Young Einstein

(1988)

Tânărul Einstein

Poster Young Einstein Postere Young Einstein

Sinopsis Young Einstein

Mai mult
Povestea niciodata spusa a copilariei lui Albert Einstein ne dezvaluie faptul ca savantul a fost unicul copil al unor cultivatori de mere din Tazmania. Cu o minte sclipitoare si o imaginatie debordanta, tanarul Einstein descopera cum sa divizeze atomul in timp ce injecta bule de aer in bere. El porneste spre Australia ca sa-si patenteze inventia si pe drum o intalneste pe geniala frantuzoaica Marie Curie, dar si pe hotul de patente Preston Preston.

Comicul australian Yahoo Serious, specializat in satira, nu numai ca…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2
John Howard Davies John Howard Davies Preston Preston Warren Coleman Warren Coleman Lunatic Professor Georgie Parker Georgie Parker Country Girl Fan
Yahoo Serious Yahoo Serious Albert Einstein Esben Storm Esben Storm Wilbur Wright John Howard John Howard Preston Preston
Tim Elliott Tim Elliott Lecturer Odile Le Clezio Odile Le Clezio Marie Curie Colin Gibson Colin Gibson Country Yokel
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Australia

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 26 Iunie 2013 06:32
O comedie bizară ca să nu spun chiar stupidă, în care un tânăr Einstein divizează atomul de bere cu dalta, inventează roll'n'rock-ul, chitara electronică sau placa de surf şi cântă o muzică rock ce seamănă cu cea disco. Filmul este mai mult o satiră, dar nu se încadrează printre producţiile inteligente de acest gen, promovând un umor de Vacanţa Mare, dar fără a avea totuşi vulgaritatea acesteia.
3 0
alex_il_fenomeno pe 04 Iulie 2013 14:09
Poate ca din generic, teaser sau descriere te face sa crezi ca urmaresti vreo capodopera de gen, insa in final nu se dovedeste decat o parodie pe alocuri placuta, in rest cam ciudata, amintind de desenele animate vechi prin comicul de situatie prezent la orice pas, salvari miraculoase, personaje dementiale care fac orice numai ce trebuie sau ce este uzual nu... Oricum, Yahoo Series a semnat atat o regie excelenta, cat si o interpretare de clasa pentru gen, reusind sa ne ofere un personaj memorabil, care va ramane mult dupa vizionarea acestei pelicule. Merge urmarit o data, relaxeaza neasteptat.
0 1

Spune-ţi părerea despre Young Einstein

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells