Time Between Dog and Wolf

(2007) - Serial TV

Time Between Dog and Wolf

Poster Time Between Dog and Wolf Poster Time Between Dog and Wolf

Sinopsis Time Between Dog and Wolf

Mai mult

După ce mama lui a fost ucisa brutal in fata lui de catre un membru al sindicatului Cheongbang Thai, Lee Hyun Soo (Lee Jun Ki) este adoptat în familia unui agent NIS - Kang Ho Jung. Împreună cu Kang Min Gi (Kyung Ho Jung), fiul lui Jung Ho, Hyun Soo devine agent NIS. Soo Hyun a întâlnit-o prima oara pe Suh Ji Woo (Nam Sang MI) cand aveau doisprezece ani și acum se reintalnesc dupa 13 ani. Împreună ei isi facusera promisiuni pentru viitor.

Într-o zi, Soo…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Mist
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.0
Joon-Gi Lee Joon-Gi Lee Lee Soo-hyun / Kay Sang-mi Nam Sang-mi Nam Seo Ji-woo / Ari Jae-Sung Choi Jae-Sung Choi Mao Liwart
Kyung Soon Jung Kyung Soon Jung Oh Seung-joo Kyung Ho Jung Kyung Ho Jung Kang Min-ki Choong-min Hong Choong-min Hong
Hyo-jun Park Hyo-jun Park Ah-hwa Sung Mo Jung Sung Mo Jung Seo Young-kil Ji-ho Choi Ji-ho Choi Ji Ra-peu, Giraffe
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

MBC-TV Korea

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

YA Entertainment

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
TheGreatQueenSeondeok pe 03 Martie 2012 15:18
Cel mai bun serial contemporan
INCREDIBIL SERIAL!!!! Astazi am terminat de revazut serialul si parca l-am vazut pentru prima data, cel mai bun serial contemporan pe care l-am urmarit, toti actorii au jucat de nota 10, iar Lee Jun-ki de 20!!! Si coloana sonora extraordinara!!! Pentru mine, cred ca va ramane cel mai bun serial contemporan, mai ales ca mie imi plac serialele de actiune si suspans, iar Time Between Dog & Wolf e cel mai bun exemplu.
4 0
DaMo pe 18 Iunie 2011 00:06
Ora amurgului
Suspans la cote maxime, actiune cat cuprinde si scene emotionante. Ce sa iti mai trebuiasca?! 3 zile ca sa-l vezi. Ceasul dintre caine si lup, cand totul se coloreaza in rosu si nu mai deosebesti silueta care se apropie dinspre deal - este cainele pe care l-ai crescut...sau lupul care vrea sa-ti faca rau?
3 0
PaulCristian pe 21 iunie 2014 10:49
nici nu mai tineam minte ca l-am vazut......amandoi :)
spriamarierose18 pe 28 Aprilie 2011 20:13
Extraordinar
E cel mai bun thriller politist pe care l-am vazut pana acum. Si nu vorbesc doar de serialele coreene ca Runaway Plan B sau Bad Guy ci si de multele seriale sau filme americane de aceeiasi factura. Poate doar cateva thrillere politiste frantuzesti din anii 70-80 mai pot concura ca incarcatura emotionala cu acest serial.
Un serial de 16 episoade in care regizorul Jin Min Kim a stiut sa scoata tot ce e mai bun de la intreaga echipa, de la asistentii de platou pana la ultimul figurant.... Am asistat la cele mai multe recitaluri actoricesti vazute vreodata intr-un singur film ! Si-i mai multumesc regizorului ca a intuit si pus in valoare extraordinarul talent a lui Lee Jun Ki !!!!!!

2 0
TheGreatQueenSeondeok pe 3 martie 2012 15:45
De acord cu tine! :)
doinaflorea pe 03 Iunie 2013 18:24
Ora amurgului
Un serial interesant, plin de suspans, "...la ora amurgului totul se coloreaza in rosu si silueta ce se apropie dinspre deal e oare a cainelui pe care l-am crescut, sau a unui lup venit sa ma raneasca ...". Actori talentati, locatii cu peisaje frumoase, fond muzical foarte expresiv. Sunt multe de zis, dar vizionati serialul si veti afla si alte impresii. Fiecare cu parerea lui si placerea lui, nu?! Ati urmarit culorile amurgului ? Eu da, si este adevarat citatul de mai sus.
1 0
alexandra_alexi pe 26 Decembrie 2014 00:00
superb serialul. L am urmarit cu mare placere. Niste actori nemaipomeniti
0 0

Spune-ţi părerea despre Time Between Dog and Wolf

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
Liste cu Time Between Dog and Wolf
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells