Vorbitor

(2011)

Vorbitor

Poster Vorbitor Poster Vorbitor
  • Regia

    Alexandru Baciu, Radu Muntean
  • Gen film

    3 voturi

Sinopsis Vorbitor

Vorbitor urmărește poveștile mai multor deținuti aflați în diferite penitenciare din țară, care și-au găsit partenerul de viață în timpul executării pedepsei.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.0

Caseta tehnică

Produs de

HBO România

Tip Ecran

normal

Țara

Romania

Părerea criticului

Pitbull pe 09 Decembrie 2011 00:56
"O stare de încordanţă..."
"Vorbitor" - Suntem la puşcărie, totu-i perfect!
În închisoare dragostea nu ezistă? Ba ezistă!

Gluma ca gluma, dar realitatea e cruntă şi crudă. Trăim alături de o lume alternativă şi inimaginabilă - lumea puşcăriaşilor. Ştim, desigur (că noi le ştim pe toate!), ştim că ei sunt altfel de oameni, altă specie, alt regn, alt univers - o ştim aşa, din auzite, din teorie, din principiu, dar e nevoie să ne învingem repulsia şi prejudecăţile, să ne apropiem de ei, să-i cunoaştem - ca să înţelegem cu adevărat cine şi ce sunt ei. Că nu-s "supraoameni" e de la sine înţeles (începem cu această ipoteză absurdă doar de dragul simetriei). Că nu sunt nici "suboameni" e mai greu de priceput - presupune imparţialitate. Poate că cea mai adecvată titulatură e aceea de "para-oameni" - locuitori ai unei umanităţi paralele, şi nicidecum… citeşte

3 2
MESSE pe 30 martie 2012 09:12
Sar’mana domnu cu articolu’, numa si numa rafineturi in bucla dai mata, desi tre sa recunosc ca m-ai pierdut la prima statie. Acu, as avea si eu cateva , nu le zic completari ca nu stau eu in umbra la unu ca matale, poate observatii la preaintregu’ matale articol. Si lumea in care traiesti mata e inimaginabila, poate parea chiar tampitica si hilara (încep cu această ipostaza reala doar de dragul asimetriei). Eu in locu lu matale as incepe articolu explicand la tot internautu ce e alfabetu, cum se invata, ce e aia o culoare, cum se formeaza lumina. In felul asta am avea cunostintele de baza si am putea sa gustam mai bine intelepciunea de pe buzele matale. Ce dracu ia pus p’astia doi sa faca un film despre dragostea la puscarie. Ca sa te chinuie pe matale cu expresiile analfabetilor alora. Mai bine iti povestea matale subiectu, si mata noua, ce sa mai arunce banii, ptiu. Mata te-ai distrat in palatu’ de clestar, da unu ca mine care traieste printre oameni abia asteapta sa de-a fuga pe internet sa citeasca pe unu ca matale, sa se destepte. Imagineaza-ti un film despre dragostea matale. Poezie la patrat! Se vezi atunci expresii de pus in ghilimele pe tot netu de pica. Asa da! Sa vaza si altii cum sa exprima dragostea in cuvinte alese. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi iesit! Oscar si Palmandos. Cu cuvinte ca autoclaustrare. Cucu. Eu in locu matale m-as lasa de meseria de comentator si m-as apuca sa fac filmu, uite-asa sa te comenteze si Radu Muntean. Eu iti urez succes ! As mai scrie, da m-a cuprins o emotie . Sa ne traiesti ca avem nevoie de batrani, diluvieni.
Pitbull pe 9 iunie 2012 22:21
Misto asta cu "sa de-a fuga". Restul e... tacere.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 31 Martie 2012 13:30
Am vazut filmul .Subiectul poate fi intersant pentru fanii unor emisiuni de tipul Acces direct , Iubiri interzise , Nora pentru mama , Mireasa pentru fiul meu , Big Brother, Happy hour, in general freaky show .
1 1

Spune-ţi părerea despre Vorbitor

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Vorbitor
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells