Versus

(2019)

Versus 

Poster Versus Poster Versus

Sinopsis Versus

După ce este victima unui atac violent, Achille, un adolescent parizian bogat și atrăgător, este trimis pe litoral ca să-și revină în urma traumei suferite. Acolo îl întâlnește pe Brian, un tânăr nervos care urăște lumea. Cei doi băieți scot tot ce este mai rău unul în altul și dinamica lor nesănătoasă îl duce pe unul dintre ei pe un drum întunecat și violent. Filmul este o poveste dramatică, violentă și erotică despre maturizare.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.4
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos1441 pe 06 Iulie 2020 18:41
WTF.
Cel mai prost film european pe care l-am vazut. Actorie de doi bani,regie proasta si o poveste ca un escec. Cum de Cinemax transmite foarte multe filme straine. Ei trebuie sa bage seriale si filme bune in loc de porcariile astea. Eu n-am nimic cu francezii,sunt buni,dar la filme ei fac mizerii in loc de ceva bun, Daca vrei sa vezi un film din Europa bun, vizioneaza unele filme spaniole,nordice sau englezesti. Eu nu ma uit la Cinemax pentru ca selectia lor de filme este slaba. Nota mea este 1/10.
0 0
lapidarium pe 25 Aprilie 2020 13:08
Dezlanat
De multe ori ne intrebam de unde vine nebunia unor criminali in serie sau a unora de tipul lui Breivik. Pacat ca in filmul de fata subiectul este tratat destul de superficial, cu multe lacune in desfasurarea actiunii si in conturarea personajelor.
0 0

Spune-ţi părerea despre Versus

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells