![]() |
Fillme piratate vs. Filme in Cinema
Cati dintre voi cumpara un film de la magazin, cati dintre voi il inchiriaza, cati dintre voi merg la cinema si cati stau acasa :) in fata PC-ului fac un download si se uita la ce film doresc?
|
desi sincer prefer cinemaul ca loc de vizionare a filmelor, lenea, banii si timpul liber ma fac sa vad majoritatea filmelor la calculator.
|
încã un topic tîmpit. toate, dar nu merge sã selectez decît una. nu aleg nimic.
|
ashi dori toate,dar din pacate nu pot decat ultima varianta.i miss the good old days acnd mergeam la cinema,inchiream video,etc :(
|
si eu prefer cinemaul, dar din pacate nu mai exista asa ceva in this god forsaken town! :(
|
prefer d 10 mil d ori mai mult cinemau' decat calcu sau tvu. p bune. e cu totul alta senzatia. si unele filme par mai bune la cinema decat is in realitate. :D
da nah acuma cum in romania cu bujetu ii cum ii si nu avem totdeauna bani d cinema mai apelam si la dld d p net. la televizor sincer eu nu mai am rabdare sa ma uit. mai ales cu atatea reclame.(ma enerveaza de-a dreptu mai ales ca unele is de-a dreptu penibile :sick: ) si mai smeagol...tu p unde vietuiesti d esti asa d oropsit....fara cinema ?? as muri... |
Si eu prefer mult cinemau fata de calc si tv...dar cand ai calcu la indemana si mai esti si ocupat ... u get the point...ata e...
|
Originally Posted by SunsetG|rl:
las' sa nu mai faca reclama.undeva departe rau de tot unde canta pasarile shi haiducii calca balegile :P |
Originally Posted by WraIth:
:lol: :lol: fffffunny!! pai in oras au fost 2 cinemauri dar unul a dat faliment iar la celalalt a cazut tavanul(asta acum 1 an jumate)... :( [sob,sob] |
asha
...hmm de ce ...e un topic tampit? :) topicu asta...
e vorba de curiozitate... si de a demonstra ca lumea....sta acasa si se uita la comp.... la filme decat sa dea bani...pt a merge intr-un cinema cu alte cuvinte cinema-urile din romania they really suck..si alea care exista sunt prea scumpe pt tot romanu... asha ca prefera sa se stranga cu mic cu mare la vecinu care "are comp si conectie la net, si trag unu film de pe odc si se uita la el" cam asta e ideea... si nu stiu :) cat timp..faci o afirmatie de genul asta te rog frumos sa o sustii altfel risti sa pici :) de ... :) cam ce cuvant ai mentionat tu in postul tau... |
ce om prost a aterizat la cinemagia si a mai cacat si topicul asta ... :sleep:
unii le fac pe toate 4 ... tu trebuie sa incarci forum-ul cu inca un thread de tot cacatu' ca sa ce ? sa aflii cati merg la cinema si cati inchiriaza si cati downloadeaza.... and so on and so forth. Ce prostie.... :sick: |
Originally Posted by Gaandalf:
uh...testy... :D |
nu e vb ca e inutil cat e vb ca e prost facut. (vroiam sa pun "cretin" dar iesea o rima)
macar daq puneai optiuni suficiente. asha daq vad cate 2 filme la cinema pe saptamana, 2 pe dvd inchiriat, 1 pe dvd cumparat :? , 10 la pc, ce varianta aleg? |
lasati fratilor omu' sa se exprime. mi se pare ca asta a fost primul lui topic sau cel mult al 2-lea. la fel si cu mesajele. o sa invete cum merge treaba pana la urma. daca nu va place modul cum a fost conceput chestionarul, nu va obliga nimeni sa votati.
|
critica e motorul progresului :lol:
|
nu am zis ca nu trebuie criticat. dar deja a sarit toata lumea in capul omului, care mai de care sa-l faca mai de "cacat". cred ca a prins ideea pana acum.
|
lucrurile stau foarte simplu - prefer cinematograful, fireste, dar cumpar si cd-uri (casete video / dvd-uri, in nici un caz) ca sa vad filmele pe care, in cinematografele din bucuresti nu le-as gasi nici cu slujba.
ah, si, recent, am inceput sa frecventez cinematecile. |
Originally Posted by notorious:
|
Originally Posted by apartamentu104:
|
Originally Posted by nume:
hmmm... am fost de doua ori la cinemateca union si de doua ori a fost proiectie video (sau, ma rog, DVD video). oare sunt eu chiar asa fixist sau cinematograful incepe sa fie trecut pe banca ? :hmm: |
All times are GMT +2. The time now is 22:54. |