Yumorist

(2019)

Umoristul

Poster Yumorist Postere Yumorist

Sinopsis Yumorist

Mai mult

Povestea are loc în august-septembrie 1984. Este un film despre o săptămână din viața lui Boris Arkadiev, un comediant soviet fictiv. Boris este torturat nu doar de factori externi și cenzură, dar și de propriile nesiguranțe care îi otrăvesc toate relațiile. Faima și lipsa libertății personale îl înnebunesc, mai ales când aceiași oameni care îi ordonă despre ce poate sau nu să glumească, îl tot cheamă la vilele lor ca să-i distreze ca și cum el ar fi un bufon al curții. În…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5
Vezi pe Hbo Max

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-5c9f8c2e87074 pe 16 Ianuarie 2022 02:09
Filmul nu e lipsit de valoare mai ales prin semnificatii.
Probabil ca nu s-a schimbat nimic nici azi legat de huzurul și impunitatea în care se lafaie apparatchikii și oamenii KGBului/FSB. Își permiteau multe functionarii înalți de partid elitele militare și ofițerii KGB. Adică practicau aceleași activități pentru care criticau "occidentul decadent". Bine jucata scena din sauna extrem de expresiva cu un monolog inspirat al actorului principal care s-a achitat bine de rol.

0 0
lili22 pe 19 Februarie 2021 18:06
Filmul este recomandat pentru cei care cunosc istoria Uniunii Sovietice din anul 1984.Altfel, nume ca Cernenko, Afghanistan nu va vor spune nimic.
0 0

Spune-ţi părerea despre Yumorist

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells