Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 17 Oct 2006, 11:34   #21
qwerty
Guru

qwerty

Send a message via ICQ to qwerty Send a message via Yahoo to qwerty
Re: We have a winner!

Originally Posted by StefanDo:
Avind in vedere reactiile pozitive pe care le-am primit, IMM va fi de azi moderator pe topicul Vreau sa stiu...
Bravo!
In sfarsit un lucru bun.Sper ca nu doar pana maine.Mult succes IMM.
Old 17 Oct 2006, 15:40   #22
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Cu deznädejdea-n pipotä, väzusem ieri cum samavolnic fusese spulberatä cariera fetei, dupä doar câteva ore de extaz. Imaginam deja o operä gen Verdi, "O zi, rege", în minte compuneam aria lui I.M.M., cu leit-motivul "OK, pupici, merci!", etacetera, etcaetera. Dar graba de-a pleca mi-a piedicat räspunsul, iar când acasä revenii - o, jale! - cablul era picat, si pânä azi în zorii dup-amiezii nu l-au dres.
Acum, însä, constat cä I.M.M. s-a face fost repus în drepturi, si mult mä-mbucur, cäci:
Copiii mei, de artä iubitori, ideea-a salei moderatorificäri din tara olandezä proveneazä, acolo eu având dulce consoartä viitoare care, aflând pe meseneu despre schimbarea de regim cinemagistic, s-a pronuntat: ce bine-ar fi s-o puneti pe Monroe administrator, si mâine leatu-ntreg sä se destepte spre a vedea acest anunt:
"I'm your new boss, pupici!"
Au nu stia iubita-mi olandezä ce vra pupici sä zicä, dar intui cä e o vorbä cool.
Si astfel încolti în mintea-mi varianta mai cu talpa pre pämânt a faptei, cu I.M.M. mäcar moderator - drept pentru care la agapa din '80, am întreprins demersul necesar.
Au nu vedeti cä e O OPERA DE ARTA? Un ce urmuzian, sau ionescian, de nu chiar beckettian, räzbate, nuante de Tristan Tzara cu tonuri de Satie! O Meryl Streep în Zoe Trahanache, Claudia Cardinale în Chirita, sau, de ce nu, Jack Nicholson în travesti Aneta Duduleanu! Asa se cade a vedea numirea - scenä de geniu-n noul gen artistic, pe nume FORUMART!
Cäci cum a spus si Mister Shakespeare, odatä-n piesa "Cum vä place"...
Un forum e o scenä
Si fiecare user un actor.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Oct 2006, 17:20   #23
Gigi Gorgonzola
Novice

Gigi Gorgonzola

Send a message via Yahoo to Gigi Gorgonzola
Good luck IMM 8)
Merci pupici
Gigi Gorgonzola is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Oct 2006, 18:21   #24
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dixit Gigi Gorgonzola, who is the above mentioned Dutch lady, registered here especially to congratulate our new Galateea. :happy: :love:
Old 17 Oct 2006, 22:08   #25
Gigi Gorgonzola
Novice

Gigi Gorgonzola

Send a message via Yahoo to Gigi Gorgonzola
How can I know? I'm the most innocent gurl in the whole universe. What??? I'm Miss Innocence herself!!
Now Pit, stop frightening all these people here in the forum, ok?
I'm exit again. Sorry for not speaking Romanian.
Have fun, you cinemagists
Gigi Gorgonzola is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Oct 2006, 23:35   #26
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by qwerty:
Daca nu a avut pile atunci sigur a dat spaga.IMM e plina de talent,a avut ceva de asteptat dar iata ca in sfarsit a obtinut consacrearea.Mult succes IMM.
merci a fos o discutie la o intrunire si deci iata-ma-s tot aici dar cu ceva adaugat sper sa va bucurati alaturi de mine,mercipupici
Old 20 Oct 2006, 23:41   #27
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Re: nici, nici

Originally Posted by Cazeemeer:
A insistat foarte mult sa devina moderator (si Irene, daca are vreun talent, este tocmai acela de a fi foarte insistenta). Prin urmare, am zis sa incercam.
Tuco e si mai insistent. Hai sa-l facem redactor-sef, daca tot lucram dupa sistemul asta cu insistenta. Incercam si vedem ce iese, ca doar oricum nu-i pasa nimanui in mod serios de forumul asta.

aaaaaaaaaa as vrea sieu redactor,e o idee poate ,daca nu ma vreti moderator,puneti-ma hai redactor sau sa poz
ez pt cinmahia coperta

Bineinteles, reactiile de pe forum o sa fie impotriva acestei decizii...
...asa ca e clar ca daca decizia va fi si nepopulara, si e si lipsita de orice baza logica, e cea mai buna decizie posibila.
Old 20 Oct 2006, 23:54   #28
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by Airlight:
e total la misteaux, dar de ce sa nu ne bucuram de un experiment gratis..

AI DREPTATE!
Old 21 Oct 2006, 01:02   #29
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by irene marlyne monroe:
A insistat foarte mult sa devina moderator (si Irene, daca are vreun talent, este tocmai acela de a fi foarte insistenta). Prin urmare, am zis sa incercam.
Tuco e si mai insistent. Hai sa-l facem redactor-sef, daca tot lucram dupa sistemul asta cu insistenta. Incercam si vedem ce iese, ca doar oricum nu-i pasa nimanui in mod serios de forumul asta.

aaaaaaaaaa as vrea sieu redactor,e o idee poate ,daca nu ma vreti moderator,puneti-ma hai redactor sau sa poz
ez pt cinmahia coperta

...asa ca e clar ca daca decizia va fi si nepopulara, si e si lipsita de orice baza logica, e cea mai buna decizie posibila.

I.M.M., you didn't reply to Miss Gigi Gorgonzola, the spiritual author of the original idea that eventually led to your triumphally victorious moderatorificationising.
Old 23 Oct 2006, 17:31   #30
films4all
Guru

films4all

Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by irene marlyne monroe:

ez pt cinmahia coperta

I.M.M., you didn't reply to Miss Gigi Gorgonzola, the spiritual author of the original idea that eventually led to your triumphally victorious moderatorificationising.
lasati oameni buni omul sa viseze ...rogu-va frumos!
Old 12 Dec 2006, 21:49   #31
Dominic
Guru

Dominic

Send a message via AIM to Dominic Send a message via MSN to Dominic Send a message via Yahoo to Dominic
:o IMM moderator?Didn't see that coming Multa bafta si intelegere(u`ll need that very much!)
Non taken GiGi!!!
Old 12 Dec 2006, 21:52   #32
Dominic
Guru

Dominic

Send a message via AIM to Dominic Send a message via MSN to Dominic Send a message via Yahoo to Dominic
ScZ ScZ!Damn it!Am net de la Zapp si merge impins...nu s`a vazut la browserul meu a 2 a pagina si nah...Act like i wasn't here pls! :oops: :oops:

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules