Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

View Poll Results: Cati dintre voi se uita la un film...
in Cinema 9 34.62%
acasa ( film inchiriat ) 1 3.85%
film cumparat ( dvd, video ) 2 7.69%
downloadate de pe net 14 53.85%
Voters: 26. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 28 Mar 2005, 22:50   #21
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by notorious:
hmmm... am fost de doua ori la cinemateca union si de doua ori a fost proiectie video (sau, ma rog, DVD video). oare sunt eu chiar asa fixist sau cinematograful incepe sa fie trecut pe banca ? :hmm:
Cand mergeam eu la Union, proiectiile se faceau ca in Nuovo Cinema Paradiso. Nu stiu, mie imi placeau asa, aveau farmec. Mai uita nenea ala sa schimbe bobina, urca tanti aia de la bilete sa-l trezeasca. Baga omu' bobina, reincepea filmul. Sala era mai mereu goala :love: . Eu am prins epoca boema in care puteai sa intri cu un carnet de student ATF (atunci nu aveau poza). In plus puteai sa scrii pe un biletel plus invitat.

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Mar 2005, 22:55   #22
cherryblossom
Guru

cherryblossom

Eu n-am mai fost de citiva ani buni la cinemateca... acum nu mai e tot asa, cu abonament si un invitat?
Old 30 Mar 2005, 23:24   #23
notorious
NBK

notorious

ba da, tot asa a ramas. numai ca cinemateca union a fost complet renovata (sau cel putin asa pare) si arata trasnet ! :love:
Old 04 Apr 2005, 09:42   #24
Andrew Dude
Junior

Andrew Dude

[/quote]pai in oras au fost 2 cinemauri dar unul a dat faliment iar la celalalt a cazut tavanul(asta acum 1 an jumate)... [sob,sob][/quote]

Esti din Dorohoi mah Smeagol? Acolo am auzit ca s-a prabusit un tavan de cinema acum vreun an.

Cat despre mersu' la cinema, acesta se practica din ce in ce mai rar. Credeti-ma sunt martor la ireversibila decadere a, ce a fost o data, locul unde iesea lumea (familii intregi!) sa se destinda. Eu am fost, sunt si voi ramane un impatimit al cinematografului. Pacat ca fanaticii ca mine sunt extrem de rari. Peace! 8)
Old 04 Apr 2005, 21:13   #25
Sm�agol-Gollum
The One and Only Gollum

Sm�agol-Gollum

Originally Posted by Andrew Dude:

Esti din Dorohoi mah Smeagol? Acolo am auzit ca s-a prabusit un tavan de cinema acum vreun an.

wow..dude, u heard of my little town? i'm impressed! de unde esti?
Old 05 Apr 2005, 11:25   #26
christi
Guru

christi

Send a message via Yahoo to christi
Cinema, clar. Singurele filme pe care le vad la calculator sint cele vechi si cele care nu sint lansate la noi (cum ar fi Team America). In rest.... 3-4 drumuri saptaminale la cinema
Old 15 Apr 2005, 21:28   #27
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

Send a message via Yahoo to GhitzaCartitza
La alegerea fiecaruia! Ai bani? Te duci la cinema chiar daca nu te pasioneaza filmul. Doar sa-ti admire lumea prietana si toalele noi. N-ai bani dar vrei neaparat sa vezi un film? Inseamna ca te uiti la filme imprumutate de la prieteni sau renunti la fumat . Unii nu-si permit! Asta e!
Oricum nu te duci la film singur! Iesirea la un film e o metoda de socializare. Poti sa vezi cu prietenii un film si pe calculator. Dar nu se merita. Doar daca ai Home Cinema.
Filmele sunt singurele care aduc spectatorii in salile de cinematograf. Depinde de echipa care se ocupa de promovare. Trebuie sa te faca sa intri la film. Chiar daca filmul e prost! E o industrie din care trebuie sa iasa bani. Si chiar foarte multi bani. Asta trebuie sa inteleaga regizorii romani. Sa faca filme comerciale (ex: 2fast 2furious, xxx, taxi varianta frantuzeasca), filme care sa distreze spectatorul, nu sa-l doara mintea dupa ce iese de la film ca nu a inteles ideea.
Muzica misto, faze imposibile, actori frumosi (nu neaparat talentati) inseamna reteta pentru un film de succes.
Atata timp cat un film nu stie sa-si faca reclama (adica sa stie sa se vanda) o sa fie vazut pe calculator sau prin cine stie ce alte metode care nu aduc nici un profit producatorului.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules