Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 24 Aug 2005, 14:50   #101
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by Jay:
Mie imi miroase a sosie aceasta Marge.. cine-o fi? cine-o fi?
herbert.

@alf

Mai ia 50 de mii.

@Pitbull

Cu jocuri de cuvinte, rime din cazier poate luam premiul Nobel pentru pace-n cartier. Cu alte cuvinte, nu-mi aduc aminte sa ma fi sters tu pe sectiunea asta de forum, pentru simplu motiv ca nu a fost cazul si pentru ca la sectiunea asta tin cel mai mult (pe langa clasic).

In rest miroase a Iarta-ma !

Sunteti penibili. Trebuia sa-l inchizi de la inceput.

aaa @ europeana noastra
Tu parca ai dat cu tira la un moment dat .... :hmm:

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   sendpm.gif
Old 24 Aug 2005, 15:05   #102
Marge Gunderson
Junior

Marge Gunderson

Pitbull, ai iluzii olfactive. Grav pentru rasa pe care ti-o asumi

Eu am sa tac pe subiectul acesta cand nu voi mai avea nimic de spus. Si nu ma deranjeaza nici daca monologhez, am vazut ca se poate (foarte bine!) si asta. Imi fac dosarashu', cine ce-are cu mine... Nu citi daca nu iti convine. Sau muta la "Condica...etc." Nu arunca asupra mea acuzatia de "lipsa de bun simt" daca nu fac bine si... tac! Asa, autorul lui "bai femeie nefututa!" devine superior intru bun simt mie daca, oricum partida pierduta, dispare la invocatia ta patetica? "Am ras". (Nah. Va las voua ambrismele, si nici voua nu va stau la fel de bine ca autorului, dar nu e grav.)

I-am ramas datoare un raspuns si lui Nightwane: Nu te autoFLAT(ul)a (vezi, pot si eu calambur ieftin si paduchios, nici o scofala) - nu te bucuri de nici o atentie speciala in ochii mei, v-am luat in ordinea in care v-ati aruncat in calea BULDOZERULUI (get it? Buldozer, flat, etc. - "ma sparg" in "figuri de stil" aici). Daca nu te faceai ca te :sick: cronica Giulikai, nu ma interesa sa vad ce e pe paginile 83-84 ale istoriei tale forumiste - pe cand erai tu novice si te extaziai in stanga si-n dreapta. Eu acolo am cautat vreo urma de eseu, ceva, sa imi dau seama de unde ti-ar putea veni asemenea exagerate asteptari de la altii. Am fost a doua oara socata de subtirimea exteriorizarilor tale de pe acest forum si a trebuit sa "imi exprim si sentimentele" alea. Daca totusi e ascuns pe undeva, prin cele 2500 de mesagii, vreunul care chiar merita citit, ii rog pe cunoscatorii operei tale SADomasokitschstice :hmm: sa mi-l indice.

Multumesc.
Old 24 Aug 2005, 15:10   #103
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Originally Posted by Marge Gunderson:
BULDOZERULUI

esti grasa si proasta?
Old 24 Aug 2005, 15:15   #104
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

"Am ras". (Nah. Va las voua ambrismele, si nici voua nu va stau la fel de bine ca autorului, dar nu e grav.)

PuIa mea, n-am ajuns un clasic. Insa vad vreo doua posturi in care ma pomenesti. Vrei sa spui ceva de cind te tot agiti pe aici? ca eu in afara de insiruiri de litere in coloane aproape la fel de plictisitoare ca ale lui Pitbull nu vad nimic. Sau te joci de-a efectul fluture si vrei sa provoci vinturi? Mai ia o pauza, relaxeaza-te si lasa furtunile in pahar cu apa.
Ambra Blu is offline   sendpm.gif
Old 24 Aug 2005, 15:20   #105
BeNnY
Guru

BeNnY

Daca da, suna la unu sase, unu sase.

Marge trebuia sa ia -insert cuvant urat aici- cand a zis aia cu 'Pitbull, SPLIT TOPIC! Split! Come on! Click, click, click, name new topic, SPLIT! Split, Pitbull! Come on, here boy, try it, it's real easy, SPLIT!'. Gen. What the fuck is that. Daca erai pe particica mea, aici era momentu' in care eu ziceam mori fa si ti se intampla ceva urat. Virtual vorbind. Si referitor la activitatea ta de pana acum: ai venit ca sa judeci diversi indivizi? Who the fuck gives a fuck (at most) about anything you say? Si mai say si mult. No one likes a judge. Si avem destui printre noi. Deci gen back off sau fuck off, ca n-o sa fie nimeni demontat din postura de moderator ca ti-a fost tie demontata giulika.
Old 24 Aug 2005, 15:26   #106
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by BeNnY:
Daca erai pe particica mea, aici era momentu' in care eu ziceam mori fa si ti se intampla ceva urat.
:lol: Amin !

Virtual vorbind. Si referitor la activitatea ta de pana acum: ai venit ca sa judeci diversi indivizi? Who the f*** gives a f*** (at most) about anything you say? Si mai say si mult. No one likes a judge. Si avem destui printre noi. Deci gen back off sau f*** off, ca n-o sa fie nimeni demontat din postura de moderator ca ti-a fost tie demontata giulika.
Cine dracu' e Giulika ?

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   sendpm.gif
Old 24 Aug 2005, 15:31   #107
Marge Gunderson
Junior

Marge Gunderson

Zau, Benny? Come out, come out, wherever you are! Si in primele pagini ce faceai? Adica jocul meu ironic la adresa nick-ului lui Pitbull este mai strigator la cer decat tot ce mi s-a raspuns mie aici?

OK.

Ambra, ma enervezi. Stiu ca nu-ti plac mesajele lungi, dar nu-mi "rup eu acum gandurile" pentru tine. Scroll down. And out. Nu esti "un clasic", dar ai repetat atat cateva chestii incat au prins in mediul asta stramt. Sau fugi la Dacin Sara si pune copyright pe zicerile tale de chat. Esti la fel de "clasic" ca Paris Hilton cu "It's hot!" deocamdata, dar tu poate ai viitor. Ea are sigur :oops: si n-ai ce-i face.

"Am ras", auzi 8)
Old 24 Aug 2005, 15:31   #108
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Originally Posted by nume:
Giulika

Pulea Spataru'.
Old 24 Aug 2005, 15:37   #109
BeNnY
Guru

BeNnY

Zau, Benny? Come out, come out, wherever you are! Si in primele pagini ce faceai? Adica jocul meu ironic la adresa nick-ului lui Pitbull este mai strigator la cer decat tot ce mi s-a raspuns mie aici?

Zau. In primele pagini eram nu in romania. Si ce ti s-a raspuns tie aici e o consecinta la chestiile gen aia indicata cu degetul de mine. Si da, se poate spune ca e mai insultator ce i-ai zis tu lui pitbull decat ce ti-au zis astia tie. Chiar da.
Old 24 Aug 2005, 15:39   #110
Marge Gunderson
Junior

Marge Gunderson

Zau. In primele pagini eram nu in romania. Si ce ti s-a raspuns tie aici e o consecinta la chestiile gen aia indicata cu degetul de mine. Si da, se poate spune ca e mai insultator ce i-ai zis tu lui pitbull decat ce ti-au zis astia tie. Chiar da.

A fost Benny. Traducatorului, multumiri!
Old 24 Aug 2005, 15:39   #111
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Ambra, ma enervezi. Stiu ca nu-ti plac mesajele lungi, dar nu-mi "rup eu acum gandurile" pentru tine.

Si daca-ti rupi gindurile, mie tot puIa mi se rupe.
Old 24 Aug 2005, 15:41   #112
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Mea maxima culpa.
Recunosc färä ipocrizie sau dus-întorsuri cä în dimineata asta am comis o gresealä capitalä (mesajul anterior). Am fost NAIV, am crezut sincer cä se crease un moment de calm care deschidea o portitä spre zonele rezonabilului. Am ridicat în semn de pace o mânä, care mai târziu ar fi putut chiar sä coboare în pozitia întins.
Degeaba. Nici o sansä. Mä înselasem.
OK. Topicul rämâne deschis - dar deschis DE-A BINELEA. Faceti ce vreti aici. Oi modera, n-oi modera... am sä fac si eu tot ce vreau. Când putoarea va ajunge pân-la cer, trag apa si-i pun lacätul.
Hai, înjuräturi la liber!
Pitbull is offline   sendpm.gif
Old 24 Aug 2005, 15:43   #113
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Traducatorului, multumiri!

Neleganatei, acatiste.
Old 24 Aug 2005, 15:45   #114
BeNnY
Guru

BeNnY

A fost Benny. Traducatorului, multumiri!

Hai s-o ardem gen halucinogen? Nu faci decat sa-i dai dreptate lui nightwane. Si nu ma refer la partea cu grasa.
Old 24 Aug 2005, 15:47   #115
Marge Gunderson
Junior

Marge Gunderson

Originally Posted by Ambra Blu:

Ambra, ma enervezi. Stiu ca nu-ti plac mesajele lungi, dar nu-mi "rup eu acum gandurile" pentru tine.

Si daca-ti rupi gindurile, mie tot puIa mi se rupe.

Si nimanui nu-i pasa, si/sau tot aia e. Nu inteleg ce cauti aici, dar daca insisti... Insa pentru tine imi trebuie timp, si n-am acum. Altadata. In plus: daca vrei sa ma faultezi intr-adevar, fii mai clar. Conform standardelor in vigoare, esti de-a dreptul ambiguu, asa de rau s-a ajuns pe "Cinemagia".

Si stii, cand citesc mesajele de... hat, si certurile tale cu Amyd, imi pun intrebari. Dar e prematur sa raspund la ele, asa ca... Ai si tu rabdare.
Old 24 Aug 2005, 15:54   #116
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

BeNnY, cheamä-l aici si pe MinRep, cä el e calmul si blândetea-ntruchipate - da' si când îi vine dracii, face-asa frumos...!
Old 24 Aug 2005, 15:55   #117
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Si nimanui nu-i pasa, si/sau tot aia e. Nu inteleg ce cauti aici, dar daca insisti... Insa pentru tine imi trebuie timp, si n-am acum. Altadata. In plus: daca vrei sa ma faultezi intr-adevar, fii mai clar. Conform standardelor in vigoare, esti de-a dreptul ambiguu, asa de rau s-a ajuns pe "Cinemagia".

Si stii, cand citesc mesajele de... hat, si certurile tale cu Amyd, imi pun intrebari. Dar e prematur sa raspund la ele, asa ca... Ai si tu rabdare.

Tu te vrei piatra aruncata in lac, care face valuri si dupa care baga mina zece nebuni sa o scoata. Ar fi bine sa zaca ceva perle in curul tau, sa-ti justifice cumva locvacitatea. Si, doi, chiar crezi ca vreau sa imi minjesc talpile faultindu-te pe tine? Pur si simplu astept sa treaca mai repede timpul sa se faca 6, sa ma duc sa imi scot alocatia.
Old 24 Aug 2005, 15:57   #118
Marge Gunderson
Junior

Marge Gunderson

Originally Posted by Pitbull:
OK. Topicul rämâne deschis - dar deschis DE-A BINELEA. Faceti ce vreti aici. Oi modera, n-oi modera... am sä fac si eu tot ce vreau. Când putoarea va ajunge pân-la cer, trag apa si-i pun lacätul.
Hai, înjuräturi la liber!

Moderatorul va indeamna sa il injurati pe forumul Cinemagia, sectiunea "Cinematografia romaneasca" pe un user care ii pune la indoiala competenta! Ce asteptati?

Asta e o groapa noua. Si adanca.

Hai, injurati cu sarg, sa poata si omul sa stearga urmele, pana nu le vede cine trebuie!

Pitbull, pro memoria: topicul a fost deschis "DE-A BINELEA" tot timpul asta. Eu am fost singura "moderata" - mi-ai modificat titlul subiectului.
Old 24 Aug 2005, 15:58   #119
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bäi Ambrule, tu de multe ori mi-ai fäcut saptezeci de mii de draci', da' si când le zici câteodatä, rämân cräcänat de râs! :lol: :lol: :lol:
Aia cu piatra si perlele o pun la "dosarul" meu (literar, nu francmasonic!)
Old 24 Aug 2005, 16:02   #120
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Moderatorul va indeamna sa il injurati pe forumul Cinemagia, sectiunea "Cinematografia romaneasca" pe un user care ii pune la indoiala competenta! Ce asteptati?

asteptam ce a zis Benny. "Mori fa!"

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules