Weinberg

(2015) - Serial TV

Podgoria – în ceaţa tăcerii

Poster Weinberg Poster Weinberg

Sinopsis Weinberg

Mai mult

Printre dealuri și păduri, vântul rece aduce o toamnă cețoasă. În mijlocul acestui decor, Johannes Fuchs (Friedrich Mücke) se trezește dezorientat și fără amintiri, într-o podgorie. Deasupra lui atârnă trupul neînsuflețit al unei femei. Speriat și total dezorientat se refugiază în satul din apropiere, căutând ajutoare. Dar când se întoarge în podgorie, trupul dispăruse deja.

În sat, bărbatul vede în Sophia Finck (Sinha Melina Gierke) chipul femeii care atârna în vie, iar când aceasta dispare,…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.8

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Germania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 29 Iulie 2016 01:19
Un serial surprinzător de atractiv şi de bine realizat, cu elemente nu doar de dramă, ci şi de thriller şi mister, într-un melanj pe care îl apreciez ca fiind unul reuşit, chiar dacă mai sunt şi aspecte care fac notă discordantă (ex. preotul de origine asiatică sau dialogurile dintre cei din grupul rock). Atmosfera este perfectă pentru un thriller plin de mister, scenariul este ingenios şi nu te lasă decât să întrevezi posibile rezolvări ale enigmei, suspansul fiind garantat (cel puţin după primele episoade). Jocul actorilor este "corect", fără a străluci, dar, repet, atmosfera şi scenariul sunt de calitate înaltă (nu m-aş fi aşteptat înainte de a viziona primele părţi). Voi reveni cu o notă şi alte comentarii după ce voi vedea mai multe episoade, dar pentru moment am fost foarte plăcut impresionat de acest serial german cu iz de Twin Peaks.
0 0
into_the_labyrinth pe 26 august 2016 01:13
Impresia favorabilă s-a menţinut şi după vizionarea tuturor celor 6 episoade ale mini-seriei. Are şi câteva minusuri şi clişee care m-ar fi putut determina să-i scad nota (nu cu mult însă), dar pentru că e pur şi simplu unul dintre cele mai bune seriale de mister pe care le.am văzut (îţi sunt date aproape în fiecare minut noi elemente ale unui puzzle, dar rămâi incapabil să descifrezi întregul, vezi şi sfârşitul episodului 4), pentru că are un scenariu inteligent, destul de mult peste medie, şi pentru că e prima realizare de gen care mă convinge că nemţii au într-adevăr şi fantezie (ba chiar una ce aminteşte de Shutter Island), îi acord nota 9. Finalul este ingenios, surprinzător, demn de întreaga intrigă, chiar dacă e posibil să nu satisfacă aşteptările absolut tuturor spectatorilor (ar fi fost şi greu). La sfârşit, rămâi cu impresia că ai urmărit un serial deosebit, mult diferit de producţiile care au invadat cinematografia contemporană. Aportul actorilor pare şi el că creşte în consistenţă pe măsură ce acţiunea înaintează către final.

Spune-ţi părerea despre Weinberg

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells