Transit

(2012)

Tranzit

Poster Transit Poster Transit

Sinopsis Transit

Mai mult
Transit

Filmul începe cu jaful unui camion plin cu bani. După jaf, forțele de ordine instalează filtre pentru prinderea suspecților. Cei patru hoți, Marek, prietena lui, Arielle, Losada și Evers știu că se potrivesc profilului tâlharilor și, astfel, pentru a nu fi prinși se folosesc de o familie aflată în vacanță. Ei reușesc să ascundă geanta plină de bani în bagajele de campare ale familiei. După ce trec fără prea mari emoții de filtrele poliției, cei patru tâlhari se folosesc de…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: En3rgYc
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

AKA

  • Na Mira Dos Assassinos

Produs de

After Dark Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Warner Bros. Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
wiewx pe 16 Ianuarie 2012 23:47
de duzina
Daca vrei sa vezi ceva diferit de ..Young and restless atunci e ok. Toata gasca (infractori ,oamenii legii si victime) sunt cam dobitoci in filmul asta. Infractorii desi reusesc sa jefuiasca o masina blindata se impotmolesc si fac gafe de parca i-a scolit Mr. Been, politistul e surd si nu aude un ditamai motorul de 600 cai si toba lipsa ca vine si-l dezintegreaza, iar victimele in timp ce talharii sunt la usa gata sa intre si sa-i casapeasca, se lamenteaza si se mangaie reciproc, imbratisati. Un sot american care cica nu stie ca daca-ti zice garcea american sa treci in masina sau sa stai acolo te risti la o pereche de bratari. Si daca mai esti si eliberat conditionat (cazul lui) cu atat mai mult stai pe fesele tale si nu provoci probleme.
Mai pui si un Ak-47 cu care trage cucoana in final de la 2,5 metri si doar il "zgarie" pe negro...filmul capata iz de parodie... Actiune multa… citeşte

7 8
silvia.n pe 23 noiembrie 2023 19:42
M-ai amuzat teribil!Dupa o zi de munca asidua si stat in picioare,comentariul tau este exact ce-mi trebuia:m-a binedispus instantaneu,iar exemplele tale la obiect m-au convins ca nu e cazul sa-mi pierd vremea cu filmul asta.Multumesc f mult!
bogyvaly pe 17 Ianuarie 2012 22:49
nu merita pierderea de timp
extrem de slab, actiune previzibila, inteleg de ce l-au aruncat direct pe DVD si bluray caci la cinema ar fi fost un dezastru financiar. Asa spera ca unii care cred "laudele"de genul de mai jos, poate il cumpara ;)
6 5
En3rgYc pe 14 Ianuarie 2012 19:38
Foarte reuşit filmul. Are actiune..suspans...actiunea se leaga. Chiar foarte bun. Iar decolteul Diorei Baird da culoare peisajului!
6 7
Burlan pe 17 Ianuarie 2012 09:45
Naşpa.....................................................................................................................................................
5 4
Qube86 pe 20 Ianuarie 2012 20:27
Risipa de timp...
Un film foarte slabut...Nu ma asteptam de la el sa fie vreo cine stie ce capodopera dar c'mon people....Cand in distributie apare numele lui Jim Caviezel (actor cu ceva roluri foarte bune la activ), ai macar o mica speranta ca ar putea iesi ceva cat de cat vizionabil...Orica farama de speranta se naruie brusc cand incepi sa vezi primele clisee si primele greseli care se succed foarte rapid una dupa alta intr-o cantitate deloc neglijabila...Multe momente ilogice,joc actoricesc slab, scenariu saracacios, coloana sonora de balta, previzibilitatea actiuniii etc. ...Antonio Negret, a facut o treaba foarte buna cu ''Seconds Apart'' si ma gandeam ca fiind la doar al 2-lea film pe care il dirijeaza n-ar putea fii capabil de o ratare chiar asa de mare...Iarasi o mare greseala din partea mea...Mi-a placut punctul de vedere al lui ''wiewx'' si cred ca ceea ce a spus el poate fi observat de oricine… citeşte
5 5
MikeNight pe 13 Ianuarie 2012 21:38
Follow the Money
Un Thriller alert despre un jaf de 4 milioane $ cu multe urmariri intre infractori si o familie plecata in vacanta ... masini, mlastini, impuscaturi, pumni, picioare, lanturi, bani in flacari si o verigheta recuperata ... un film ok. PS: Interesant "Decolteul" Diorei Baird ... ce ADN nemodificat genetic are fata asta !!!
5 7
Manusa pe 04 Martie 2012 21:49
Superb filmul, un film de la care nu ma asteptam sa fie atat de bun, are multa actiune si suspans. Nu m-a plictisit deloc si arata ca un tata face orice pentru a-si apara familia.
4 5
danucu pe 06 Februarie 2012 19:47
nu recomand
Scenariul incredibil de prost scris, cat despre actori, aveam pretentii de la Jim Caviezel, dar gagiu' nu ii omoara doar pe cei rai, ci si pe noi cei care am facut greseala sa dam play. Un film foarte, foarte, foarte slab...
4 5
david62 pe 15 Ianuarie 2012 17:22
Foarte bun
Un film tensionat, foarte bun , bine realizat. Îl recomand tuturor iubitorilor genului.
4 5
nikkolle pe 26 Ianuarie 2012 23:04
Merita Vazut !
Chiar daca nu e ceva nou adica actiunea e obisnuita , merge vizionat de acasa ! ma bucur ca s-a terminat frumos .........daca se poate spune asa !
3 8
edbica2000 pe 13 Martie 2012 23:32
Folositi functia STOP, DELETE
Daca ai facut greseala sa dai PLAY , ei bine nu te risca pana la capat. Da-i delete fara sa stai pe ganduri. Pacat de idee in sine ca incepuse promitator. Dar este de ajuns sa vezi cadrele filmate din masina (parca ar fi din anii 50, cand se misca decorul, nu masina) ca deja ai un semn de intrebare. Apoi, jocul actoriesc extrem de slab culminand cu faze de genul: spart cu pumnul luneta masinii dar cu maceta nu poate sparge un parbriz. Tras cu arma de la distanta in pescar dar de la 20 m de barca nu nimereste pe nimeni...si n-are sens sa continuam.

Extrem de slab. Categoria pierdere de timp cu indulgenta.

2 5
Lovendale pe 15 Ianuarie 2012 13:39
un film foarte bun. merita vazut. actori buni....actiune din plin
2 5
MihaiCicedea pe 26 Ianuarie 2012 11:15
Merita
Un film care merita vazut si mai ales un film care mi-a tinut atentia captata inca din primele 5 minute are filmului.Actiunea e interesanta, e bine gandita , chiar mi-a facut placere sa vad acest film!
2 6
georgel1976 pe 20 Aprilie 2013 17:12
un film de actiune atipic. in care o familie lupta sa supravietuiasca in fata unor infractori notorii. ceva diferit, dar uneori exagerat. merita vazut.
1 1
alex_il_fenomeno pe 24 Decembrie 2012 19:33
un thriller reusit prin poveste, ritm si realizare propriu-zisa. are un inceput fulminant ce anunta ceea ce urmeaza, o naratiune foarte bine inchegata la baza careia a stat un scenariu pus la punct extrem de inspirat, un protagonist cum nu se putea mai bun (James Caviezel) si tot felul de surprize ce rastoarna balanta in dese randuri de o parte sau de alta, reusind sa te atraga pana la final, care si acesta este reusit, mai ales in comparatie cu decursul jocului de pana atunci. merita urmarit, pentru ca nu dezamageste.
1 1

Spune-ţi părerea despre Transit

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells