii nu prea am timp dar in week-end intr-o dupa-amiaza sigur ca da..poate o iau si pe ami

se vede ca te-ai afectionat-)cum zic eu) tare de pisicuta ta,sa ai nevoie tu de afectiune atat de mult incat incerci sa oferi si sa primesti.ma bucur pt tine ca esti fericita si sa speram ca va fi asa mereu fara a se face rea sau deziluziona.etc.si eu as vrea,sau cel mai mult dragoste umana sa primesc dragostea cuiva si sa o daruiesc pe a mea.avem nevoie de mai multa dragoste afectiune.eu sunt convinsa ca sunt iubita si valoroasa in felul meu,dar mai sunt si persoane care ma interpreteaza gresit etc,.
Old 16 Jun 2007, 21:14   #128
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ba e ceva FOARTE palpitant.
Pânä prin septembrie-octombrie 2006, I.M.M. avea o dozä de inefabil pe care, din päcate, si-a pierdut-o, de când nu mai stiu cine i-a strivit corola de minuni a lumii. ORICE reply îl dädea, îl dädea cu quote. Asa credea ea cä e bine.
Dar uneori fäcea adevärate minuni! DADEA UN QUOTE färä sä adauge nici un reply! Ca cum îngâna persoana!
Iar într-o zi din toamna anului trecut, dintr-o asemenea faptä a purces o minune: a încoltit si a crescut Yggdrasil, Arborele Vietii.
Te du, dar, la:
Vreau sa stiu > Vreau sä fiu actrita > pag. 32
si ia aminte! Si urmäreazä dar, apoi, de la pag. 32 la pag. 34, pas cu pas, cum crescut-a Arborele Vietii.
(Doamne, când m-am chinuit cu el, sä încapä în carte!)
Ave, I.M.M.!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Jun 2007, 21:23   #129
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by Pitbull:
Ba e ceva FOARTE palpitant.
Pânä prin septembrie-octombrie 2006, I.M.M. avea o dozä de inefabil pe care, din päcate, si-a pierdut-o, de când nu mai stiu cine i-a strivit corola de minuni a lumii. ORICE reply îl dädea, îl dädea cu quote. Asa credea ea cä e bine.
Dar uneori fäcea adevärate minuni! DADEA UN QUOTE färä sä adauge nici un reply! Ca cum îngâna persoana!
Iar într-o zi din toamna anului trecut, dintr-o asemenea faptä a purces o minune: a încoltit si a crescut Yggdrasil, Arborele Vietii.
Te du, dar, la:
Vreau sa stiu > Vreau sä fiu actrita > pag. 32
si ia aminte! Si urmäreazä dar, apoi, de la pag. 32 la pag. 34, pas cu pas, cum crescut-a Arborele Vietii.
(Doamne, când m-am chinuit cu el, sä încapä în carte!)
Ave, I.M.M.!

cam asa nu?
pai cred ca nimic nu e intamplator insasi prin nestiinta mea am descoperit stiinta ,poate ceea ce este extrem de important si interesant,o veriga dintr-un lant si cred ca cam asa sta si realiatea .si cei drept noi toti chiar suntem c un arbore ,generati si generatii etcplecand de la avram care se zice ca a fost singurul care a dat gena la toti oameni din lume ca un arbore ,adica toate generatiile au fost datorite lui el fiind siingurul care a dat gena.(am vazut o emisiune la tv pe civilisation).ei bine din ceva instinctiv asa am simtit si mi-a placut s-a dexvoltat si la noi arborele de mesaje etc.
tu cred ca vb de mesajul anterior in care a scris si pitb si tu si eu.
a fost tot ceva involuntar sriind si eu in mesajul tau,desi vroiam sa continui dar nu am vazut ca nu se sfarsise inca.etc.
deci este ceva scris de tine de mine si pitb.pe la mijloc sunt eu tu la inceput si pitb la sfarsit.etc lucrul asta nu l-ai inteles nu?
Old 16 Jun 2007, 21:25   #130
musetell
Veteran

musetell

buna irene,

ce sa-ti spun?.. :love:
sunt atasata de ami..mi-e draga..asa, pur si simplu..chestia aceea pe care ai zis-o tu ca as avea nevoie de afectiune si d-asta ofer, cu speranta c-o sa si primesc,.. ..sa stii ca si eu citesc revista "psihologia" si cateodata sunt o tipa destul de isteata..
cand afectiunea mea este sincera niciodata nu astept ceva inapoi..
aia nici nu este afectiune adevarata daca este doar cu gandul de a primi ceva in schimb..e ca si cum ai incerca sa inveti sa-ti iubesti barbatul dintr-o revista care incearca sa te invete asta..is just not happening..este ceva artificial si mai devreme sau mai tarziu ar iesi la suprafata..
ce diferenta ar mai fi atunci inre o femeie serioasa care-si vinde afectiunea cantarind cam cata afectiune ar primi in schimb si intre o tipa care-si vinde "afectiunea"..pe bani..nu prea mare, as crede eu..

ami mi-e draga, asa pur si simplu, in primul rand pentru ca face parte din viata mea de zi cu zi ca "a true companion" mi-e draga tocmai pentru ca stiu ca efectiunea mea pentru ea este ceva dezinteresat..e responsabilitatea mea si imi pasa de ea..e mai presus de capriciile mele de a pierde o seara intreaga in oras cautand nu stiu ce fusta de blugi sau nu stiu ce pereche de sandale cu multe barete subtiri si sexy..
intr-o lume in care intelegi sa ai o anumita "inteligenta sociala" care te face din nefericire si fals cateodata, te simti bine sa oferi si ceva dezinteresat si frumos..uite, de exemplu, acuma am eu un scop bine definit care este si destul de costisitor astfel incat nu-mi mai permit sa imi fac toate capriciile (si crede-ma ca o balanta are destule capricii..)..dar pentru ea nu-mi pare rau sa cheltui banii..sincer nu,..mie de exemplu mi-am refuzat nu stiu ce pereche de cercei pentru ca s-asa am destule si am zis ca trebe' sa fiu un pic mai rationala dar ei i-am luat tot ce-i trebuie si-o sa-i iau in continuare..
and u know what? it feels really good!

Old 16 Jun 2007, 21:39   #131
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

mai inteles gresit,nici eu nu sunt adepta a oferi pt a primi ci a fi ceva natural
dar eu iti spuneam ca dupa instinctul si simtirea mea,sau experienta mea,pot zice ca ai carente de iubire,ai nevoie de iubire,fapt ce genereaza un comportament mai afectuos ,de obicei copii lipsiti de afectiune se ataseaza mai usor de cineva de ceva etc.lucru asta il cam traiesc si eu numai ca viata ma invatat ca trebuie sa fiu si mai precauta.
si nici decum ca ai oferi dragoste pt a primi ,nici nu e posibila asa obiectiva ci naturala,dar tocmai aceasta sensibilitate a ta si caldura sufleteasca pe care dai dovada ca o ai denota ca ai o inima in piept care nu e de piatra ,si la randul ei are nevoie de aceste lucruri ,altfel nu ai mai fi atat de fericita cu ami a ta,si nu te-ai sacrifica pe tine pt ea.cum ai zis cu cercei.
si totusi dupa parerea mea incearca sa-ti faci tie toate cele si apoi ei nu ca si cum de ex.in seara asta merg desculta dar ii pot pune cismulite la pisicute ca motanul incalta,deci dupa ce ca ar fi ceva fara noima ai face mai mult decat e nevoie pe cand tu chiar ai nevoie.etc.
cat despre felul meu de a vorbi,obisnuiestete,nu vb din reviste ci din mintea mea,sau eventual ,ideii preconcepute din ceea ce mai citesc uneori.deci este parerea mea proprie.
ma bucur pt tine ca estiu fericita si sunt convinsa ca e un lucru minunat.si de asemenea ca ai inima si nu esti lipsita,crede-ma ma intalnit si pers.cu inima de piatra si stiu cat de indiferenta ,fara a simte sau interesa de celalat etc.una pe mine ma ingrozit,dar si ea cred ca are valoarea ei,cine stie.dar e bine ca inca tot eu sunt mai impotrtanta etc.am glumit
Old 16 Jun 2007, 21:50   #132
musetell
Veteran

musetell

nr. 1: fac foarte clar diferenta intre capriciu si necesitate (cerceii erau chiar un capriciu)..
nr. 2: sunt o tipa cu inima dar si o tipa destul de dura in acelasi timp (desi pare un paradox)..sunt constienta ca in lumea asta sunt multi oameni naspa pentru care se merita sa fii doar de piatra dar in acelasi timp pentru oamenii care sunt ok m-ar rani sa fiu o nesimtita..asa ca..
nr. 3: dopar oamenii slabi considera ca afectiunea ete ceva ce te face vulnerabil..oamenii puternici intotdeauna sunt constienti de valoarea afectiunii lor..cred ca si d-asta ma simt eu atat de atrasa de barbatii care sunt in acelasi timp constienti, liberi si sinceri in pasiunea lor dar reusesc sa fie in acelasi timp puternici..
afectiunea sincera in nici un caz nu ne face mai slabi..
:love: :love: :love:
Old 16 Jun 2007, 23:38   #133
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

nr. 1: fac foarte clar diferenta intre capriciu si necesitate (cerceii erau chiar un capriciu)..
nr. 2: sunt o tipa cu inima dar si o tipa destul de dura in acelasi timp (desi pare un paradox)..sunt constienta ca in lumea asta sunt multi oameni naspa pentru care se merita sa fii doar de piatra dar in acelasi timp pentru oamenii care sunt ok m-ar rani sa fiu o nesimtita..asa ca..
nr. 3: dopar oamenii slabi considera ca afectiunea ete ceva ce te face vulnerabil..oamenii puternici intotdeauna sunt constienti de valoarea afectiunii lor..cred ca si d-asta ma simt eu atat de atrasa de barbatii care sunt in acelasi timp constienti, liberi si sinceri in pasiunea lor dar reusesc sa fie in acelasi timp puternici..
afectiunea sincera in nici un caz nu ne face mai slabi..
:love: :love: :love:

imi place cum gandesti,am impresia ca esti clona mea.asa sunt si eu.
sunt atat de umana si sensibila ,dar cand cineva nu e om cu mine sunt atat de dura si periculoasa ca m-am uimit si pe mine insami,situatile de limita ,m-au facut sa ma cunosc mai bine,si sa imi cunosc acele lucruri pe care nici nu le imaginam.
dar oricum lumea are nevoie de iubire,dragoste asa ca este esentiala inima inflacarata simtitoare nu de piatra.
Old 17 Jun 2007, 00:41   #134
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Foarte interesant fetelor, o lectie de viata, mai ales la faza cu iubitul barbatului din revista. Continuati pls. :love:
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Jun 2007, 07:19   #135
musetell
Veteran

musetell

Originally Posted by Carmine Galante:
Foarte interesant fetelor, o lectie de viata, mai ales la faza cu iubitul barbatului din revista. Continuati pls. :love:

tie oricum iti sunt datoare cu dezvoltatul subiectului aceluia despre fidelitate
mi-ai zis "dezvolta, dezvolta" (subiectul) si dezi am avut de atunci intentia, pur si simplu nu s-a-ntamplat pana acuma..dar o sa fie, asa cum o sa fie si parerea mea despre Irresistible..
Old 17 Jun 2007, 07:59   #136
musetell
Veteran

musetell

[quote="irene marlyne monroe"]

............

imi place cum gandesti,am impresia ca esti clona mea.asa sunt si eu.
sunt atat de umana si sensibila ,dar cand cineva nu e om cu mine sunt atat de dura si periculoasa ca m-am uimit si pe mine insami,situatile de limita ,m-au facut sa ma cunosc mai bine,si sa imi cunosc acele lucruri pe care nici nu le imaginam.
dar oricum lumea are nevoie de iubire,dragoste asa ca este esentiala inima inflacarata simtitoare nu de piatra.

..chestia asta cu "periculoasa" nu-mi place cum suna..asa ca nu cred ca suntem tocmai clone..
eu nu cred in razbunare..mi se pare o mare capcana, cu efect de bumerang (see White Oleander cu Michelle Pfeiffer si alte blonde dragute..) ..consider ca e mai bine sa stii sa parezi atacurile si sa intorci spatele decat sa mentii o relatie doar din dorinta de razbunare..
Old 17 Jun 2007, 08:19   #137
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

nici eu nu sunt razbunatoare,dar pur si simplu,celor de pe forum le-am vb de momentul busiri masinii mele,ma suparat foarte tare un politai si nu mi se parea corect ce a facut asa ca am reactionat revolutionar-am intrat in stalp si mi-am busit-o.nu a mai contat nimic nici ea nici eu,etc,desi acum vreau si imi doresc sa traiesc,chiar si aseara mi-am zis ca vreau sa traiesc si sa vedeti ce intamplare interesanta s-a produs:
Old 17 Jun 2007, 08:30   #138
musetell
Veteran

musetell

sorry ca-ti spun, dar mi se pare o imensa greseala ce-ai facut tu..
cum sa intri ma cu masina in stalp doar pentru ca t14e-a enervat unul??
puteai sa mori sau si mai grav, puteai sa ramai paralizata..
of, of, of..
Old 17 Jun 2007, 08:34   #139
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

deci,acum m-am trezit ceva.
aseara ma preocupam de mine si chiar am vazut la stiri ca s-a descoperit in bulgaria capsule cu stem-celule care iti regenereaza celulele,tesutul afectat.am impresia ca se numea OLIMPUSQ-STEM,-daca puteti face rost sa imi dati,dar sper sa si coste nu foarte mult sa fie cat de cat acesibila.
ar fi o speranta pt atatea boli etc.
ok dar sa revenim la ce s-a intamplat acum de dimineata.
am inceput sa ii visez pe ai mei dar pe taicamiu ca gafaia pt ca ceva in realiytate chiar facea zgomot dar eu visam,am visat-o si pe o matusa,si pe fratimiu-dar care era cam suparat ca taicamiu facea galagie ca gafaie(ei nu prea se inteleg)dar iam luat eu parte,iar pana in final m-am trezit si ce sa vezi chiar se auzea acest zgomot,am crezut ca ii este rau unui vecin si chiar ma gandeam sa mearga cineva sa vada ce-i cu el,apoi am auzit ca mai granguie,si m-am uitat pe fereastra si ce sa vezi UN PORUMBEL-tot facea galagie la geamul meu.acum sa vadem variantele:
-ca daca am pus pe sarma afara hainutele ,dar nu este balcon ci pursisimplu o tabla mingusta de sustinere la fereastra si deasupra sfori pt rufe,ei bine cred ca le-am pus si porumbelul a intrat pe plimba si nu mai stia sa iese si a facut galagie ,deci -o intamplare pur si simplu
-ca a venit dupa papagalul meu ca il mai tin acolo etc
-si ceea ce am considerat eu ca a venit sufletul cuiva care numai este si m-a iubit foarte tare,iar acum sunt intr-un moment neplacut si vreau sa imi fie cineva alaturi,etc si chiar am inceput sa plang dar m-am oprit ca au sunat de la telfoane caci m-au sunat de la romtelecom caci nu prea imi functioneaza fixu si trebuie sa il verifice.etc.
-sau a fost UN semn printre altele multe.dar nu stiu cum sa il interpretez,ori ca ceva se intampla,placut/neplacut,ori ca cineva este cu mine si nu sunt singurica etc,habar nu am..voi ce credeti?
Old 17 Jun 2007, 08:52   #140
musetell
Veteran

musetell

irene,
eu cred ca n-ar mai trebui sa faci atatea confidente pe forum..
ziceai ceva de strand? ..eu una ma simt excelent in apa, daca este apa curata as merge si eu intr-unul din week-endurile astea..

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules